bitirmedim canım... içimde hala... hala seviyorum... dün farkettim ki o hala benim sevdiğim kişi... ona karşı kötü hiçbirşey hissedemiyorum... ama diyorsun ya sevgi yetmiyor özellikle de benim sevgim bize yetmez...
onun bişiler yapması lazım... onun beni çok sevmesi lazım ki ben ona tekrar güvenebileyim; tekrar elini tutup içim rahat yanında olabileyim... ben korku ; acı yaşamak istemiyorum ben güven ve huzur istiyorum...
ben arasaydım eğer yine onun tanıdığı ben olacaktım... onun bırakıp gitmekten ; kaybetmekten korkmadığı ben... ama şimdi ona hemen gidecek bir ben yok içimde... o da bunu anlamalı... böyle düşünerek aramadım ... ama telefonların ikisine de yetişemem gerçekten şans oldu ... :))
selam kızlar bende sayfaları okuyordum.....
hoşgeldin böcük.............
hoşgeldin ebru....
ben akşam kuzenlerle beraberdik............
tşk ederim canım iyi değilim sinirlerim çok bozuk pasta resmi bulun siz yeterki özelden felan alırım senden canım malum hazırlıklarım başladı inşallah hepimiz için şanslı yıl olur benim hiç bir şeyde gözüm kalmadı ya
tşk ederim canım iyi değilim sinirlerim çok bozuk pasta resmi bulun siz yeterki özelden felan alırım senden canım malum hazırlıklarım başladı inşallah hepimiz için şanslı yıl olur benim hiç bir şeyde gözüm kalmadı ya
yok bocukcum gtmedım bu ara sınemaya
ebru akelın fılmıı merak edıyorum bende
zavana bende gıtmedım canım ıssız adama
yalnız degılsın:)
ayy ozaman gıtmeyelım bu yıl sole bıkac gun aglamak ıstemıyommm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?