alooooo slm kızlar mrb.nasılsınız.bayadır giremiyorum ve çok yoğunum iş güçden dolayı.toplantılar ve eğitimler var ozledim inanın aklım burda nasıl değişiklikler sevgili bulanlar var mı değişiki birseyler anlatın bakalım...
biran hissettim canım, herşeyin yoluna gireceğine karşı bir umut hissettim, peşine düştüm, ama bu değilmiş istediğim, onu anladım, aşk olmadan olmazmış, ama inanılmaz mantıklıydı :))))
anca 2 ay dayanabildim valla olmayınca olmuyo(
bence hislerin yoğun değil diye ayrılmakla doğru bir karar vermişsin, ben aşktan yanayım canım ya, tamam üzücü falan olabiliyo ama ben rutin dümdüz giden hayattan hoşlanmıyorum, üzüntü bile yaşamanın tuzu biberi bence, yani aşkın acısı bile rutinlikten güzeldir, hele bi de acısız aşkı bulursakk :)) ooh...
ayrıca ben zaten biten ilişkime değil başlamayan ilişkiye üzülüyorum açıkçası, çünkü onu çok sevmiştim(
ıyı canm hersey yolunda ve gayet iyi gerçekten sewiyorum ve iyiki eskisi olmamıs herseyde bir hayır var demişler doğru bu söz işte.oyuzden ısrar cı olmamak lazım ...
ıyı canm hersey yolunda ve gayet iyi gerçekten sewiyorum ve iyiki eskisi olmamıs herseyde bir hayır var demişler doğru bu söz işte.oyuzden ısrar cı olmamak lazım ...
hoşgeldin canım:)) hım senin hikayende değişikbence hislerin yoğun değil diye ayrılmakla doğru bir karar vermişsin, ben aşktan yanayım canım ya, tamam üzücü falan olabiliyo ama ben rutin dümdüz giden hayattan hoşlanmıyorum, üzüntü bile yaşamanın tuzu biberi bence, yani aşkın acısı bile rutinlikten güzeldir, hele bi de acısız aşkı bulursakk :)) ooh...
Ayrıca ben zaten biten ilişkime değil başlamayan ilişkiye üzülüyorum açıkçası, çünkü onu çok sevmiştim(
ayy şekerim ben değil o ayrılmak istedi ... ben acısız aşk istiyorum yaaa ... :çok üzgünüm:
hoşbuldum canımm, gerçekten hoşmuş bu topic de :))))) çok hoşbuldumm....
evet ya hikaye biraz ilginç ama yaşayan az çekmedi, hala da çekmekte. daha neler neler, anlatmakla bitmez. ben sevdiğim insanın sevgilisiyle tanışıp kanka bile oldum, çünkü kimse bilmiyo. onun için ayrılmış bile sayılmam, zaten hiç birleşmediğin biriyle nasıl ayrılacaksın :)))))) trajikomik hikayem
seninkide zor ya nasıl sevdiğinin sevgiliyle kanka olmaya daynabiliyoırsun ben dayanamam içim gider fena olurum
hoşbuldum canımm, gerçekten hoşmuş bu topic de :))))) çok hoşbuldumm....
evet ya hikaye biraz ilginç ama yaşayan az çekmedi, hala da çekmekte. daha neler neler, anlatmakla bitmez. ben sevdiğim insanın sevgilisiyle tanışıp kanka bile oldum, çünkü kimse bilmiyo. onun için ayrılmış bile sayılmam, zaten hiç birleşmediğin biriyle nasıl ayrılacaksın :)))))) trajikomik hikayem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?