Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bende anlamam kitaptan en iyisi yaşayarak öğrenmek kitapların bazıları uydurma

artık bende kendıme en uygun yerı buldum galıba
4 yıllık ılıskım dk lar once ellerımım arasında kayıp gıttı ve ben sadece o gıderken bakmayı sectım nasıl bır haldeyım ben bıle bılmıyorum kızlar oysa bugun hayatımım enguzel gunu dıyordum sonunda muhasebeden gectıgım acıklanmıstı bugun ama sımdı butum hayallerımım gelecegımım elımde gıttıgı bır gun oldu hayat ne garıp bırseyler verırken dıger bır seyı alıp goturuyor ama bu gıden benım canım herseyım nasıl dayanılır bu acıya aldatma yok yalan yok sebepsız bır bıtıs anlasamama

:)) hepiniz psikolog gibisiniz

ne güzel 24 saat açık psikolojik danışma merkezi, takipteysek sen ne diyosun monapisa benim durumuma, yoksa ben manyakmıyım ??? sevdiğimin sevgilisiyle niye kanka oluyorum ???

Tuğçecim, konu itibariyle sıkıntılı bir topik olduğu için hoşgeldin falan demeyeceğim.
Keşke gelmek zorunda kalmasaydın. Ve mümkünse bir an önce git buradan.

Üzüldüm senin için, ben de benzer bir sebepten ayrıyım, anlaşamamam değil de şiddetli uyumsuzluk diyebilirim :) Peki ilgimi çekti, ondan soruyorum, sanki böyle ortada hiçbir şey yokken pat diye ayrılmışsınız gibi yazmışsın. Yani sabah mutlu mesut kalktın ve aniden bitmiş gibi. Daha önceden hiç sinyal vermedi mi bazı şeyler? Bir de sen mi istedin ayrılmayı o mu?

hoşgeldın canım..coook acıyacak kalbın cok yanacak ama gececk...ben de kac kere ayrıldm bırlestm tekrar ayrıldm..suan yine ayrıldm benım de dün gece bitti..beraber saracaz yaralarımızı:teselli:

:)) hepiniz psikolog gibisiniz

ne güzel 24 saat açık psikolojik danışma merkezi, takipteysek sen ne diyosun monapisa benim durumuma, yoksa ben manyakmıyım ??? sevdiğimin sevgilisiyle niye kanka oluyorum ???

Ay hayatım bu konularda nirvanaya ermiş biri olarak beni bile şaşırttın sen kaydirigubbakcemile3

Sevdiğinin sevgilisi.... tuhaf olduğunu inkar edemem. Ama anladığım kadarıyla senin ona aşık olduğunu kimse bilmiyor. Sen bu aşkı içinde yaşamışsın hep. Bana biraz o kızın süper kafa bir insan ya da tam senin anlaşabileceğin biri olduğundan değil de onun sevgilisi olduğu için kankanmış gibi geldi.

Eğer sevdiğin kişiyle beraber olmasaydı yine de bu kadar iyi anlaşır mıydın acaba bunu hiç sordun mu kendine?

Bence bunu tamamen içgüdüsel yapıyorsun.
Ona yakın kalabilmek için.
Nihayetinde aranızda hiçbir şey yaşanmamış, bu nasıl bir duygu bilmiyorsun bile ve bunu sürdürmek de seni yeterince mutlu ediyor galiba. Mutlu etmek belki abartılı bir ifade oldu ama... sana yetebiliyor diyelim.
En azından şimdilik.

Ayrıldm arkadaşlar. Aranızdaydm zaten ama bı ara cıkar gibi olmustm sankı..ama suan kesın aranızdym

bende anlamam kitaptan en iyisi yaşayarak öğrenmek kitapların bazıları uydurma

valla ben yaşayarak öğrendim canlarım... lazım o oyunlar ... yoksa oyunlar oynamadan yitireceğimiz başka sevgililerimiz olacak ...

peki yaptığın hatalar nelermiş kardelen ?

bende dıyecektım fırtınadan haber varmı dıye kalp kalbe karsıymışkaydirigubbakcemile5

Şimdi baktım en son dün gece başka bir topiğe mesaj yazmış.
Demek ki buralarda.
Ama ses vermiyor.
Keşke hepimizi birden böyle bırakmasaydın Fırtınam, bizim ne suçumuz vardı?
Alacağın olsun...

Şimdi baktım en son dün gece başka bir topiğe mesaj yazmış.
Demek ki buralarda.
Ama ses vermiyor.
Keşke hepimizi birden böyle bırakmasaydın Fırtınam, bizim ne suçumuz vardı?
Alacağın olsun...

canım adına has fırtınanınkızı belkı durulunca ugrar...ısallah...-tatlicadiarzu-

aman be neden ozele yazıyosun kı yaz hepımızle paylas ama merak ettık ne yaptı ...bakıyım...neden uzdu senı bırazcık bılıyorum ama.neden ayrıldınız bılmekte ısterız dımı...:uhm::bbo:

sebepsiz derken ? belki de bitmemiştir haaa... öyle bir durup düşünm zamanıdır...
paylaş istersen ...

hoşgeldın canım..coook acıyacak kalbın cok yanacak ama gececk...ben de kac kere ayrıldm bırlestm tekrar ayrıldm..suan yine ayrıldm benım de dün gece bitti..beraber saracaz yaralarımızı:teselli:

senin hikayeni pek bilmiyorum ama hayırlısı ...

Hayır hayatım, mesaj yazdım ama dönmedi daha, msn'e de gelmiyor kaç gündür.

aynen ben de başka bir topiğe girmiş onu gördüm... ama ses vermiyor hain ...kötükedihüso

Bitti monam...bizim sorun bıraz farklı aslında ve evet uzun baya. dınlemek istersen özelden yazmak istıyrum

anlatmak istersen burda da anlatabilirsin... amaç destek olmak değil mi...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…