Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ben de vermiştim baya bir kilo yazın ama kış geldi oturdum ya biraz geri aldım :roflol:

Aptal lale ahan da böle olmuştu :1shok: :roflol:

mavigül çok güldürdün kız beni:lepi:
kıskançlık krizinden mi ayrıldın sen bakın..
annem sen nasıl düştün bu yola anlat bakalım:):)

bir kişide nasıl kilo alınır,onu yazsın yahuuuuu
sizin canınız canda bizim ki kuru kemik mi kalsın...

Valla prensesim öyleymiş, bunca yıl renk renk boşa dolanmışım ben.
Yeminle bu saça yediğim lafı gençkene yemediydim breee...
Lalenin en sevdiği renkti lakin göremeden rahmetli oldu :roflol: :roflol:

aman salak lale, ama görmediyse bi kere görsün seni mona sonrada oturup derdine yansınn :jeyyar:bu arada millet dökülmeye başladı ofise geldikleri yerlerden.off

mavigül çok güldürdün kız beni:lepi:
kıskançlık krizinden mi ayrıldın sen bakın..
annem sen nasıl düştün bu yola anlat bakalım:):)

yok cicim kıskançlığını çekiyordum azcık hizaya sokmuştum ..5 senedir verilen vaadler sözler yerine gelmedigi ve evlilik adına en ufak adım atılamadıgı için yol vermek zorunda kaldım ...:1shok:

kızlar arada ben gıdıp gelıyorum ama bugun kendımı kotu hıssetıyorum hemde cok kotu...
of of ...hatta bır of daha..

Selam kızlar ben geldim

Ya böcük ben de aynen senin gibiyim Hatta etek bile giymem doğru dürüst...Bazen eser giyerim de annem aaaa kız olduğunu hatırladın galiba der :roflol:

sen küçüksün ama tatlım ... ben senin yaşındayken bol bol pantolonlar giyerdim...hiphopçılar gibi :roflol:
ayy geçenlerde arkadaşım ünv. yıllarından çekilmiş bir video gönderdi de yarıldım halime... bir de utanmadan facebooka eklemiş... hayatımla oynadı valla Çok üzgünüm çoook

şimdi en azından daha dar giyiyorum ...

hadı ya benle ılgılenın kotuyum ...hemde cok...bır of ceksem karsıkı daglar toz duman olur...

buda bi gelişmedir canım,aynen devamm :teytey:

duyguçıkmazıııııı canım noldu seninkiyle ilgili bi durumlarmı vaaarr yazdım ama görmedin nolduuuu

yok cicim kıskançlığını çekiyordum azcık hizaya sokmuştum ..5 senedir verilen vaadler sözler yerine gelmedigi ve evlilik adına en ufak adım atılamadıgı için yol vermek zorunda kaldım ...:1shok:

bende 24 üm bu arada
ya farkındamısın bizim gibi uzun süreli ilişkilerdekilereden (elbette ağlıyoruz üzülüyoruz ama) çıkanlar daha rahat..
seninle aynı eksende gibiyiz ama bir farkla..ayrılacak çok birşeyde yoktu..herşey o iğrenç ve düzeysiz mesajlaşmalardan kaynaklandı..bir laflar söyledi bana...:1no2::a015:

Ayy öyle bir yaş mı var? kafamçokkarıştı

Ben pek hatırlayamıyorum... :uhm: ben kendimi bildim bileli 35+ yım vallah...

valla monacım 30 yaşıma geldim diye endişeleniyordum herşeye geç kaldım gibi görüyordum yakın zamana kadar ama seni görünce moralim düzeliyor,bu neşeli hayat dolu halini görünce korkulacak bişi olmadığını düşünüyorum artık insan 30da aşık da olabiliyor,hala güzel olabiliyor ve hayat dolu olabiliyor demekki a.s

bu arada benimki gelip gidiyo msn.e ve bilmem sölememe gerek varmıııı.... :roflol:

sen uslu uslu bekle cicim ...

kızlar arada ben gıdıp gelıyorum ama bugun kendımı kotu hıssetıyorum hemde cok kotu...
of of ...hatta bır of daha..

noldu tatlım yaaaa ? (

ayy monaaa baksana çıtırlaraaaa 26 27lerden bahsediyolaarr,

eet çıtır çıtır ; çatır çatır terkedildim valla ...

buda bi gelişmedir canım,aynen devamm :teytey:

eet canım ... artık süslü sayılırım yaaa... biraz daha değişiklik lazım ama kabul ediyorum... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…