Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Bu arada benimkinin mailllerine profine yok mesajlarına bektım deyen dayağı yer benden aaa sizin yüzünüzden şeytan dürtüyor siteye gir bak mesajlarına diye

düşüncelerimi bu kadar begeniyosanız bana puan verin elinizemi yapışır ama ..haa gayret diyip duruyor bana ben elimden geleni yapıyorumm :asigim:

kaydirigubbakcemile3

ama bizden burada sana git erkekler tuvaletine telefon numarasını yaz türünde akıl vermemizi bekliyorsan işte o biraz zor.
]

mona nesin sen yaa nerden aklına geliyor bu laflar :sm_cool: bittimmmmmm

Aşkların en güzeli sizi uzaktan sevmek şekerim .... şakkıdı :1rolleyes:

bebiskom bende seni seviyom asigim senin yazilarina valla...
her zaman ne yazarsan yz kime yazarsan yaz cok güzel yaziyor beni rahatlatiyorsun vallaa.s.

gel ağzını öpücem Şeniz :roflol:

Ay ben üye olacam benimkinin önünden geçerim izmire giderim oh ne güzel olurdu kızlar ben üye oluyorum izirden arkadaş bula o zaman benimki ne delirirdi

gel beraber üye olalım ... kaydirigubbakcemile5

ispanak namik bile evlendi yaaaa nevresteyle ben evde kaldim :roflol:

Olur olalım sonra benimkinin şirketin önünden geçeriz ay geçemeyebilirizde şirketin önünde bir köpek vardı

ama bizden burada sana git erkekler tuvaletine telefon numarasını yaz türünde akıl vermemizi bekliyorsan işte o biraz zor.
]

mona nesin sen yaa nerden aklına geliyor bu laflar :sm_cool: bittimmmmmm

ben sana rep veremiyorum... önümüzdeki zamanlarda inşallah... önce başkalarına sonra sanaaaa :roflol:

bu arada ben çıkıyorum kızlar... iyi akşamlar...

akıllı uslu ve mutlu kalın ...
bir daha ki programda görüşmek üzere esen kalın ; sağlıcakla kalın... kaydirigubbakcemile3

nasıl bir oyun hacer...........

bu arada senı çekte gçrelimde gördum
güzel hatunmussun.........
kaybederse kendı bılırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…