Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

oofff kötü bigün geçiriyorummmmm senağlama bari güzel bişi olsa da moralim düzelse,hepimize bi mucize olsa bugüün, bi mucize Allahım yaa :çok üzgünüm:

offf keske prenses ya bir mucize olsa... bende sen gibiyim ICIMDE BI SIKINTI

DISARI ATICAM KENDIMI AMA GIYINMEYE BILE ÜSENIYORUM...

disari atincada biseyler aliyorum kendime bu ayriliktan beri böyle oldu....

bende cok sevındım ısallah hersey dahada yoluna gırer....
jeli canım bazen ınsan boyle oluyor....içindeki sıkıntıya bıle bır anlam veremıyor...
belkı dusuncelerınden dolayı ruyalar goruyorsun...
allah ısallah bıze gonlumuzdekını verır....
bugunde cuma dua etmekte ınsanı rahatlatır canım..ısallah tez gecer..........

off jeli yaa sormaa bi de işte aksilikler oldu,bari onlar olmasa diğerleri tamam da. offffffffffffff kendimi çok yorgun hissediyorum benimkide bende engelli ama o da beni engellemiş açmadı msn.i.dün "hümanistçe" vedalaşmıştık en son. offff tamam kızmayın,zaten kötü bi gün geçiriyorum kızmayıınnn :tomato:kafamçokkarıştı

haklisin canim benim insahllah her gece yatmadan dua ediyorumm

gördügüm rüyarlarda kötü degil aslinda halen beni sevdigini filan görüyorum cok karisik

belkide ben kendimi kandiriyorum

bilemiyorum

ama aglamiyorum en son üc gün önce agladim.....

prensesim hani son konustuk ya ben o gün engelledim ama o beni engellememis

dün girdi yine iki gün sonra .....

düsünüyormudur beni acaba....

o gün dedim bu son

engelledim ama silmeye cesaret edemiyorum....

oofff kötü bigün geçiriyorummmmm senağlama bari güzel bişi olsa da moralim düzelse,hepimize bi mucize olsa bugüün, bi mucize Allahım yaa :çok üzgünüm:

amın canım ya amın allah sıkıntılarımızdan kurtarsın ....ve her kım ne ıstıyorsa onu versın..........:Saruboceq:

perensen 006 olur işte aksilikler ben neler yaptım bu aşk yüzünden kaç kere işyerinin anahtarını unuttum evrakları yanlış işledim

of aşk yüzündenmi artık kendi aptallığım yüzümdenmi bilemem hale bak yaa banka talimatını fakslama sen unut,taa öğleden sonra gör,yapılırmı bu yaa,allahtan o yalan aklıma geldi yoksa yanmıştım.

umut fakirin ekmeği ... ben de umut görüyorum valla sırnaşık şey

kücük böcügü özledim

buralardaydı böcük gelir birazdan
aa gelmiş bile

ya bilgisayar virüs taraması yapıyordu da burda görünüyordum ama bakamadım valla...
ahh jelimmm ... :)) şımardım vallaa... a.s.
bugün askere giden bir arakadaşım da yemin töreni için çıkmış onla konuştuk o da seni özledim dedi... bugün benim güzel günüm demek ki :)) ahhh ahhh biri daha dese yaaa...
neyseee ...

neseli sarkilari dinliyorum yoksa iyice kararacak icim

ayyy aferin kız sana ... kaydirigubbakcemile5

perensen 006 olur işte aksilikler ben neler yaptım bu aşk yüzünden kaç kere işyerinin anahtarını unuttum evrakları yanlış işledim

amaaan ben o aşk yüzünden kaç kere laptopu evde unuttum da paşa paşa geri döndüm... laptop olmazsa zaten ben işe gelmesem de olur ...

arkadaşlar bizimkinin bir yalanını daha yakaladım.nefret ediyom ya. salak yerine koymuş ya. avukat olduğundan mı yoksa benim salaklığımdanmı uyanamadım yalanını. berbatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…