Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Öyle yeni aşklara yelken açmadan gelenlere çay, meyve suyu, şerbet neyim yokkk. :mymeka:

Aşık olun da gelin...

:roflol: :roflol: :roflol:

ayol yorum yapamadım ahahahaaa.....

ben çok farklı bakıyorum olaya ondan... böyle geniş geniş pencerelerden ondan yani ...
ben idare müdürüyüm ; olaya farklı perspektiflerden bakıyorum ... ondan yaniiii...

ayy burhan oldum sanki şimdi de... -tatlicadiarzu-

neyse kızlar ben kaçar ... daha gidip kaybettiğim turkcell hattımın yedeğini alıcam...
öpüldünüz :)

Tamam kız seni idare müdürü tayin ettim madem öyle.
Gelenlerin dar alanda paslaşmalarını sen engelleyeceksin.

Kızçeler ahanda müdür bu -tatlicadiarzu- buna konuşun. :jeyyar:

zaten aglamaya yer arıyor agladıgım sey fark etmez benım ıcın annem cok uzuluyor o yuzden bır doya doya ıcımı dokup aglayamadım

Canım biliyorum dokunsak ağlayacak haldesin ve biz ne dersek diyelim bunu değiştiremeyeceğiz.
Ama sana da diğer arkadaşlarıma verdiğim tavsiyeyi vereceğim.
Ağla, istediğin kadar üzül ama akıllı uslu... kendini harap etmeden, vücuduna eziyet etmeden, kararında....
Ne zaman ki kendine eziyet etmeye başlarsın o zaman hem kendi günahına girersin hem de toparlanman umduğundan çok zor olur.
Ayrıca dediğim gibi, dur bakalım... bi sakinleşin bakalım... ohooo... insanlar bu kadar kolay kopsaydı burada onüçbin mesajı devirmezdik.

Sakin sakin...

böcük nolsun cnm ya.kayıplardayım valla.kendimi kaybettim.
acılı acılı dolaşıyom.aah ah.:çok üzgünüm:

haklısın canım bu ılk gece bu gun gecsın daha sakın dusunemıyorum ah bıde bu sarkılar yok mu denız sekı ve husnu nun sarkısı adelet secım dıye sar bastan dıyorum ınsan daha cok bunalım oluyor

tuğçe cnm bak 1 haftadır içi yanarak dolaşan her dk ağlamaya hazır olan biri olarak söylüyorum.ne olursa olsun en kötü anında düşüneceğin şey şu olsun.benden daha değerli değil.için çok acısa da dilinle kendi kendine teselli ver.benden önemli mi.o beni çok arar falan filan diye.çyle müzikler dinleme.1 haftadır açıp slow bi şarkı dinlemiş değilim mesela.ha yine içim acıyo ama e n azından kendimi harap etmiyorum.

dunyada ınanmazdım bıtecegıne, benı boyle bırakıp gıdecegıne sarkıların gunahı yok ıcımı acıtan sensın hangımız ıstedı soyle bu adeletsız secımı hayalım kırılınca ımkansızı umumca korkular gercek olunca gozyasım kurumuyor bu yurek ılk defa bugun kırılmıyor ben unuttum desemde yerın hala dolmuyor

ya ama benım daha cok yenı saat 4 te olanlar oldu aramak ıstıyorum elım hep telde nasıl manı olacam kendıme bılmıyorum aslında bılıyorum bugun arasam duzelır sankı ya nebıleyım beynım sulandı ıyıce

Son düzenleme:
cnm valla bizimki tuhaftı ya.biz ayrıldık barıştık falan sürekli.artık iyice tuhaf bi ilişki haline geldi.anlaşamadık bizim problemimiz bu.sürekli kavga kavga.1 hafta oldu.en son anlayışsızsın vs diye bağırdı çağırdı.arama bidaha falan dedi.en son dün bi aradım.siniri geçmiş ama çok soğuktu.artık beni sevmiyor yani bence.bizimki ne senşle ne sensiz durumu oldu.barışma gibi bişi söz konusu değil yani.sen anlat ne oldu.niye bitti.

offff öylece kadınlar kulubu ana sayfada duruom... canım hiç bişey yapmak istemıo.. benımde daha 24 saat bıle olmadı..tuğcecm senı cok ii anlıyorum..ama sen ılk defa ayrılıyrsn sanırm ben senden daha tecrubelıym..yanı bı kac kere ayrıldm am ayrılklarım 2 gun bıle surmedı.. ama şimdi öyle olmayack bitecek yanı ben bıtrcem..dunden berı telefonum kapalı açamayda cesaret edemıom

aynı durum boyna tartısma ve benım aılesını kıskanmam 4 yıllık ılıskı bızımkı boyle aldatma yalan soyleme fılan yok olmadı olamazda bana bu aralar cok yıprandık okul ıs sorunu varken ben yedım adamı oda artık dayanamadı bugun msn patladı bıttı dedı vedalastı bır guzel bende de ınat yaptım daha cok usteledım kotu laflar cıktı agzımdan boyle bıtı dedı yanı

canım benim akıllı uslu duracaksın başka yolu yok... bırak o da sakinleşsin... yoksa uzar bu konu... lütfen tamam mı...

bir de kapat o şarkıları hade hade hadeeee...

kuzuuum ben 3 aydır şarkı dinleyemiom... ayy şimdi de fonda yardan ayrı düşeli diye bişi çalıo... amaaan hep bu abim yaaa...

bak sana 1-2 cümle yazabilmek için geldim eve gelir gelmez... abim masada diilken oturdum başına... ayy bu arada müdür olmuşum ben... neyse konu bu değil... sakin olcan ; sen sorununuzu düşüneceksin bu akşam ve çözümü tamammı canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…