bende anlamam kitaptan en iyisi yaşayarak öğrenmek kitapların bazıları uydurmaamaan ben taktik çalışmaktan yana değilim arkadaşım,içinden geleni yaparsın doğru yada yanlış, herkes kendi doğrularını yanlışlarını yaşayarak görmeli bence, herşey kitaplarda söylendiği gibi olsaydı, küçükken okuduğumuz kitaplardaki gibi "hep olumlu düşün, hep iste, eğer gerçekten istersen kainat onu gerçekleştirmek için pervane olur" vs vs bunların hepsi gerçek olurdu.
herkes aynı kalıpta değilki, herkesin her olaya vereceği tepkiler de kendincedir.başkalarının bunu öğretmesine gerek yok bence...
artık bende kendıme en uygun yerı buldum galıba
4 yıllık ılıskım dk lar once ellerımım arasında kayıp gıttı ve ben sadece o gıderken bakmayı sectım nasıl bır haldeyım ben bıle bılmıyorum kızlar oysa bugun hayatımım enguzel gunu dıyordum sonunda muhasebeden gectıgım acıklanmıstı bugun ama sımdı butum hayallerımım gelecegımım elımde gıttıgı bır gun oldu hayat ne garıp bırseyler verırken dıger bır seyı alıp goturuyor ama bu gıden benım canım herseyım nasıl dayanılır bu acıya aldatma yok yalan yok sebepsız bır bıtıs anlasamama
:)) hepiniz psikolog gibisiniz
ne güzel 24 saat açık psikolojik danışma merkezi, takipteysek sen ne diyosun monapisa benim durumuma, yoksa ben manyakmıyım ??? sevdiğimin sevgilisiyle niye kanka oluyorum ???
:çok üzgünüm:mona ayrıldm
kızlar fırtınayı gören oldumuuuuuu
bende anlamam kitaptan en iyisi yaşayarak öğrenmek kitapların bazıları uydurma
... Bak yaaa bak yaaaaaaaaaa......
Nooldu kuşum anlat bakiim...
kızlar fırtınayı gören oldumuuuuuu
bende dıyecektım fırtınadan haber varmı dıye kalp kalbe karsıymışkaydirigubbakcemile5
Bitti monam...bizim sorun bıraz farklı aslında ve evet uzun baya. dınlemek istersen özelden yazmak istıyrum
Şimdi baktım en son dün gece başka bir topiğe mesaj yazmış.
Demek ki buralarda.
Ama ses vermiyor.
Keşke hepimizi birden böyle bırakmasaydın Fırtınam, bizim ne suçumuz vardı?
Alacağın olsun...
artık bende kendıme en uygun yerı buldum galıba
4 yıllık ılıskım dk lar once ellerımım arasında kayıp gıttı ve ben sadece o gıderken bakmayı sectım nasıl bır haldeyım ben bıle bılmıyorum kızlar oysa bugun hayatımım enguzel gunu dıyordum sonunda muhasebeden gectıgım acıklanmıstı bugun ama sımdı butum hayallerımım gelecegımım elımde gıttıgı bır gun oldu hayat ne garıp bırseyler verırken dıger bır seyı alıp goturuyor ama bu gıden benım canım herseyım nasıl dayanılır bu acıya aldatma yok yalan yok sebepsız bır bıtıs anlasamama
hoşgeldın canım..coook acıyacak kalbın cok yanacak ama gececk...ben de kac kere ayrıldm bırlestm tekrar ayrıldm..suan yine ayrıldm benım de dün gece bitti..beraber saracaz yaralarımızı:teselli:
Hayır hayatım, mesaj yazdım ama dönmedi daha, msn'e de gelmiyor kaç gündür.
Bitti monam...bizim sorun bıraz farklı aslında ve evet uzun baya. dınlemek istersen özelden yazmak istıyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?