iyide böcük benimde uykum var ... Bu ne şimdi 3 noktaerkek çünkü mintcim onlar... Olay bu kötükedihüso
şimdi korkuyosun dimi kendimi öldürücem ve sen vicdan azabı çekicesin
sırf bu yüzden
burdasın
çabalıyosun şu an
kızlarrrr kafayı yiyorum...
evet böcüğüm.konuşuyoruz..verdim kararımı dediğin gibi psikopat.doğru...işte korkumda bu yüzden..
oda üye olacakmış :lepi:kızlar bakın annemde kendince yorum yapıyor söylediklerinize neyse yakında annemi de görürsünüz buralarda ben nikimi değişsem iyi olacak:bbo:
marb mantıklı ol bacım sen ayrı şehirde gidemiyorum diyosun nasıl bulacan onun yazdığı mektubu odasındabahsettiğim mektubu yazdım bulabileceğin bi yere koyuyorum tabi okumak istersen...
Hayatımda hiçbir gece böyle endişede kalmamıştım..delirmemek içten değil..son mektubu ve ölücekmiş.
bahsettiğim mektubu yazdım bulabileceğin bi yere koyuyorum tabi okumak istersen...
hayatımda hiçbir gece böyle endişede kalmamıştım..delirmemek içten değil..son mektubu ve ölücekmiş.
öyle yapayım demi...ellerim ayaklarım titriyo..çattım kızlar..dur dur kaç sene hadi bir deneme yap böylesine çat...
tşkr ederim...marb..mantığına ters gelen bir durumda bence kendini nasıl koruyacağını düşün..ne olaylar oluyor hayyata yanlış anlama ama kendine bişe yapsa sorumlum şu kızdır diye not bıraksa hayatın kayar....
yanlış anlama ama hayatta her ihtimali düşünmlei insan kötü bir örnek verdim ama...tanımıyorsun sonuçta karşındakini..ee davranışlarıda pek sağlıklı gelmedi bana...:uhm:
vur kaç taktiği yapıyor bu erkekler....kıs anlasana jelibonum miniğim cücüğüm...:teselli:
içimde bugün garip bi mutluluk var nedense..
ay dedeye merhaba demek....
yıldızlara el salamak istiyorum..festival gibisin katılmak istiyorum....sırnaşık şeysırnaşık şey
rock n coke gibisin cadir kurmak istiyorum
off serdar ortaç ne demiş....okumakla adam olunmaz....
beniml lale ne istediğini bilmiyordu...
tahsil olarak be nondan yükseğim..işe başlasam maaşımda yüksek olacak..aile ve maadiye olarakta onunla aynı seviyedeyiz hatta anne ve babalarımızın meslekleri bile aynı idi...
ama gel gör ki ben ne yaptım...şişirdim şişirdim tepeme çıkardım
o ne yaptı çıktığı tepeme........................................biiiiiiipppppppppp
ondan yine olumsuz gelcek bisey dayanamam simdi yaaaaaaaaaaa
yine basami sariyorum
jelibonum seninki msnde online mı??
bugün cevap atar mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?