Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ve bizimkinin yeni sekreterinin adı benle aynı. çok güldüm ya. Asla unutmazsın yada kızı kovarsın işten dedim.

civcivim06 çok geçmiş olsun canım,böle zamanlarda insan sevdiğine ihtiyaç duyuyor onu yanında istiyor şefkatini ilgisini bekliyor seni anlayabiliyorum,herhangi bir mamografi yada ultrason çektirdinmi bu tümör ihtimali için? en önemli şey senin sağlığın biliyosun bunu dimi

ah bu erkekler nedemek evlenmek istemiyomuş evlenilcek güvenilir adam kalmadı bu devirde bide onlar derlerki evlenilcek kız yok,halbuki burunlarının ucunu görmezler.daha iyisinimi bulucaklar sanki daha çok sevenini mi bulcaklar

civcivcim cok geçmiş olsun canımm.Allah yar ve yardımcın olsun.. inş korktugumz sey değildir

geçmiş olsun civciv umarım tümörün sonucu iyi çıkar canım ... içini ferah tut ve tedavini aksatma sakın ...

kızlar nasılsınız ..haberınız varmı..oncekı sayfaları takıp etmedım acaba jeli ne yaptı..kararından vaz gectımı...yoksa halen karsısına cıkmakta kararlımı

canım ya geçmiş olsun...kötü birşey yoktur inşallah... sen tüm tahlilleri yaptır ihmal etme yeter ki... bu arada sevindim ama sen evlilik istiyormusun şu an hayatında önemli olan o...

kızlar mrb.nasılsınz nasıl gidiyor...tünaydın bu arada.....eeeeeeeee ne var neee yok....

günaydın... hatta tünaydın :)

kızlar cok kötüyüm hiç durmadan aglıyorum dün dayanamayıp msjlar attım aradı telde agladım ama gerı dönmesi ıcın diil özledigim için,ona da dedım gerı dönmeni geri dönmeyi ıstemıyorum sadece nasıl böle olduk dedım ama artık onu göremicek olmak koklayamıcak olmak cok canımı yakıyo napıcam kızlar yaa görmek ıstıyorum onu ilk ayrılıkta gorusuruz yıne arkadasca dıyodu ben yok dıyodum şimdi o da canımız dahada acır dıye istemıyo yalvarsam kabul eder mi acaba dıyorum ama bu kadar kucultmeye gerek var mı hala cok özel gelıyo bu ınsan bana ve ben bu özel ınsandan mahrum kalmış gibi hissedıyorum nolur nolur akıl verın cok fenayım ölcek gibiyimsenağlamasenağlamasenağlama

Civcivim geçmiş olsun,

iyi haftalar kızlar a.s.

Ben de yarın doktora gidiyorum, kalbimdeki sorun her gün daha çok rahatsız ediyor beni, artık bir doktora görünmek şart oldu :bbo:

kızlar nasılsınız ..haberınız varmı..oncekı sayfaları takıp etmedım acaba jeli ne yaptı..kararından vaz gectımı...yoksa halen karsısına cıkmakta kararlımı

canim ben en son alti gün önce konustum o günde artik yokum dedim madem sevgili degiliz o günden beri bisey yok

googlede arastirdim bir arkadas sitesine üye olmus takip etmek icin bende girdim ama hic gelmedi görünmedi bu olay dahada yikti beni tabiki

artik kabullenip yoluma bakicam baska carem yok :çok üzgünüm:

cnm geçmiş olsun kardiyolojiye git güzelce muayneni ol...ayrıca bu sitede değişik birseyler oluyor anlamadım gtti alalalalalalala....

geçmiş olsun hacer
fırtınam bir şey sorcam biraz yaranı deşmek gibi seninki evleneli ne kadar oluyor özel değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…