kızlar yoğunluktan giremedim bitürlü bütün terslikler üstüste oldu bugün yaaa,yalnız bişi diycem kızmayın,ben bu adamın yaptığı şeyi hazmedemiyorum güzel bi intikam almak istiyorum fikri olan sölesin, bırak intikamı boşver napcan muhatap olma falan demeyin nolur.çok dokundu hazmedemiyorum işteee.iletişimimi de ondan sonra keseyim kesilcekse....çok gururuma dokundu yaptığı şey napim kızmayın ama..
bende ayrıldım 2 gün oluyor.sıkılmış benden paşam.dürüst olmayacaksın bu erkeklere bunu anladım ben.
kızlar yoğunluktan giremedim bitürlü bütün terslikler üstüste oldu bugün yaaa,yalnız bişi diycem kızmayın,ben bu adamın yaptığı şeyi hazmedemiyorum güzel bi intikam almak istiyorum fikri olan sölesin, bırak intikamı boşver napcan muhatap olma falan demeyin nolur.çok dokundu hazmedemiyorum işteee.iletişimimi de ondan sonra keseyim kesilcekse....çok gururuma dokundu yaptığı şey napim kızmayın ama..
canım anlatmıştım, borç verme meselesi vardı. başka sebepler de vardı. ay bulayım mesajlarımı istersen
ya ama sılacım çok öfkeliyim,kızgınım,üzgünüm hertürlü duygu var yani,hırslıyım,kırgınım vs.. yaptığı kadınlık onurumu incitti,böle yanına mı kalcak yani,
ya prenses boşver intikamı lütfen ya o üzülmüyorki seni üzüyor niye takıldın bu çocuğa bu kadar anlayamadım
ya ama sılacım çok öfkeliyim,kızgınım,üzgünüm hertürlü duygu var yani,hırslıyım,kırgınım vs.. yaptığı kadınlık onurumu incitti,böle yanına mı kalcak yani,
kalmasın böyle yanına...
sen biraz daha gurursuz ol onun gözünde öyle yanına kalsın canım...
kuzucum kadınlık onurunu biraz daha incitmesine izin vermemek için lütfen ama lütfen lütfen artık ne ara ne sor nede başka bişiy yap ..en güzel tepki bence tepkisizliktir ..onu adam yerine koymamaktır ...
biliyorum ne desek boş bildigini okuyacaksın yine ve üzüleceksin incineceksin ...kendine acı çektirerek mutlu oldugunu düşünecem artık prenses ...:mymeka:
:roflol: banada bugün ne olduysa her kese akil verebiliyorum hahaha
ne güzel işte buda demek oluyorki sen bu acıları v.s coktan aştın bu düşünceler sana mantıklı geliyor :lepi: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?