Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tşkr ederim...marb..mantığına ters gelen bir durumda bence kendini nasıl koruyacağını düşün..ne olaylar oluyor hayyata yanlış anlama ama kendine bişe yapsa sorumlum şu kızdır diye not bıraksa hayatın kayar....
yanlış anlama ama hayatta her ihtimali düşünmlei insan kötü bir örnek verdim ama...tanımıyorsun sonuçta karşındakini..ee davranışlarıda pek sağlıklı gelmedi bana...:uhm:

vur kaç taktiği yapıyor bu erkekler....kıs anlasana jelibonum miniğim cücüğüm...:teselli:
içimde bugün garip bi mutluluk var nedense..
ay dedeye merhaba demek....
yıldızlara el salamak istiyorum..festival gibisin katılmak istiyorum....sırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleme:
Applem gelmiş sölesenize telif ödeyecem mona replik için aşırmadım

şimdi korkuyosun dimi kendimi öldürücem ve sen vicdan azabı çekicesin
sırf bu yüzden
burdasın
çabalıyosun şu an
kızlarrrr kafayı yiyorum...

Marbım iki gözüm...
Kuzum hiçbişey yapmaz bu sen hiiiç meraklanma.
Tek amacı seni üzmek, yıpratmak, sen de izin veriyosun... bırak kuzum yaaaa...
Biz çoook gördük böyle numaraları...
İçini ferah tut ve muhatap olma...

evet böcüğüm.konuşuyoruz..verdim kararımı dediğin gibi psikopat.doğru...işte korkumda bu yüzden..

korkmaa... senin yapacağın birşey yok... bu acıyı kaldıramayacak biri için üzme kendini... çünkü sen de hassas bir dönemdeymişsin...

ya diyorum ya aşktan kimse ölmüyor ... bununla savaşacak gücü yoksa bu adam adam değil zaten ... bırak tatlım yaa.. kapat msni ve çık... baksana adam sen göremiyorsun şu anda diye düşünüyor blöfünü ... saf saf bi de vicdan azabı çekiyorsun dimi diye soruyor...
hayır de ve çık ... inan senden bu tepkiyi alınca ; değmez bu hatuna diyecektir... durup bir düşünüp beni zaten bitirmiş diyecek... erkek bu ... kendini düşünüyordur ; bencilde davranıyor işte ... kendine zarar veremez bence ...

bahsettiğim mektubu yazdım bulabileceğin bi yere koyuyorum tabi okumak istersen...

Hayatımda hiçbir gece böyle endişede kalmamıştım..delirmemek içten değil..son mektubu ve ölücekmiş.
marb mantıklı ol bacım sen ayrı şehirde gidemiyorum diyosun nasıl bulacan onun yazdığı mektubu odasında
mannak bu adam sanırsam

bahsettiğim mektubu yazdım bulabileceğin bi yere koyuyorum tabi okumak istersen...

hayatımda hiçbir gece böyle endişede kalmamıştım..delirmemek içten değil..son mektubu ve ölücekmiş.

Marb Allahaşkına ya.. bu adamla bir kaç kez görüştüm sadece diyorsun, netten tanıştık diyorsun. Ya kim kendini bir kaç defa gördüğü birisi için öldürür? Ben hiç inanmadım kusura bakma. Oyun oynuyor seninle. Neymiş yalan söylemişsin. Yalanı söyleyen sensin kendimi intihar etçem diyen o. Biz de hepimiz salağız.... tööbe tööbeee.... bırak etsin bakalım nası ediyomuş, hasta mıdır nedir yaaa....psikopat kuzum bu, kurtar kendini ilgilenme, yazma, cevap verme, geliyosun oyununa...

öyle yapayım demi...ellerim ayaklarım titriyo..çattım kızlar..dur dur kaç sene hadi bir deneme yap böylesine çat...

o şekilde düşünme tatlım... kısmet de ve sana öğrettiklerini düşün... hayat tecrübesi... bak aslında şanslısın da kötüsüyle başladın ... daha da güçlü olacaksın bundan sonra...

mektup için de biliyorsun gelemem de ayrı şehirdesiniz ya... okumak da istemiyorum zaten de ve gerçekten kapat msni... adama bak yaaa iyice zırvalıyor... klava:

rock n coke gibisin cadir kurmak istiyorum

off serdar ortaç ne demiş....okumakla adam olunmaz....
beniml lale ne istediğini bilmiyordu...
tahsil olarak be nondan yükseğim..işe başlasam maaşımda yüksek olacak..aile ve maadiye olarakta onunla aynı seviyedeyiz hatta anne ve babalarımızın meslekleri bile aynı idi...
ama gel gör ki ben ne yaptım...şişirdim şişirdim tepeme çıkardım
o ne yaptı çıktığı tepeme........................................biiiiiiipppppppppp

Kızçeler... 10 dakka yalnız bıraktım sizi ortalığı karıştırdınız lennn... :mymeka:

Sırf adrenalinsiniz var ya....

benim jelibondan neyim eksik kardeşim bende çadır kurmak istiyorum festivalde :)))

ondan yine olumsuz gelcek bisey dayanamam simdi yaaaaaaaaaaa

yine basami sariyorum

hadi bakalım geçmiş olsun... attın kurtuldun...
şimdi sadece sabırlı ol canım... yine başa sarmayacaksın... beni düşün nolur yaaa...

ben de dün o çalan telefonla bunları hissettim... arayanın o olduğunu anladığımda sadece dedim yeni yılımı kutlayacak ve ben bunun için beni aramış olmasına; sesini duymaya dayanamayacaktım ... yani bana deneyelim demeyecekti biliyordum ... ben de tirtir titredim ; deli gibi ağladım... yeni ayrılmışcasına arkadaşlarımı aradım...

bak bugün çok iyiyim jelibonum... yoktu zaten ki ; yine yok işte... :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…