Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

aaa çok değeri olan bi habeerr,dur şimdi işten çıkıyorum eve gidince değerlendircem bu haberi böcükçümmm

bir önceki iletisi de ...
".... is güzel şeyler sadece filmlerde ve dizilerde olur... "

bir önceki sevgilisini eklemişti ya yeniden facebooka... onla ilgili bişi olmamış dedi arkadaşım...
ya kızlar az önce diyordum "ya biri daha dese seni özledim diye " diye ... şansa bakın :))

ya bi dakika üstüme alınmamam lazım...:1no2:

ya meğer ne içli bir adammış benim lale de haberim yokmuş... baksanıza öle ortalığa yazmış yine özlemini ... kaydirigubbakcemile3

böcükcüğüm onun telefonu var sende sen şimdi umutlandın tekrar başlamak isterse arar mutlaka inş umuların boşa çıkmaz

Geliyor bahar ayları,gevşiyor gönül yayları :roflol:

Üzgünmüş haa...

Beter olsun valla :jeyyar:

böcükcüğüm onun telefonu var sende sen şimdi umutlandın tekrar başlamak isterse arar mutlaka inş umuların boşa çıkmaz

hafızamda canım... ama benimki onda var... yılbaşında da aradı zaten... ama konuşamamıştık ya şansıma :))

elbet kolay olmayacak ... belki de kendisiyle kavgalı şu an... belki de savaşı yine ayrılığımız kazanacak... bilemiyorum ki... :sm_confused:

ama umutlanmak istemiyorum ben yaa... korkuyorum...
buraya kadar geldim ; artık nefes alabiliyorum ; arkadaşlarımla ve ailemle vakit geçirmekten hatta tek başıma vakit geçirmekten bile keyif alıyorum... gülümseyebiliyorum güne ; geceye...elbet gözyaşlarıma engel olmadığım anlar da var ama içimi parçalamıyor artık... bilmiyorum ... bakalım ; ben sessizliğimi korumaya devam edeceğim...

neyse kızlar çıkıyorum ben ... a.s.

Son düzenleme:
tamam canım iyi akşamlar sen şimdi umutlandın dua et hayırlıysa dönsün sana eminim oda kendiyle mücadele halindedir

ayrılalı 6 ay oldu kızlar.çok seviyodum,o da seviyodu.onun psikolojik sorunları vardı,hep bişeyleri alttan almaya çalışıyodum,sabrediyodum.arada tabi vuruyodu bana.benimde ruh sağlığım bozulmaya başlamıştı.sırf bu yüzden çok kez ayrılıp barıştık..en son 6 ay önce tamamen bitirdim..arada özlüyorum ( bunları bana dışarıdan biri anlatmış olsaydı,inanın çok kızardım ona,çok eleştirirdim.insanın ilaki bişeyleri kendisi yaşaması gerekiyomuş.

canım üzüldümmü sevinmmi bilemiyorum böyle bir ayrılığa ne yorum yapılır!!!:1no2:
allah korumuş ve hayırlısını erken vermiş canım sana...psikolojisi iyi olmayan bir insanla nasıl geçinecektin bu çok zor..evet sevgi kolay bişey değil taşıması ama....karşıdaki insan sağlıklı olursa daha güzel olacağına inanıyorum canım..dha ilerisi senin için daha kötü olacakmış gibi geldi..
zararınneresinden dönersen kar canım üzülme..

bıcırım hoşgeldin şekerim nasılsın??

tezin nasıl gidiyor???

baya bi sayfa birikti burada sana :roflol:

bıcırım hoşgeldin şekerim nasılsın??

tezin nasıl gidiyor???

baya bi sayfa birikti burada sana :roflol:

hoşbuldukkkkkk egem canım benummmma.s.a.s.:1hug:
salıya kadar tez mez yok valla..teneffüs verdim kendime..
yazılanlar ve yaşananlar..gelenler gidenler..
kısa bir özet geçerseniz çok iyi olur yaaa
valla 100 küsür sayfayı okumayı kesiremiyorum gözüme..
ben yokken iyi şeyler oldu mu???

sılanınki mesaj attı evleniyorum diye...

prenses006 nınkinden mantıklı bir şey çıkmadı...

mona,fırtına,böcük aynı...

ben de karşılaştım laleyle geçen gün...

jelininki bir garip gene...

ebrunun iyiye gidiyor...

içimdeki_sen iyi gidiyor

black zaten barıştı...

selin yeni aşkıyla yelken açtı

oh oh güzel haberler var yane..sılanınki nasıol evleniomuş ya barışalım diye ha bire arıyordu kısı ya noldu böle birden...:uhm:

Devamlı kaçalım diyordu sıla istemedi...

En son dün gece mesaj atmış ben evleniyorum diye...Tabii hepimiz şok...

Bu arada,sılanın kuzeni ile evlenecekmiş

Sıla da bunu duyunca hemen diğer kuzenine mesaj attı doğru mu falan diye o da doğru demiş

Sonra çocuğun ablasını aradı böyle böyle bir şeyler olmuş doğru mu diye o da yok demiş ama kim doğru söylüyor daha belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…