Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

alooooo slm kızlar mrb.nasılsınız.bayadır giremiyorum ve çok yoğunum iş güçden dolayı.toplantılar ve eğitimler var ozledim inanın aklım burda nasıl değişiklikler sevgili bulanlar var mı değişiki birseyler anlatın bakalım...

biran hissettim canım, herşeyin yoluna gireceğine karşı bir umut hissettim, peşine düştüm, ama bu değilmiş istediğim, onu anladım, aşk olmadan olmazmış, ama inanılmaz mantıklıydı :))))

valla güzelim sana son haberimiz jeliden ;
jelininki barışmak istiyor ; jeli de süründürecek ... kaydirigubbakcemile5

sen nasılsın cicim bu arada ?

Son düzenleme:
anca 2 ay dayanabildim valla olmayınca olmuyo (

iyi o zaman ... kaydirigubbakcemile3
niye sordum dersen ; kızlar anlamıştır zaten de...
benim 2 yıllık ilişkim de aşk yok ; tutku yok die bitti de... ondan ...

kıyaslanmaz elbet ama hani ben ilişkimde huzur istiyorum ; acaba ben mi yanlış yapıyorum diye merak ettim... yani elbette duygular karşılıklı olmalı ama hani o aşkın acı veren halini istemiyorum ben ... işte bu düşüncem mi yanlış onu anlamaya çalıştım...

bu arada umarım çabuk atlatırsın ... hani çok anı da yoktur ; dediğin gibi senin hislerin de daha az olunca bu süreç çabuk geçecektir ... umarım doğru insanı bulursun yakında... yerimseniben

bence hislerin yoğun değil diye ayrılmakla doğru bir karar vermişsin, ben aşktan yanayım canım ya, tamam üzücü falan olabiliyo ama ben rutin dümdüz giden hayattan hoşlanmıyorum, üzüntü bile yaşamanın tuzu biberi bence, yani aşkın acısı bile rutinlikten güzeldir, hele bi de acısız aşkı bulursakk :)) ooh...

ayrıca ben zaten biten ilişkime değil başlamayan ilişkiye üzülüyorum açıkçası, çünkü onu çok sevmiştim (

ıyı canm hersey yolunda ve gayet iyi gerçekten sewiyorum ve iyiki eskisi olmamıs herseyde bir hayır var demişler doğru bu söz işte.oyuzden ısrar cı olmamak lazım ...

ayy şekerim ben değil o ayrılmak istedi ... ben acısız aşk istiyorum yaaa ... :çok üzgünüm:

ıyı canm hersey yolunda ve gayet iyi gerçekten sewiyorum ve iyiki eskisi olmamıs herseyde bir hayır var demişler doğru bu söz işte.oyuzden ısrar cı olmamak lazım ...

orası öle şekerim ... herşeyde bir hayır var ; yaşadığımız her anın da bir nedeni var...
neyse ben de bir 7 ayı göreyimm sora ısrar etmicem söz kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım:)) hım senin hikayende değişik

hoşbuldum canımm, gerçekten hoşmuş bu topic de :))))) çok hoşbuldumm....

evet ya hikaye biraz ilginç ama yaşayan az çekmedi, hala da çekmekte. daha neler neler, anlatmakla bitmez. ayrılmış bile sayılmam, zaten hiç birleşmediğin biriyle nasıl ayrılacaksın :)))))) trajikomik hikayem

Son düzenleme:
ayy şekerim ben değil o ayrılmak istedi ... ben acısız aşk istiyorum yaaa ... :çok üzgünüm:

canım bakalım kaderde daha ne acılı urfalar,acısız adanalar var görücez, inşallah payımıza hep acısız adanalar düşer :))))) ama senden ayrılan üzülsün, sen daha iyilerini bulacaksın demek. inşallah bende, sonunda da hep birlikte inşallah en iyisini bulucaz.

seninkide zor ya nasıl sevdiğinin sevgiliyle kanka olmaya daynabiliyoırsun ben dayanamam içim gider fena olurum

seninkide zor ya nasıl sevdiğinin sevgiliyle kanka olmaya daynabiliyoırsun ben dayanamam içim gider fena olurum

yaaa bu sana acı vermiyor mu ? :1shok:
peki ikisi beraberken sen de ortam da oluyormusun ...
ne bileyim bana diyorsun ama sen bol acılı çiğ köfteye yumulmuşsun bile...-tatlicadiarzu-

burdayım geldim :))
canlarım doğru söylüyosunuz acılı çiğ köfteleri götürdüm bayacana, en acılısından, napayım başa gelen çekiliyo...

Son düzenleme:
kıslar bişey sorucam aranızda İLHAN UÇKAN ın ERKEKLERİ KULLANMA KLAVUZU nu okuyan varmı çok güzel taktikler varmış ve başaılı olunuyomuş varmıdır okuyup bahsetmek isteyen.ben o yazarın KADIN TAMİR SERVİSİNİ aldım diğerini bulamadım ama inanın ayrılırken okadar hata yapmışımki kitaba göre gerçekten o kitap zamanında elimde olsaydı neler olurdu neler:)bende yazar gibi ilişki içinde oyunlar olduğuna inannıyorum çünkü ama hain oyunlar değil heyecan katmak için heleki uzun ilişkilerde olmazsa olmaz adrenalin biliyosunuz.

amaan ben taktik çalışmaktan yana değilim arkadaşım,içinden geleni yaparsın doğru yada yanlış, herkes kendi doğrularını yanlışlarını yaşayarak görmeli bence, herşey kitaplarda söylendiği gibi olsaydı, küçükken okuduğumuz kitaplardaki gibi "hep olumlu düşün, hep iste, eğer gerçekten istersen kainat onu gerçekleştirmek için pervane olur" vs vs bunların hepsi gerçek olurdu.

herkes aynı kalıpta değilki, herkesin her olaya vereceği tepkiler de kendincedir.başkalarının bunu öğretmesine gerek yok bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…