Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

düsündüm düsündüm bi karar verdimm ucmaktan cok korukuorum ben ucaga falan binerken yüregim agzima geliyor ve sonunda karar verdimmm kesinliklee pilot kursuna gidicem gidip gidip geleyim diye:roflol:

bu arada selam kızlar.
gene balıklama atladım ama...
önceki sayfaları okuyordum

BEN DEEEE:) ama yaşamak yine de güzel ya, igt şöyle hüngürt hüngürt ağla yarın da aklını başka şeylere vermeye çalış şekerim, olmayacağı varmış işte, kabullenmek zor olsa da

yarina cikabilirsem ne mutlu bana aglamaktan artik gözlerim kayboldu yaaaa

hosgeldin bidenem giii sefalar getürdün:)

oh oh ne güzel kalabalığız..
ebruya takıldım aslında.. naptı acaba..
gerçi bi sorun olmayacağını düşünüyorum ben.
üzüleceği bir şey olacağını sanmıyorum.
jelibonum düzelmişsin sevindim ya.. gücünü toparlamışsın biraz.

herkeez düzeldi sekerim bi ben gittikce yamuluyorum gibime geliyor...ayyyyyy ayyyy ginaa geldi artik böleee sevgili falam konusmaktannn

ben çıkıyorum kızlar, üzülmeyin, bakın dünyanın minik bir noktasında birileri de üzülüyor:) iyi geceler, bir de ağlamaktan sağ çıkanlar hep oluyor, valla ben baktım test ettim, cidden her sabah güneş doğuyor

herkeez düzeldi sekerim bi ben gittikce yamuluyorum gibime geliyor...ayyyyyy ayyyy ginaa geldi artik böleee sevgili falam konusmaktannn

eğlenceli şarkılar falan aç.

çok böyle kendine odaklanma.
bizle falan meşgul ol. biraz aklından çıkarmaya çalış yani

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben kaçıyorummmmmmmmmmmm
uykum geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bir duş alıp yatacam bende.........
yarın güzel bır gun olcakkkkkkkkkk
gece kuşlarııııııııııııı
her gun kaktuslerden bir haber alıyoz
yarın bakalım kımden alcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bilmiyorum prensesim evleniyorum yazmis sadece baska hic birseyde yok ne yapayim peki ben simdiiii

kizlar bende inanamiyorum desem yeridir bu kadar cabuk olamaz ama bilmiyorum olabilirde..ben en iyisi hic bisey yapmim.......

ya evleniyorrrr iste evleniyorrrrrrrr hemde en yakinimlaaaa evleniyorrrrrrrrrrrrrrrr

Off sılam yaa

nasıl kötü oldumm

sımdı agla yarın uyandıgında bu adam yok artık tamammı senın ıcın

ben cıktım kızlar

ıyı geceler öptüm hepınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…