Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bi mail atamadim korkuyorumm

ben

bide bugün msnde yok hic

hazır olduğunda atarsın canım...

ama korkmana gerek yok ; hiç acımayacak :jeyyar:
bu biraz coşkun vari bi cümle oldu ama... bi de müzik koyalım ;

dındırı dınının dındırı dınının ... kaydirigubbakcemile3

applem gitmiş ben havaya slogan atıyorum :))
böcük sende bıcırcık kadar filozofiksin bugün
havalısınız biraz sanki :)))

bücükk..2 yıl çokmu..lşimdi bakın 4-5 kez ancak görüşebilmişler..isterse 10 yıl çıksınlar birbirleriyele görüştükleri ve tanıyabildkleri zaman bakalım.............
marb sna bişey soracam sen ne iş yapıyorsun lalen ne iş yapıyor????
ayrıca mint abla senin şerefin var adanalıda kimmiş senin yolun akurban olsun beaaaa a.s.:1hug:

2 yıl az mı cicim ? yani düşünsene ayrı şehirdeler lazım olur diye insan vermez mi...
ama evet 10 yıl birlikte ol tanımazsan tanıyamazsın o da bir gerçek...

ama ben sanki arkadaşlarıyla bikaç kez görüştüler gibi anladım :uhm:

öle deme kız şokk tatlısınız siz adanalılar sen ve lalem daha tatlısınız dabiii şaka yapıyom sene men kıyamam sene tübiliğim benimmm

bücüüüüüüüüüüüüüüüüüü...
anam inceleyemiom ben bunları benim ömrüm yetmez bu sıpaları incelemeye valla.....
kendim incelenecek duruma gelirim .....
sloganımız neymiş..........NO MAN NO CRY.....

2 yılda bu kadar az görüştüğün lale için bu kadar üzülme be tatlım
insan kocasını tanıyamıyo bu devirde

yine aciyacak canim ya ben korkuyorumm

biraz umutlendim yinee ama yok yok yine aciyacak diye korkum bu isteeee

jelibonuuum ; zaten hala canın yanıyor ki... korkma işte daha fazla acımayacak...

şimdi bir de şunu düşün... ümitlendim diyorsun haklısın da elbet... ama unutmamız gereken birşey var ... bu acıları onlar yaşattı bize... bir şekilde telafi etmeleri ve bizi incitmeyeceklerine ikna etmeleri gerek...

bir tane maille bunu yapmasına izin verme... yine üzülen sen olursun biliyorsun... :teselli:

bugün atma madem... yarın belki daha iyi hissedersin... ama cevap geldiğinde ne kadar zor olsa da o satırları okumak ... okuduktan sonra ve biraz ağladıktan sonra daha iyi hissedeceksin kendini ... ben söz veriyorum ... zaten bitti sizin ilişkiniz ; daha kötü ne olabilir jelibon ... tekrar bitti yazması mı ?? ne farkı var ... böyle düşün canım ...

kim konuşuyor ... yaaa marbbbb ben anlayamıyorum uykum da geldi zaten... -tatlicadiarzu-

marb benim çözemediğim şey bunlar hep okumuş akıllı çocuklar
işte böcüğün ,benim ,tübiliğimin ,bonbonumun
anneler sucuklarınızı okutmayın kardeşimmm:))
şaka bi yana daha mantıklı makul olmaları beklenen tipler daha çocuk daha kararsız daha temkinliler ilişkilere karşın
tuhaf gerçektende

SEYİR DEFTERİNE NOT:::::::::: MALİ MÜŞAVİRSE LALE HAYATTA KALIR CİCİM UYU SEN RAHATÇANA

Son düzenleme:

erkek çünkü mintcim onlar... olay bu kötükedihüso

kaydirigubbakcemile2
oh herkes burda bizde geldik annemle topikteyiz annemde okuyor yani kızlar yazıları monam annem senin laflarına hasta bu arada

Zavana kuşuuummm... o annenin ellerinden öpüyorummmmm...

(Çok da yaş farkı olmasa gerek aramızda ya :)))))))))))))))))

şimdi korkuyosun dimi kendimi öldürücem ve sen vicdan azabı çekicesin
sırf bu yüzden
burdasın
çabalıyosun şu an
kızlarrrr kafayı yiyorum...

bunları mı yazdı sanaaa :1shok:
psikopat bu yahu...

msnde mi konuşuyorsunuz canım...

o zaman yaz sen de ; vicdan azabı çekmeyeceğim çünkü yaptığın bu yanlışı sen yapıyorsun de... senin hayatın sen bilirsin de... bittik biz de... ötesi yok ... hoşçakal de ve çık...

tabii hayatından çıkmasına karar verdiysen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…