Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

zaten o da tamamen bitirdi gibi yalvarırsam ıyıce kucuk düşerim diilmi offf öle kolaymı duygu azalması off yaa offf

küçük düşmek demeyelim ama inan faydası olmaz canım...
ha illa yapmak istiyorsan yap ; aşk uğruna gurur filan olmaz derler ya...
çok istiyorsan ; yapmadığım bu da kalmasın diyorsan yap...

ama bir faydası olmaz... :1no2:

bocukcum naılsın

nıl sabret yapma bıse ancak kendıne bıse yaparsın emın ol o na nekadar caba gostersen anlamak ıstemezsea anlamaz bırak bıraz onu serbert

zaten dun telimi kapatıcam ikimizde zarar goruyoruz telde konusmayalım artık dedii kotu oluyo dedı bende hep ben koştum sanki peşinden telini kapatma gerek yok cunku aramıcam artık dedimm ama cok ozluyorum nasıl gecerki bu onun hayatında artık yokum dıyorum

yaa bitanemm ayni ben gibisin bende diyorum kendimi yedim bitirdim nasil bitirdi nasil nasil nasil diye

ama ne oluyor olan bana oluyor yaa

adam arkadaslik sitesine bile üye olmus

basitlesti gözümde inan artik bisey yapmam ben

icim aciyor düsündükce nasil böyle sevgileri bitiyor ama bitiyormus demek bu kadar basitmis onlar icin

Nilcim sen zaten bize sorarken bile cevabı da ne yapman gerektiğini de biliyorsun aslında.
O yüzden lütfen doğru olduğuna inandığın şeyi yap.

Haa bu arada aşk uğruna hayatta ne yaparsan yap ama ASLA bir erkeğe yalvarma...

off kokusu olmadan yaşamaya alışabilcek miyim gerçi zaten 12 gundur gorusmuyoruz ben kendi degerımı bılmıyorum kızlar yaa o sanki cok özelde ben ondan mahrum kaldım gibi hissedıyorum halbuki o benden mahrum kalsın yalvarmanın anlamı yok cunku buluşursak daha kötu olcak sadece dogum gunu hedıyelerı elimde kaldı

valla nıl suanku duyguların degısıcek alısıcaksın
cok dogru demıssın sankı o cok ozel bırı ona muhtac gıbı hıssedıyo ınsan ılk zamanlar ayrılıklarda
ama gecıyoooo

inşallah kızlarr tek sabretmem gereken nokta buluşmak ıcın yalvarmayım cunku hayır derse iyice kudurcam uzulcem

buralardayım ebru barışmışsın çok sevindim bu aralar sadece okuyorum canım hiçbişey yapmak istemiyor inş tamamına erer mutlu olursunuz canım

kızlar az önce konuştuk :bbo:

ben bu hafta ailemin yanına geldim final öncesi 1 hafta tatil olduğu için
şimdi aramızda 1-1,5 saatlik bir mesafe var
dedi ki hafta içi dışarı çıkacak mısın
ben de yarın doktora gideceğim dedim babamla
yalnız çıkabilir misin dedi
noldu dedim
sana bir şey getireceğim dedi
ne getireceksin dedim söylemedi
ısrar edince sana hediye getireceğim dedi
ben de haftaya kadar beklemeyecek kadar acil mi dedim çünkü pzt gideceğim okula
o da bozuldu öyle diyince, tamam bekler pazartesiye kadar dedi
dedim ki çıkabilirsem, ayarlayabilirsem söylerim sana
tamam dedi

ne hediyesidir sizce ?

Son düzenleme:
bocukcum naılsın

nıl sabret yapma bıse ancak kendıne bıse yaparsın emın ol o na nekadar caba gostersen anlamak ıstemezsea anlamaz bırak bıraz onu serbert

bu haftaya biraz içli başladım canım...
prş günü doğum günü... ben bir şey yapmayacağım ama içi acır mı ; o bişiler yapar mı bilmiyorum... çok da dertli belli... kafam biraz onunla meşgul...

bir de regl olacağım onun da etkisi var sanırım... biraz içliyim işte :çok üzgünüm:

sen iyi ol da biz de elbet iyi oluruz :Saruboceq:

etcem canım inş allah o mutluluğu yaşatır burda hep beraber hayırlı haberi alırız

inşallah kızlarr tek sabretmem gereken nokta buluşmak ıcın yalvarmayım cunku hayır derse iyice kudurcam uzulcem

nilimmm ; sabret lütfen... inan herşeye alışacaksın... zamanla ama acele etme...

ben ne öğrendim biliyor musun bu 3 ayda ; daha sabah aklımdaydı bu cümleler ; bir şarkı dinlerken içimden geçirdim...

"ben öğrendim ki sensiz de yaşayabiliyorum ...
sesini duymadan ; sana dokunmadan da geçiyormuş günler ; haftalar ; aylar... ve hatta yıllar da geçecek biliyorum artık...
elini tutmadan hiç yürümezdim ... ama bak şimdi yollar aşınıyor... hani nerde elin?
seni öpmeden vedalaşmazdık... son vedamızda öpmedim seni... oluyormuş demek ki...
sensizliğe ağlamadan ; gözlerim dolmadan geçen gecelerim de var artık... bazen gündüzleri de gözlerim doluyor ama başedebiliyorum artık kendimle ve acımla...
ben hayatımda gülüşün olmadan da gülebiliyorum...
ve daha o kadar çok şey var ki sen olmadan yapabildiğim...
benim hayatta ihtiyacım olan şey sen değilsin ; ihtiyacım olan şey benim..."

böyle cümlelerdi aklımda geçen... biliyorum okurken sen yine gözyaşlarını tutamayacaksın... ama gerçek bu nilimm...

sadece hırpalamak için uğraşma kendini... iyi hissetmek için göster o çabayı... :teselli:

benımkininde pazar gunu dogum günü

duramıyorumm aramak ıstıyorum surekli buna nasıl engel olucam bılmıyorum sesını duymak ıstıyorum surekli nasıl dur dicem buna yapmamam lazım cunku aramamı ıstemıyo o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…