ya arkadaslar sunu demeye calıstım ...bır erkek sevıyorsa buyuk buyuk laflar edıyorsa dedıklerının arkasında duracakmı...
hanı erkek bırakıp acımasızca gıdıyorlar ya...
ınanmak ve guvenmek ıstedım ve dedım kı ...
gercek duygu hasta ...onunla sonun olamaz ..cunku bana dedıkı...senı her ne sekılde ve her ne olursa olsun kabul edıyorum...
bende ınanmak ıcın duygu hasta o zamanda yanındamısın...
aılemde baskıcı cıddı bır sey olursa kabul etıp savacacakmısın dedım...
anladınızmı???????? of ya....anlamadınız...yanı ben işimi saglama aldım...ama o saglam degılmış ....sunu anlamanızı ısterdım dogru yapmısın duygu...ıyı olmus...ıyıkı denemısın kı ....duygularına kapılmadan adamın kım oldugunu ogrenmısın demenızı ısterdım ....
o da gıttı ...
ya ben sıze soruyorum arayıp bana bunu bunu dedın nere kactın dıyeyımmı??????????
benidee seviiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn sevgiye ihtiyacımmmmmmm vaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr senağlamasenağlama
klava:senağlamasenağlama senağlama
Amanbe sen her geldiğinde şu şarkı dolanıyo dilime gitmiyo aaaaaaaaaaaaa......
aman be ammman beeeeeee... ben bittim artık bana dönsen deeee..... yapamam dönsen de artık, olmaz seninle.......vazgeç artık benden sen git gelmeeeeeeeee
ayyyyyyyyyyyy..... laelaelaelaelae
dayak yemiş gibiyim,üstümden tır geçti sanki kolumu kıpırdatcak halim yok,o kadar yorgun hissediyorum,tabiki bu da engin tecrübeler haneme yazılıcakdır ama şu an o kadar halsizimki bunun ayırdında deilim yattı beyfendi,bide ben yatıyorum diyo yaa,ama kızmayın şimdi msjlaşmıyoruz en son onu söledi hümanistmiş öle diyooo
ay mona bılemedm şimdi CADIARZU gelem mi gelmeyem mi:1rolleyes:
:roflol: gel elbette gel de, yavaş gel kızım saçım başım dağılıyo -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
dayak yemiş gibiyim,üstümden tır geçti sanki kolumu kıpırdatcak halim yok,o kadar yorgun hissediyorum,tabiki bu da engin tecrübeler haneme yazılıcakdır ama şu an o kadar halsizimki bunun ayırdında deilim yattı beyfendi,bide ben yatıyorum diyo yaa,ama kızmayın şimdi msjlaşmıyoruz en son onu söledi hümanistmiş öle diyooo
006 ve benı yamacınıza alın ınanı kı kotuyum ...
kendımı garıp hıssedıyorum ..bır tuhaf işte anlayın yaaaaaa...
ugrastırmayın benı....
benıde sevın sevgıye ılgıye ve hersey ıhtıyacım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........
bende dedimki yaa bugün bana yaptıklarından çok belli hümanist olduun dedim,sende hümanist ol diyo bana,bugün yediğim darbeler erağmen oldukça hümanist davrandım hatta fazlasıyla dedim,ben yatıyorum diyo bide ooh söledi söledi yatıyo uyuyoo,oof of
ya kızlar bi arkadasımla mailleşiyorduk yıllara dayanan bi dostlugumuz var ..ayrılıktan falan bahsederken yeter kaç senedir çektigin bekledigin giden zaman ömründen gidiyor diye kızdı bayagı bi ..artık olaya ben el koyuyorum hayatına düzgün dedigini yapan biri girecek ve evlenip mutlu olacaksın dedi ..kocasıda kendiside yakın dostum ..o öyle dedigi an elim ayagım titremeye boğazıma bişiyler düğümlenmeye başladı ..evet bıktım artık çekemem v.s diyorum ama başkasının düşüncesi bile beni mahvediyo canımı acıtıyo bu duyguların yogun bir anında ona karsı yine pes etmekten herseyi unutmaktan korkuyorum ..bazen çok kötü bir ikilemde kalıyorum ..kalbim onsuz olmaz diyor aklım onla olamazsın diyor ben kimi dinleyeyim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?