arkadaşlar bizimkinin bir yalanını daha yakaladım.nefret ediyom ya. salak yerine koymuş ya. avukat olduğundan mı yoksa benim salaklığımdanmı uyanamadım yalanını. berbatım.
-tatlicadiarzu- gamyoncuiremsu
canım aptallık değil o eğer aptallık oldu patronlarım benim halimden anlamaz beni kapı dışarı koyarlardı ah ben yaptıklarımı bir anlatsam gülmekten yerlere yatarsınof aşk yüzündenmi artık kendi aptallığım yüzümdenmi bilemem hale bak yaa banka talimatını fakslama sen unut,taa öğleden sonra gör,yapılırmı bu yaa,allahtan o yalan aklıma geldi yoksa yanmıştım.
ya bilgisayar virüs taraması yapıyordu da burda görünüyordum ama bakamadım valla...
ahh jelimmm ... :)) şımardım vallaa... a.s.
bugün askere giden bir arakadaşım da yemin töreni için çıkmış onla konuştuk o da seni özledim dedi... bugün benim güzel günüm demek ki :)) ahhh ahhh biri daha dese yaaa...
neyseee ...
ayy amaaann ... ya valla çok merak etmiştim... tatlım ya öyle hemen başa sarmayın bence...
anlat ona bu 5 ayda onunla ilgili hiçbir hissinin azalmadığını ; çok özlediğini...
ama biraz dikkatli davranalım bu sefer de... pes etmeyelim... yoluna koyacağız de...
ve bilmiyorum ama dedenle ; annenle tekrar konuş... sana yardım etsinler... ama kaçma tatlım... kaçmak son son son çare olsun ne diyeyim...
ya inan o kadar çok istiyorum ki sizin kavuşmanızı... en başından beri söylüyorum...
bu arada aklıma ne geldi az önce... ben bir başlık açmıştım hani güzel anılarımızı anlatalım diye; sen çok beğenmiştin... ama kızlar hep yapmayın ; düşünmeyin demişlerdi... unutamazsınız demişlerdi... sen unutmak istemediğin için beğenmiştin değil mi ; hadi itiraf et ...
sizin için hayırlısı ne ise o olsun ; ama gönlünüzdeki inşallah hayırlısıdır tatlım...:Saruboceq:
hayırdır ... biraz saflaşmış ; afallamış gördüm seni laelaelaelaelae
bende özledimm böcüüük bak bi kişi daha söledi iştee beklediğin kişinin yerini tutmaz amaaa naniknanik
canım saol ya
ısallah hayırlısı olur
bımıyroum bıraz ısrar edıyo sevıyosan kac karım ol dıyo
yanımda ol dıyo nasıl ıkna edıcem bılmıyrum
ya ben unutulması taraftarı degılım yanı hemen unutulmadıgı ıcın begenmıstım ve unutmak ıstemıyodum evet
yaa evet hakket biraz leyla gibiyim ama eccükte hastayım ...gögsümde sırtımda bir agrı nefes alamıyorum yarın doktora gitcem bakam ..sanırım ince hastalığa tutuldum sonunda kaydirigubbakcemile3
Kızlar dün geceki kilitlenmeden ben de sorumluyum onun için olanları size bir özet geçeyim sanırım mesajlarımız silinmiş...
Dün gece sılanınki sıla ya evleniyorum diye mesaj atmış...Sılanın kuzeniyle evleniyormuş hem de...
Sıla diğer kuzenine böyle bir şey duydum doğru mu diye sormuş o da evet doğru söz kestiler iki hafta sonra da nişan olacakmış demiş...
Sıla köpürdü biz de çenemizi tutamadık o şokla;birbirimizi de bu yüzden uyaramadık...
ayy yaaa o leylalık bende olsa ya... fisfisfis
bu arada geçmiş olsun canım... :teselli:
evet bazı mesajlar silinmiş... ya peki ben bişey anlamadım ... bir mesajda da sıla ablasını aradım yok öyle bir şey dedi yazıyordu ama sanki ben sıla çocuğun ablasını aradı gibi anlamıştım... var mı yok mu yaaa ... varsa gerçekten çok kötü
neyse olan olmuş ; tekrar olmasın diye dikkat edicez artık... yerimseniben
Evet sıla çocuğun ablasını aradı yapma etme dedik ama...
Kız öyle bir şey yok demiş
Ben de ablasının saklamış olabileceğini,bir süre sonra eğer bu olay balon değilse zaten duyulacağını söylemiştim sıla ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?