Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım bir ilişkide mutsuz anlar ; mutlu olduklarından çoksa düşünme git... çözümü yoksa için acısa da git... çünkü hayat o kadar kısa ki mutsuz olarak 1 gün daha geçirmiş olmaktan pişman olma daha sonra...

bir de şu çok önemli... sinirliyken insanların nasıl davrandığı... evet sinirliyken normalden farklı davranırız... ama bunun yine de bir sınırı olmalı... ya da insan öğrenmeli sinirini kontrol etmeyi... karşındakini yıprat ; incit sonra sinirliydim de... sinirliysen ; sinirliyim yalnız bırak dersin... madem kontrol edemiyorsun sinirini...

bu arada kendine birşey yapmayacak bence de ... ama sen yine de birilerine haber ver uzaktan takip et... yanına filan gitme... oldu yaptıysa bu tarz bir salaklık hastaneye filan sakın gitme... o zaman anlasın seni kaybettiğini... ve yaptığının seni ona götürmeyeceğini...

ooooooooooooofffffffffffffffffffffffff bu leylalar (bende dahil) akıllanmicak...:mymeka:
hayır sadece biz bilsek bu durumu neyse erkeklerde biliyor yaaaaa leylaları artık çözdüler...-tatlicadiarzu-

ben kararımı verdim mint cim..bitirdim ama o tamam bitti ama yaşamak imkansız..yarını bekle diyor..deliricem..
kusura bakma canım valla bunları duyunca tutamıyorum kendimi seni kırdıysam özür dilerim
fevri oldu biraz ama nevrim dönüyo yani benim laleyi arayıp öpücem olan bana olcak gene adam ayrıldığımızı idrak edemeden tekraren başlamış olcezz ondan korkuyorum :))

bicirkızcım olucağı yok..gelde anlat.anlamıyor.hayat onsuz banada zor elbette bende acı çekiyorum.bazen sevgi yetmiyormuş.

marb..inan sevgi yetseydi hiçbirimiz bu topikte olmazdık şimdi...
ailesini tanıyormusun bu kişinin peki? ona göre konuşsan ailesiyle belki diyorumda

o zaman bunu da yaz tatlım... bir karar verdin arkasında dur... bana tekrar aynı şeyleri yaşatma de... ama yok adam olacaksa adam olsun sonra gelsin...

eminim o ne yaparsa yapsın artık senin herşeye gücün var jelibonum ...
hatta onun yaptığı yine saçma sapan bir şeyde canının çok da yanmadığını farkettiğinde o gücü o kadar çok hissedeceksin içinde... iyi ki bana bunu yapmış da ben de gücümü anladım diyeceksin... yerimseniben

ayrı illerde olmak galiba sorun bu mu ne
yapmaz be yavrucum bu devirde bunu yapacak ferhat yada şirin var mı ?
Zarf işte yersek diye
o geziyodur sen onu evde mektup yazıyo zannederken
baytardan sona en sinir olduğum lale bu oldu hayırlısı

------------------------------ŞİMDİ REKLAMLAR--------------------------
adnanın yolları taştan ,,sen çıkardın beni beni baştan...:dance::dance:
hem anadan hem kardaştan....:dance:
aman ADANALI canım ADANALI.....:teytey::teytey:
evde duramıyommm sana dadanalıııııı..:dance:

inşallah yapmaz canım... ya bilmiyorum çok mu duygusuzum ama yaparsa da vicdan azabı çekmene gerek yok ... sonuçta ilişkisi bitti diye böyle davranan adamın tek nedeni zaten sana vicdan azabı çektirmektir... oyuna gelme bence...

haber ver bikaç yakınına sonra da kendini hırpalamadan uykuya dal... artık suçlu hatalı aramanın faydası yok sanırım... sadece kararını gözden geçir ve ona göre adım at...

terbiyesizzzzzz:)))
tübilikk seni öldürürümmmm:)))))))))

oooo 10 kişiyiz ... 2 misafirimiz var... dünden daha kalabalığız sanki...
biz yeni yılı şimdi mi kutlasaydık acaba :)

tamam tamam..demiom bişe walla..
---------------------------------aman aman aman aman ADANALI.........:dance::dance:
gel yanıma gel yanıma gadanalım..
çiftetelli çalıyor kalkında oynayalım....:teytey::teytey:

ay aman bu adananın da hiç ciddi ele alınır bir türküsü yok hepsi oynak oynak..:lepi:

biz nette tanışmıştık.birkaç kez reelde görüşebildik hayatım..tanımıyorum..

off bu internet sıpası hayatımıza girdi..depresif laleler çoğaldı....naniknanik
walla bide ders için aldırmıştım amacını uygulayamdığım tek nesne oluyor şu anda...tez değil sizinle chat yapıyom........:sm_cool:

biz nette tanışmıştık.birkaç kez reelde görüşebildik hayatım..tanımıyorum..

kimle arkadaşlarıyla mı ?
o zaman babasının adını biliyorsan 118den öğren... bir erkek arkadaşın varsa durumu anlatabileceğin o arasın babasını istesin ...

ya ben de bunu anlamıyorum... yanlış anlama sakın tatlım... 2 yıl az değil... tabii ayrı şehirlerde olmanızın da etkisi vardır elbet ama... insan bikaç yakın arkadaşının numarasını vermez mi ; lazım olur diye...

işte bu erkekler hayatlarına o kadar girmemizi istemiyorlar...

ama benim lalenin yakın arkadaşlarının ; iş yerinin numarası vardı... evine ; iş yerine gitmiştim... ben onun hayatındaydım yaaa... :çok üzgünüm: en çok bu geliyor aklıma ... beni hatırlatacak o kadar çok şey var ki etrafında... offf aptal laleee ... neyse :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…