çok teşekkür ediyorum böcüğüm..son 3 yıldır darbe üzerine darbe alıyorum..ruhum artık sinyalleri vermeye başladı..hep sensin dediğinde dünya harikasısın ama en ufak hayırda gerizekalısın..sonucunda söylnen ise sinirliyken üstüme gelme..ne dediğimi bilmiyorum..tamam sevgiyse çok seviyorum.hayaller hatıralar onsuz yaşam bir hiç.ama ya ilerisi..üstelik babam karşıt.asla diyor başkada birşey demiyor.hergün gel gel gel gidemiyorum tehdit alıyorum babamdan.inanın eli kolu uzun bir adam ve ben babamı sevmiyorum.üzülerek söylüyorum ama bu böyle.annem zaten beni doğururken ölmüş.dedemle babannemle büyüdüm.çok iyi biri o..dürüst seviyeli ama herşeyi bırakın hadi fedakarlık edeyim susayım sevgi için ama babam engel.ve bu hususta dün bir yalan söyledim.tabiki beceremedim anladı.ve tek bir isteği vardı 2 yıl önce bana asla yalan söyleme...ve ben bunu ihlal ettiğim gerekçesiyle şu an berbat..bitirdik..ama bana bir mektup yazıcanı yarın duymam gerekekn birşeyin olucağını birgün mutlaka odasına okumam için gitmem gerektiğini söylüyor..korkuyorum..
kusura bakma canım valla bunları duyunca tutamıyorum kendimi seni kırdıysam özür dilerimben kararımı verdim mint cim..bitirdim ama o tamam bitti ama yaşamak imkansız..yarını bekle diyor..deliricem..
bicirkızcım olucağı yok..gelde anlat.anlamıyor.hayat onsuz banada zor elbette bende acı çekiyorum.bazen sevgi yetmiyormuş.
böcügüm haklisin ama niye ya niye ben tam biraz iyi olmusken tamam bitti sevmiyor derken daha niye benim yarami desiyor
simdi mail aticam
bana dese evet merak ettim arkadas olarak istiyorum hayatinda falan filan yine ayni seyler
ya bir kere duydum bunlari maf oldum agladim agladim sokakta gündüz gece
sonra tamam ya dedim bitti kendine gel böyle devam etmez
simdi yine aynisini gücüm yokkk yaa yapmasin bana bunu ne bicim insannnnn :1no2:
artik dayanamiyorum ondan gelicek kötü seylere yeter bitsin beni üzmesin artik allahim ne olur :Saruboceq:
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ayrı illerde olmak galiba sorun bu mu neböcüğüm zaten ayrı illerdeyiz.gidemiyor olmam sorun zaten.babam engelliyor.sorunlar çok aslında..ama beni korkutan şu an strese sokup nöbet geçirmeme sebep olan içimi kemiren yaparsa....ve ben vicdan azabı çekicem..bildiğim halde bazı şeyleri oldurmaya çalıştım bendede kabahat var.ama sonuç belli..olduramıycaz..yapmasın dua edin kızlar..lütfen
böcüğüm zaten ayrı illerdeyiz.gidemiyor olmam sorun zaten.babam engelliyor.sorunlar çok aslında..ama beni korkutan şu an strese sokup nöbet geçirmeme sebep olan içimi kemiren yaparsa....ve ben vicdan azabı çekicem..bildiğim halde bazı şeyleri oldurmaya çalıştım bendede kabahat var.ama sonuç belli..olduramıycaz..yapmasın dua edin kızlar..lütfen
oh herkes burda bizde geldik annemle topikteyiz annemde okuyor yani kızlar yazıları monam annem senin laflarına hasta bu arada
------------------------------ŞİMDİ REKLAMLAR--------------------------
adnanın yolları taştan ,,sen çıkardın beni beni baştan...:dance::dance:
hem anadan hem kardaştan....:dance:
aman ADANALI canım ADANALI.....:teytey::teytey:
evde duramıyommm sana dadanalıııııı..:dance:
babasını tanıyorum ama cep telini sildim..babamdan dolayı...[/QUOTE
arkadaşlarını tanıyor musun ? onlar ulaşabilir ailesine ...
terbiyesizzzzzz:)))
tübilikk seni öldürürümmmm:)))))))))
aman dur sakin ol ... yasakkelime kaydirigubbakcemile3
biz nette tanışmıştık.birkaç kez reelde görüşebildik hayatım..tanımıyorum..
bisey yapmaz kendine
benimkide sinir krizi geciriyordu
bunlar reklam kokan hareketler ya :)
biz nette tanışmıştık.birkaç kez reelde görüşebildik hayatım..tanımıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?