Ay hayatım bu konularda nirvanaya ermiş biri olarak beni bile şaşırttın sen kaydirigubbakcemile3
Sevdiğinin sevgilisi.... tuhaf olduğunu inkar edemem. Ama anladığım kadarıyla senin ona aşık olduğunu kimse bilmiyor. Sen bu aşkı içinde yaşamışsın hep. Bana biraz o kızın süper kafa bir insan ya da tam senin anlaşabileceğin biri olduğundan değil de onun sevgilisi olduğu için kankanmış gibi geldi.
Eğer sevdiğin kişiyle beraber olmasaydı yine de bu kadar iyi anlaşır mıydın acaba bunu hiç sordun mu kendine?
Bence bunu tamamen içgüdüsel yapıyorsun.
Ona yakın kalabilmek için.
Nihayetinde aranızda hiçbir şey yaşanmamış, bu nasıl bir duygu bilmiyorsun bile ve bunu sürdürmek de seni yeterince mutlu ediyor galiba. Mutlu etmek belki abartılı bir ifade oldu ama... sana yetebiliyor diyelim.
En azından şimdilik.
canım çok haklısın, sanırım bu kankalığın altında bütün kadınsı hisler var, ve bide neyi olursam olayım onun hayatında bi varlığım olsun isteği var galiba, yani ister dost diye ister kardeş diye bişey diye beni sevsin, çünkü tamamen hayatımdan çıkarmayı da denedim ama öyle daha mutsuz oldum. benimde aklımda hep bu çelişki var aslında. ne yapmalıyım, yada napıyorum ben, nereye gidiyorum ??? :sm_confused:
buarada küçük böcük gitmediğine çok sevindim
hoşgeldın canım..coook acıyacak kalbın cok yanacak ama gececk...ben de kac kere ayrıldm bırlestm tekrar ayrıldm..suan yine ayrıldm benım de dün gece bitti..beraber saracaz yaralarımızı:teselli:
buyuk sebep benım kaprıslerım aılezını kıskanmam dıyebılırım msnden konusurken annemı alacam o yuzden erken cıklaım dedı ben basladım saymaya once baya bır dınlemedı sonra ben sustum ve o butun etegındekı tasları doktu ona ısmıyle konusmustum madem oyle dıyorsun bana omrum boyunca senın ıcın o ısımde kalacam dedı ve arkasında veda sozcuklerı karsılık olarak bu sozcuklerı yazdık ve gıtıı
bence acı çektiğin yolda ilerlemeye çalışıyorsun... şimdi bir ilişki de denemişsin ama sevmediğin halde... olmamış ; bitmiş ... şimdi sen onu sevmekten vazgeçemeyecekmişsin gibi de hissediyorsun sanırım...
ama biraz uzaklaşıp ; başka arkadaş ortamlarına girmeyi denesen ?
buyuk sebep benım kaprıslerım aılezını kıskanmam dıyebılırım msnden konusurken annemı alacam o yuzden erken cıklaım dedı ben basladım saymaya once baya bır dınlemedı sonra ben sustum ve o butun etegındekı tasları doktu ona ısmıyle konusmustum madem oyle dıyorsun bana omrum boyunca senın ıcın o ısımde kalacam dedı ve arkasında veda sozcuklerı karsılık olarak bu sozcuklerı yazdık ve gıtıı
oluruz tabı bırlıkte sararız yaralarımızı sımdı boyle dıyıyoorum daha sıcak bır sey anlayamıyorum sen benı yarın gor aglamaktan yazamam herhaldesenağlama
böcüğüm sana da anlatrm bıraz acım gecsn....
evet olabilir, çünkü yaşanmayan hep aklının ucunda kalır ya, sanki en mükemmeliymiş gibi, ulaşılmaz olan çünkü, çıldırmak işten değil :sm_confused:
nasıl silinecek bu insan !!! canım ben farklı ortamlara giriyorum ama birazda şanssızlık var, 1000 kişinin arasından birini beğenirim, evli-sevgilisi var falan çıkar, başkasını beğenirim yaşı küçük çıkar (buarada yanlış anlaşılmasın, karşı olduğumdan değil, ben anlaşamam),
bilmiyorum şeytanın bacağı kırlıacak bi şekilde ama nasıl ???
kızlar slm ya neler yapıyonuz.bi uğrayım bi bakıyım dedim.herkes ne alemde neler yaptınız okuycam ama valla üşeniyorum ya çok uzun.:)
neyse ben eve gıdıom kızlar evden devam ederz şimdilik ii akşamlr..ii olur umarım(
iyi akşamlar canım... bugün iyi olmazsa elbette yarın iyi olacak...
ha o da olmadı ertesi gün ; olmadı mı daha ertesi hani bilemedin en kötü perşembeye iyi olacak ... yitirme umudunu :teselli:
kucuk bocuk ve mona pısa cok tesekkur ederım ınsallah dedıgınız gıbı olur ve bu ayrılık uzun olmaz ama ne bıleyım sonucta 4 yıl olmus ve bırbırımızı cok ıı tanıyoruz ben onu hıc bu kadar kararlı gormemıstım asla benım gozyasıma dayanamazdı bugun dayandısoyledıgım halde dur bıle demedı bıde ben cok utanıyorum ama ıstemeden sıstem dısı agızımda kotu laflar cıktı bu yuzden oda sert konustu neyse bakalım bugun gecsın bıraz sakınlessın oda bende bakalım neler olacak ya bıde bana dıyorkı ben hala senle kurdugumuz hayallerde yasıyor olacam ama sensız ıste gelde kotu soz deme
kesinlikle katılıyorum, hiçbi acı sonsuza dek sürmez,
küçük böcükçüm ben o şeytanın bacağını bi bulursam var yaaa :)))
o zaman önce bulan kırsın bacağı ... bir başkasına versin ... paramparça edelim yaa -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?