Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

iş yerinden degilde işini çok seviyor baya iyi kazanıyor çünkü ..birazcık para ve kazanma hırsı var diyelim ..herseyin en güzeli en iyisi olsun istiyor ama bende tam aksine cok para degil huzur ve hep beraber olmak istiyorum

mavim en azından senınkı seni seviyor...........
ama işide iyiymiş..........
ben senın yerine kendimi koysam.........
galıba onu kaybetmemek adına kabul ederdım.....
ama evliliğimde kocamı özlerdim...........

canım bende fırtınaya katılıyorum. sanırm bende senin yerınde olsaydım kabul ederdm.. hersey istedğimz gıbı olmazkı. hersey dörtdörtluk olsa sıkıntı çekilmese zaten bu aşk olmaza.s:1hug:

ya gerçekten bir kızı kandırmak çokkolaymış ya...dışarıdan bakınca anlıyor ve benimde yaptığım aptallıklara gülmeden edemiyorum...azcık ilgisi varsa kızın arama 5 gün sonra deki kıza :::::

inan canım çok yakın arkadaşım hastaydı hastanedeydi onun yanındaydım çok üzülüyorum arkadaşım hasta...

inan iş yerindeki problemlerden seni üzmemek için uzak durdum inan bana hayatım sana bahsetseydim kafana takılacak üzülecektin benim için ondan aramadım seni...

aşkım..inan beni çok sevdiğini biliyorum...bende seni çok seviyorum..ailevi problemlerimden bir türlü kopamyorum..ahh şu kardeşimin yaptıkları şeylerl uğraşmak anlıyorsun di mi bebeğim yoksa seni hiç ihmal etmem biliyorsun dimi tatlım...

ahhh ahhh aşkım gülüm bitanem şu okuldaki hocalar inan o kadar kasıyorlar ki..sınav yapıyorlar finaller vizeler..vs....çok zor soruyorlar kopyada çekemiyoruz..inan günlerin eşşek gibi ders çalışmakla geçti..inan hep aklıdaydın ama ders işte hayatım..ondan arayamadım...

ahh aşkım bir arkadaşımın çoçuğu olmuyor kaç yıldır kimseye anlatamıyor derdini benimle konuşmaya geldi akşam kaç gündür ona çok üzüldüm..ondan kapalıydı telefonum ahh canım benim bizim öyle problemlerimiz olmaz evlenince hemen çocuk yaparız dimi hayatım..beklemeye gerek yok..

aşkım ...arkadaşlarla oturuyorduk meleğim...onlar biraz serseri takılır hayatım..sen ararsın sesleri duyunca yanlış anlarsın sana bi laf derler duyarsın tlfdan kırılmana razı olamadım..ondan dolayı kapattım tlf inan meleğim sen üzülme diye...

aşkım...ailem bana evililik seçimimde hiç karışmaz..kendi istediğinle evlen biz senin kararına saygı duyarız derler...ama aşkım seni deli gibi seviyorum ama annem kızı çok beğenmiş annemi üzemem gönlüm dayanmaz buna..o yüzden ayrılmak zorundayız...inan bana seni seviyorum ben sadece ama ahhh annem bana sormadı işte..off...meleğim üzüldün mü???

seni birileri bir yerlerde görmüşşşşşşşşşşdelikafadulden
+18 liolan bir yerde bilmiyom artık........:dilcikar:
ben hiç girmem
oralar sakıncalı :ecrin_bebek:sana.............:mymeka::mymeka:

ama yaaaaaaaaaa ben büyükümmm en azından 18 i geçeli çook olduyasakkelime hem orda da cok güzel dertler var:dance::jeyyar:

aşkım...ailem bana evililik seçimimde hiç karışmaz..kendi istediğinle evlen biz senin kararına saygı duyarız derler...ama aşkım seni deli gibi seviyorum ama annem kızı çok beğenmiş annemi üzemem gönlüm dayanmaz buna..o yüzden ayrılmak zorundayız...inan bana seni seviyorum ben sadece ama ahhh annem bana sormadı işte..off...meleğim üzüldün mü???
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayyy koptum yaaaaaaaaaa

evet bıcirkız çooooooook haklısın yaaaaa

Kızçeler... çok iş var diye hiç girmiyorum.
Zaten okumam gereken bi dolu sayfa var... artık akşam okurum da yine de merak ediyorum yaa neler oldu.. biriniz hayrınız kaba taslak bi özet geçse...

canım ben bıraz gec katıldım aranıza konuya fazla hakım degılım kusura bakma..merak ettım se iş yapıodu sevgılın ve sen ne iş yapmasını istıyorsun:uhm:

canım turizm şirketinin operasyonel kısmında çalışıyor ..yazında turist sayısı cok olunca onların otellere yerleşmeleri turları gedikleri yerler mağazaları v.s herseyiyle ilgilenmek durumunda kalıyor.

kızlar boşuna yazmadım bunlara inanmıyacak seven kız var mı ...ben varım diyen yiğit var mı???
işte ben nasiplenmedim siz nasiplenin diye yazdım....(laleleri hala 1 arayıp 10 aramayanlar için)

Son düzenleme:

anladım canım.. ama bence o kadar büyük bi engel değil ya.yanı düşünsene sevdiğin insanla evlenceksen bundan güzel bişey olamaz. ayrıldıgında işi daha ii olan fakat sevmedğin biriyle evlenırsen dahamı ii olacak. unutmak kolya degil ve unutamazsn bence bu durumu kabullen ve tadını çıkar:teselli:

Kızçeler... çok iş var diye hiç girmiyorum.
Zaten okumam gereken bi dolu sayfa var... artık akşam okurum da yine de merak ediyorum yaa neler oldu.. biriniz hayrınız kaba taslak bi özet geçse...

kız monam hoşgeldin........
ama niye boş geldin.....:roflol::roflol:
(kusura bakma bugun sinirlerim bozuk)

1 bugun önemlibir gün bugun benım doğum günüm...............:icecream:
2-006 şu dengesız yuzunden dunden beri kafası bozuk sınırlendı..........kafamçokkarıştı
adam hala dengesizlik yapıyor..........
3-ege denizi ve princess bılınmeyen bır numaradan arayan var.....fisfisfis
4-selin maşallahhhhhhhhhhh çok mutlu..........:sm_cool::1hug:
5-üzülerek söylüyorum aramıza mavi gül katıldı........senağlama
ve oda evleneceği insanla problem yaşıyor....
6-

bilemiyorumki azcık burnu sürtsün en azından bişiyler yaptıgını birazcık çabaladıgını göreyim ...şimdi hiçbir şey yok gibi tekrar dönersem ne olursa olsun kabul ediyorum diye iyice yayar gibi geliyor bana ..:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…