Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kizlar var ya bi grip olmusum sormayin,,,
her yerim dökülüo...
burnum zaten salya sümük oldu...
bide ise gidicem simdi of offffff
ama allahtan ask mesk konusunda sorunum yok...
ne o ario...
ne ben...
biz galiba baya bi koptuk

sen sus bisi yapma...
cok istiosan tak koluna bi adami karsisina cikdelikafadulden

ya ama sılacım çok öfkeliyim,kızgınım,üzgünüm hertürlü duygu var yani,hırslıyım,kırgınım vs.. yaptığı kadınlık onurumu incitti,böle yanına mı kalcak yani,

benim sana bu konuda sunacak bir fikrim yok canım :dilcikar:

canım anlatmıştım, borç verme meselesi vardı. başka sebepler de vardı. ay bulayım mesajlarımı istersen

ayy yok hatırladım... sen terkettin bu çocuğu dimi.. ee çocuğun sana hediye alması normal... o ayrılmak istemiyor... niye şaşırdın ki cicim... peşinden koşcak demek ki bir sürü... ama hediye paketinden ne çıkar ; tavşan mı çıkar bilemicem -tatlicadiarzu-

ayyy kızlar bu arada yukarda bir reklam var ya ; izmirden sevgili bulma diye... ayy oraya mı üye olsam ben de jelinin ki gibi :roflol:

Son düzenleme:
ya prenses boşver intikamı lütfen ya o üzülmüyorki seni üzüyor niye takıldın bu çocuğa bu kadar anlayamadım

ya ama sılacım çok öfkeliyim,kızgınım,üzgünüm hertürlü duygu var yani,hırslıyım,kırgınım vs.. yaptığı kadınlık onurumu incitti,böle yanına mı kalcak yani,

bebisim hangimiz hirsli öfkeli üzgün kirgin dargin degilizki...
yapma hic birsey birak...
kendini daha cok kücük düsürme onun gözünde be bitanem...
bende senin gibiydim...
hatta 3 yil önce adamin tekiyle gözünün önünde sarmas dolmas dans etmistim...
bana tek dedigi GÖZÜMDEN DÜSTÜN olmustu...
yapma yani...
birak allahindan bulsun

kalmasın böyle yanına...
sen biraz daha gurursuz ol onun gözünde öyle yanına kalsın canım...

monacim sesin solugun cikmiyor senide öpüom burda böööööööööleeeee uzaktan uzaktan hastalanma sakin hee :) :roflol:

kuzucum kadınlık onurunu biraz daha incitmesine izin vermemek için lütfen ama lütfen lütfen artık ne ara ne sor nede başka bişiy yap ..en güzel tepki bence tepkisizliktir ..onu adam yerine koymamaktır ...
biliyorum ne desek boş bildigini okuyacaksın yine ve üzüleceksin incineceksin ...kendine acı çektirerek mutlu oldugunu düşünecem artık prenses ...:mymeka:

Ay ben üye olacam benimkinin önünden geçerim izmire giderim oh ne güzel olurdu kızlar ben üye oluyorum izirden arkadaş bula o zaman benimki ne delirirdi

bak bak mavi ne güzel yazmis kadinlik onuru....
onlar erkeklik gururunu ayaklar altina bile almazken biz onurumuzu herseyimizi onlarin ayaklarinin altinda cignetiyoruz...klava:

:roflol: banada bugün ne olduysa her kese akil verebiliyorum hahaha

006'ım Prensesim.. bu konuda ne düşündüğümü çok iyi biliyorsun.
Samimiyetine dayanarak sadece diyorum ki çok yanlışlardasın.

İnsan haklıyken haksız konuma işte senin davrandığın gibi davranınca düşüyor.
Yine de hayat senin hayatın, karar da senin kararın ama bizden burada sana git erkekler tuvaletine telefon numarasını yaz türünde akıl vermemizi bekliyorsan işte o biraz zor.
Zaten de benim aklım çalışmaz böyle şeylere, hiç yapmadığım bir şey.
Sakın kızma bana, senin kötülüğünü kesinlikle düşünmediğimi çok iyi biliyorsun. Ama ciğeri beş para etmez birileriyle bir olman, onun seviyesine düşmelere kalkman da beni üzüyor işin açıkçası...

ne güzel işte buda demek oluyorki sen bu acıları v.s coktan aştın bu düşünceler sana mantıklı geliyor :lepi: kaydirigubbakcemile3

artik asmak zorundaydim adam evleniyorum diye mesaj atinca yani yerle bir oldu herseyim...kalbim parcalandi...
asli olmasa bile beni cok üzdü bu mesaji...
artikin takmiyorum...
tinmiyorum...
oda sürüm sürüm sürünüodu düne kadar...
dahala ses yok anlamadim gitti...
ama cikar yakinda kokusudelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…