Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım aptallık değil o eğer aptallık oldu patronlarım benim halimden anlamaz beni kapı dışarı koyarlardı ah ben yaptıklarımı bir anlatsam gülmekten yerlere yatarsın

bende özledimm böcüüük bak bi kişi daha söledi iştee beklediğin kişinin yerini tutmaz amaaa naniknanik

canım saol ya
ısallah hayırlısı olur
bımıyroum bıraz ısrar edıyo sevıyosan kac karım ol dıyo
yanımda ol dıyo nasıl ıkna edıcem bılmıyrum

ya ben unutulması taraftarı degılım yanı hemen unutulmadıgı ıcın begenmıstım ve unutmak ıstemıyodum evet

hayırdır ... biraz saflaşmış ; afallamış gördüm seni laelaelaelaelae

yaa evet hakket biraz leyla gibiyim ama eccükte hastayım ...gögsümde sırtımda bir agrı nefes alamıyorum yarın doktora gitcem bakam ..sanırım ince hastalığa tutuldum sonunda kaydirigubbakcemile3

ikna et tatlım... aslında seninki biraz mavigül gibi olmuş... seviyorsan kaç diyor... ama işte senin de kendince gerekçelerin var...

anlat ona ne çok değer verdiğini ; aile kavramına ne çok önem verdiğini ; onunla güzel bir aile kurmak istediğini ama bunu yaparken kendi ailene arkana dönemeyeceğini ; o zaman kendine ters bir şey yapacağını filan... ama bu kadar zaman ayrı olmanıza rağmen dayandın ; birlikte olarak da dayanalım de...
ama gerçekten işin zor kısmı sana düşüyor...

peki bu çocuğun işi filan nasıl ; hani en kötü ihtimalle ki aslında ben bunu düşünmeni istemiyorum kaçtığında nasıl bir hayat bekleyecek seni ? bu dertleriniz bitecek maddi sıkıntılarla mı boğulacaksınız... düşünsene herşeye rağmen birliktesiniz ama saçma sapan bir nedenden kötü olmasın aranız... var böyle örnekler çünkü...

annenle konuş ; annen mutlaka babanla konuşmuştur ... ya da konuşsun artık gerekçeleri bilin en azından... ona göre tedbir alın... belki şartları babanın istediği hale yaklaştırırsanız o da bir adım atar ... :teselli:

yaa evet hakket biraz leyla gibiyim ama eccükte hastayım ...gögsümde sırtımda bir agrı nefes alamıyorum yarın doktora gitcem bakam ..sanırım ince hastalığa tutuldum sonunda kaydirigubbakcemile3

ayy yaaa o leylalık bende olsa ya... fisfisfis

bu arada geçmiş olsun canım... :teselli:

Kızlar dün geceki kilitlenmeden ben de sorumluyum onun için olanları size bir özet geçeyim sanırım mesajlarımız silinmiş...

Dün gece sılanınki sıla ya evleniyorum diye mesaj atmış...Sılanın kuzeniyle evleniyormuş hem de...

Sıla diğer kuzenine böyle bir şey duydum doğru mu diye sormuş o da evet doğru gelip istediler söz kesildi iki hafta sonra da nişan olacak ben de oradaydım demiş...

Sıla köpürdü biz de çenemizi tutamadık o şokla;birbirimizi de bu yüzden uyaramadık...

Son düzenleme:
ebru cuğum kaçmaa sakınnn ... sevdiğin adam bile olsa aileni arkana alma ...dünyanın bintürlü hali var ..onada bu durumu başka şekilde anlat .kırmadan aranızı bozmadan halletmeye çalışın ...ayy çok zor bi durum yaa ..

evet bazı mesajlar silinmiş... ya peki ben bişey anlamadım ... bir mesajda da sıla ablasını aradım yok öyle bir şey dedi yazıyordu ama sanki ben sıla çocuğun ablasını aradı gibi anlamıştım... var mı yok mu yaaa ... varsa gerçekten çok kötü

neyse olan olmuş ; tekrar olmasın diye dikkat edicez artık... yerimseniben

Evet sıla çocuğun ablasını aradı yapma etme dedik ama...

Kız öyle bir şey yok demiş

Ben de ablasının saklamış olabileceğini,bir süre sonra eğer bu olay balon değilse zaten duyulacağını söylemiştim sıla ya...

Son düzenleme:
bu geceeee :içelim: bikaç kutu,yatışmak için birazcık gerginliğimi alsın die,tuh princess da yok, o da iyiydi bu konuda :roflol:

kızlar farkettinizmi az önce yine kontrol altındaydık adımız çıktı dokuza inmez sekize

ayy ne kötü yaaa ... kuzeni var diyor ; çocuğun ablası yok diyor ... off sılam yaa okuyorsan üzülme tamam mı bak böyle bir adam için değmez hem de hiç ...

kızlar yaaa ben bu arkadaşımı ne yapayım ....
aradı az önce yetişemedim msnden yazdı sora... bişi sölicem ama kaptırma kendini diye...

benimkinin yeni facebook iletisi ;

özledim, özlüyorum hep özlicem ...

üstüne alınma dedi tabii haklı olarak ... ben de dedim ki
"tamam ... zaten onu özlediği sevmekti ; o yüzden de sevilmekten vazgeçmişti... ben değilim özlediği..."

offf ... ama heyecan yaptı yine arkadaşım yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…