Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

benımkininde pazar gunu dogum günü

sevinmelisin aslında biliyor musun...

çünkü benim içim acıyacak... 3 ay sonra bana iyi yıllar mesajı attı ; ve şimdi doğum gününde benden bekleyecek biliyorum... ama yapamam bir msj bile atamam... demek hiç hatırı yokmuş 2 senenin diye içinden geçirecek biliyorum... o gün içinde aklında olacağımı bilmek bile üzüyor beni...

halbuki ne güzeldi onun beni düşünmediğini bilmek ve yoluma gitmek... keşke doğum günü çoktaaan geçmiş olsaydı... ister istemez bir beklentiye giriyorsun o kadar yol almışken bu halde olmak da rahatsız ediyor beni...

sen o günü zaten ayağa kalkmak için kullanacaksın nilim... benim gibi iyi hissederken önüne taş koyacak bir gün olmayacak daha sonra... böyle düşün olur mu ...

cok tşklerrrr cokk sende uzulme cnm yaa ben aramamak ıcın napmalıyım bi anlık özlemle tele saldırıyorum artık bırakayım dimi

Bir şey sordum ama yaaaa senağlama :dilcikar:

Küsme kız hemen gel buraya :) Pazartesiyi bekleymeyecek kadar çok vermek istiyorsa seni çok mutlu edeceğini bildiği özel bir şeydir. Bunun ne olabileceğini de ancak sen bilebilirsin. Aranızdaki özel şeyleri bi gözden geçir bakalım...

herşey herkes diğer erkekler cok yabancı gelıyor baska biri olamıcak gibi gelıyor sizede böle oldumu

herşey herkes diğer erkekler cok yabancı gelıyor baska biri olamıcak gibi gelıyor sizede böle oldumu

Ohoooooo... ben bi ara feminist oldum ben diye dolanıyordum, ciddi ciddi de inanmıştım buna. Sonra sevgülümü gördüğüm dakika daha saniye sektirmeden domestik ruh halime bürünüverdim anında. Sen bunları falan düşünme hiç şu anda.

:dilcikar: :dilcikar:

kızlar burası en rovaşta topclerden birisi değil mi.??kk en lerı yarışmasında buranın adını göremedım şaşırdım açıkcası bu oylar neye göre verildi kim verdi allalaalaa bilmiyorum tam olarak anlamıs değilim...

haydaaa buyur burdan yak tam çattık vallaa...sanki bütün sorunlarımızı hallettik her sey güllük gülistanlık gibi bana trip yapıyo ...benim işyerimde departmanım degişecek ..şimdi benim olmakla olmaması arasında kararsız kaldıgım leylam aradı geçtinmi diye hayır bikaç güne gecerim dedim ..erkek varmı o departmanda dedi..evet var dedim ..kaç yaşında dedi 30 yaşına yakındır ne bilim ben dedim ..şimdi elin adamıyla aynı odadamı çalışacan hiç aklıma yatmadı diyo ..:1shok:

hey Allah ım şeytan okkalı bir laf söle boz diyor ..neyse sabır ...-tatlicadiarzu-

La havle vela kuvvete..innasabirin innnaasabirriiinnnn....
Ayyyy.. çatlıyorum ben böyle şeyler okudukça yaaaaaaaaaa.......
Tıpkı canım ailemdeki meloş gibi bağırmak istiyorum saaammiiimmmmmm seeeni öldüürürüüümmm....aaaaaaaaaa

bende ayrıldım 2 gün oluyor.sıkılmış benden paşam.dürüst olmayacaksın bu erkeklere bunu anladım ben.

aayyy öldürdün beni monam yaaa yarıldım gülmekten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
cok tşklerrrr cokk sende uzulme cnm yaa ben aramamak ıcın napmalıyım bi anlık özlemle tele saldırıyorum artık bırakayım dimi

canım bil ki aramak onu sana getirmeyecek... bunu düşün ...

ayrıca altta yazdığın gibi şeyleri şimdi düşünmenin sana hiç faydası yok... şu an kendini yapayalnız hissediyorsun ama değilsin canım... şu an böyle hissetmen çok normal ; zaten başka birini düşünmek sağlıklı da değil... sen önce yaralarını sarmaya bak...
ailene sarıl ... arkadaşlarına sarıl... onlar seni hiç yalnız bırakmayacak buna emin ol...

bende ayrıldım 2 gün oluyor.sıkılmış benden paşam.dürüst olmayacaksın bu erkeklere bunu anladım ben.

gel canım gel... valla ben de bunu sonradan öğrendim... ama neyse ki öğrendim de bir sonraki görsün bakalım sevgili sahibi olmak ne zor işmiş kaydirigubbakcemile3

aayyy öldürdün beni monam yaaa yarıldım gülmekten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

seninkinin tepkisi de beni güldürmekten öldürdü valla kaydirigubbakcemile3

Sıkılmış mı? kafamçokkarıştı
Yuh artık yaa.. bahanesi de bu mu oldu?
İnsan biraz daha kibar olur be...
İzninle..densiz demek istiyorum.. tööbe töbeee

:dilcikar: :dilcikar:

güzelim ; monam yazdı sana ben de yazdım ... ne küsüon yaaa...

hem ben sizin niye ayrıldığınızı hatırlayamadım... onu de bir ona göre yapalım yorum...
vallahi aptal gibi gezicem bu hafta sanırsam idare edin beni...-tatlicadiarzu-

selam kizlarim...
uzun bi sabahin güzel daha dogrusu buz gibi gününden merhaba cümlenize...
napionuz bakayim...
bende yenilik yok...
odunum hala aramadi...
ama tinmiorum...
arasada biseye fayda etmicek:roflol:

ya böyle ayrılık mı olur, hediye almış bana :roflol:

ya söylesene neydi sizin ayrılık nedeni... çatlıcam burda ... kafam patlıcak düşünmekten... biliyorum ; yorum da yaptım ama... offff :uhm:

selam kizlarim...
uzun bi sabahin güzel daha dogrusu buz gibi gününden merhaba cümlenize...
napionuz bakayim...
bende yenilik yok...
odunum hala aramadi...
ama tinmiorum...
arasada biseye fayda etmicek:roflol:

merhaba canım ... :1rolleyes:

kızlar yoğunluktan giremedim bitürlü bütün terslikler üstüste oldu bugün yaaa,yalnız bişi diycem kızmayın,ben bu adamın yaptığı şeyi hazmedemiyorum güzel bi intikam almak istiyorum fikri olan sölesin, bırak intikamı boşver napcan muhatap olma falan demeyin nolur.çok dokundu hazmedemiyorum işteee.iletişimimi de ondan sonra keseyim kesilcekse....çok gururuma dokundu yaptığı şey napim kızmayın ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…