Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Evet...elbette iyi ki denemişsin...

Ama şimdi arayıp da bunu yüzüne vurman... değer mi sence?

kızlar:))) ben geldm
bayadr olup bıtenlerı okudummm..cok gerıde kalmısmda:) anam bı gun ugramasm 50 sayfa atlıosunz.. bu arada duygucm canım :teselli: o kaybeder bırak gıtsın.. daha sonra böyle yapsaydı dahamı ii olcaktı..:1hug:kaydirigubbakcemile5

006 canım allasen sen de bırak artık su adamı. ya adam dalga gecıo ya.bırak canım bırakklava::1hug:

bu arada ğiger arkadslara da slm mona,fırtına böcük ,mavıhihoyyyt

Prenses ama var ya.... nası tecrübe oldu bu sana di mi? a.s.

Ya bu arada Jeli'den haberi olan var mı? Naaptı o en son? Epeydir karşılaşamadık biz onunla. Özledim len zıpayı :)

Amanbe sen her geldiğinde şu şarkı dolanıyo dilime gitmiyo aaaaaaaaaaaaa......

aman be ammman beeeeeee... ben bittim artık bana dönsen deeee..... yapamam dönsen de artık, olmaz seninle.......vazgeç artık benden sen git gelmeeeeeeeee

ayyyyyyyyyyyy..... laelaelaelaelae

006 ve benı yamacınıza alın ınanı kı kotuyum ...
kendımı garıp hıssedıyorum ..bır tuhaf işte anlayın yaaaaaa...
ugrastırmayın benı....
benıde sevın sevgıye ılgıye ve hersey ıhtıyacım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

dayak yemiş gibiyim,üstümden tır geçti sanki kolumu kıpırdatcak halim yok,o kadar yorgun hissediyorum,tabiki bu da engin tecrübeler haneme yazılıcakdır ama şu an o kadar halsizimki bunun ayırdında deilim yattı beyfendi,bide ben yatıyorum diyo yaa,ama kızmayın şimdi msjlaşmıyoruz en son onu söledi hümanistmiş öle diyooo

ay mona bılemedm şimdi CADIARZU gelem mi gelmeyem mi:1rolleyes:

yesinleeeerr hümanistmişşşşş ...adiyim yalancıyım terbiyesizim dese kendisini daha net anlatmış olacak ....
(kızma içimden geldi )

:roflol: gel elbette gel de, yavaş gel kızım saçım başım dağılıyo -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

aman beeeeeee(lafın gelişi açısından kullandm):roflol: sağlam dur monacm burda herksın sana ihtiyacı varkaydirigubbakcemile5

Hümanist mi? kafamçokkarıştı

zuahauahauahauhauahauhauahaaaa...

O lale hümanist kelimesinin anlamını biliyo muymuş acaba?
Hümanist demek insanlara değer veren, sayan, seven, kişiliklerine, dış görüntülerine, fikirlerine saygı duyan, yargılamayan adam demektir.

Ayy biri beni dürtsün, bu lalenin böyle bi yanları vardı da ben mi atladım? :roflol: innasabirinnn...

ahhh benim pamuk prensesim; saf prensesim...
elma şekeriyle kanıyorsun ama sen yaaa...
valla o derin uykuya daldın dalacaksın şimdi ... :mymeka:
biz de yedi cüceler ayılsın bir kendine gelsin diye uğraşıyoruz... napsak ki bilemedim... :sm_confused:

yaaaa nerde bu gerçek prens bir an önce gelse de offf offf ... kafamçokkarıştı

bende dedimki yaa bugün bana yaptıklarından çok belli hümanist olduun dedim,sende hümanist ol diyo bana,bugün yediğim darbeler erağmen oldukça hümanist davrandım hatta fazlasıyla dedim,ben yatıyorum diyo bide ooh söledi söledi yatıyo uyuyoo,oof of

valla güzelim ben hayatta yapmazdım böyle bir şey ama demek ki birşeyler vardı ki seni şüpheye düşüren yapma gereği hissetmişsin... ve maalesef şüphelerin de yersiz değilmiş ... o yüzden iyi ki de yapmışsın diyorum...

şu andan itibaren yapman gereken ; hiçbir şey yapmamak...

elbette yüzüne vurmak istiyorsun ; bunu hakettiğini düşünüyorsun ama inan değmez...
çünkü sen iletişime geçtiğinde senin bu durumu kafanda hala düşündüğünden ve rahatsız olduğunu belki de üzgün olduğunu anlayacak ve şartları kendi kehine çevirecek...

tekrar ona destek olman için şahane bir fırsat ... başka şehirdeymiş de... ohh o orda istediğini yapsın duygu da cepte olsun ; ona sürekli moral versin... olduuu ...

peki siz hiç yüzyüze görüştünüz mü ; ben atladım o kısmı ; nasıl tanıştınız ?

ya güzelim sil hadi ya noluuuur ; lütfen yaaaa ; bak yalvarıyorum sanaaaa...:Saruboceq:
neden hala muhattapsın ki... :uhm:

adam bi tarafını devirip uykuya dalıyor sen burda offf çekiyorsun ya ... yazık değil mi sana...

ya kendine acımıyorsan bize acı yaaa... valla sinirden çat diye çatlıcam ben kendi adıma yani... diğerlerini bilmiyom artık nasıl çatlayacaklar -tatlicadiarzu-

ya kızlar bi arkadasımla mailleşiyorduk yıllara dayanan bi dostlugumuz var ..ayrılıktan falan bahsederken yeter kaç senedir çektigin bekledigin giden zaman ömründen gidiyor diye kızdı bayagı bi ..artık olaya ben el koyuyorum hayatına düzgün dedigini yapan biri girecek ve evlenip mutlu olacaksın dedi ..kocasıda kendiside yakın dostum ..o öyle dedigi an elim ayagım titremeye boğazıma bişiyler düğümlenmeye başladı ..evet bıktım artık çekemem v.s diyorum ama başkasının düşüncesi bile beni mahvediyo canımı acıtıyo bu duyguların yogun bir anında ona karsı yine pes etmekten herseyi unutmaktan korkuyorum ..bazen çok kötü bir ikilemde kalıyorum ..kalbim onsuz olmaz diyor aklım onla olamazsın diyor ben kimi dinleyeyim ...

canım şu an zaten başkasını düşünmen mümkün değil... ben bile hala bir başkasını yanımda düşünemiyorum... daha sizin çok yeni ; hatta ayrılık bile net değil ki... nasıl bir başkasını düşünebilirsin... zaten doğru olan önce yaraları sarmak...

arkadaşın haklı elbette seni düşünüyor... benim de bir arkadaşımın kaç yıllık ilişkisi bitti söz filan olmuştu... 5-6 ay oldu... ben de ona kızıyordum yeter artık diye... ama başıma gelince anladım... öle benim yeter dememle olmuyormuş... zaten o yüzden arkadaşlarımıza söyleyemediğimiz şeyleri burda rahatça söyleyebiliyoruz ya...

sen şimdi bekle bakalım... biraz daha bekle... zaten zamanı geldiğinde ; o gücü hissettiğinde sen yeter diyeceksin... hiçbirimizin zorlamasıyla olmaz... sadece biz farklı gözlerden ; kalplerden bakıp birşeyler öneriyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…