:roflol: :roflol: :roflol:
ayol yorum yapamadım ahahahaaa.....
Öyle yeni aşklara yelken açmadan gelenlere çay, meyve suyu, şerbet neyim yokkk. :mymeka:
Aşık olun da gelin...
şekerim ben anlamadım sanırsam ... üzülme hemen öyle ağlama durrr ... -tatlicadiarzu-
zaten aglamaya yer arıyor agladıgım sey fark etmez benım ıcın annem cok uzuluyor o yuzden bır doya doya ıcımı dokup aglayamadım
ben çok farklı bakıyorum olaya ondan... böyle geniş geniş pencerelerden ondan yani ...
ben idare müdürüyüm ; olaya farklı perspektiflerden bakıyorum ... ondan yaniiii...
ayy burhan oldum sanki şimdi de... -tatlicadiarzu-
zaten aglamaya yer arıyor agladıgım sey fark etmez benım ıcın annem cok uzuluyor o yuzden bır doya doya ıcımı dokup aglayamadım
ya ama benım daha cok yenı saat 4 te olanlar oldu aramak ıstıyorum elım hep telde nasıl manı olacam kendıme bılmıyorum aslında bılıyorum bugun arasam duzelır sankı ya nebıleyım beynım sulandı ıyıce
aynı durum boyna tartısma ve benım aılesını kıskanmam 4 yıllık ılıskı bızımkı boyle aldatma yalan soyleme fılan yok olmadı olamazda bana bu aralar cok yıprandık okul ıs sorunu varken ben yedım adamı oda artık dayanamadı bugun msn patladı bıttı dedı vedalastı bır guzel bende de ınat yaptım daha cok usteledım kotu laflar cıktı agzımdan boyle bıtı dedı yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?