monacim sesin solugun cikmiyor senide öpüom burda böööööööööleeeee uzaktan uzaktan hastalanma sakin hee :) :roflol:
Aşkların en güzeli sizi uzaktan sevmek şekerim .... şakkıdı :1rolleyes:
düşüncelerimi bu kadar begeniyosanız bana puan verinelinizemi yapışır ama ..haa gayret diyip duruyor bana ben elimden geleni yapıyorumm :asigim:
kaydirigubbakcemile3
kuzucum kadınlık onurunu biraz daha incitmesine izin vermemek için lütfen ama lütfen lütfen artık ne ara ne sor nede başka bişiy yap ..en güzel tepki bence tepkisizliktir ..onu adam yerine koymamaktır ...
biliyorum ne desek boş bildigini okuyacaksın yine ve üzüleceksin incineceksin ...kendine acı çektirerek mutlu oldugunu düşünecem artık prenses ...:mymeka:
Ay ben üye olacam benimkinin önünden geçerim izmire giderim oh ne güzel olurdu kızlar ben üye oluyorum izirden arkadaş bula o zaman benimki ne delirirdi
ama bizden burada sana git erkekler tuvaletine telefon numarasını yaz türünde akıl vermemizi bekliyorsan işte o biraz zor.
]
mona nesin sen yaa nerden aklına geliyor bu laflar :sm_cool: bittimmmmmm
gel ağzını öpücem Şeniz :roflol:
ağzımımııı öpecennnnnnşeyyyyy nasıl olurrrkiiiii bilemiyorummmmmm
dur bakim yaşın kaç ben alırım seni kardeşime:)))ispanak namik bile evlendi yaaaa nevresteyle ben evde kaldim :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?