Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

oluruz tabı bırlıkte sararız yaralarımızı sımdı boyle dıyıyoorum daha sıcak bır sey anlayamıyorum sen benı yarın gor aglamaktan yazamam herhaldesenağlama

Hayatım seni bi Jelibonla tanıştırmak lazım .. di mi böcüğüm? :roflol:
Onu da yerden kazımıştık şimdi gör bi de ooooooo... aslan oldu kaplan oldu kimse tutamıyor valla :)
Sen de iyi olacaksın hiç üzülme.

iyi akşamlar canım... bugün iyi olmazsa elbette yarın iyi olacak...
ha o da olmadı ertesi gün ; olmadı mı daha ertesi hani bilemedin en kötü perşembeye iyi olacak ... yitirme umudunu :teselli:

Bugün oldi oldi... olmadi yarına kesüüün... haçan o da olmadi perşembeye garantüüüü :roflol: Allah seni naapsın böcük, güldürdün beni...

Bugün oldi oldi... olmadi yarına kesüüün... haçan o da olmadi perşembeye garantüüüü :roflol: Allah seni naapsın böcük, güldürdün beni...

sen hep gül canım benimmm a.s.

ayy evet ya jeli ne oldu öyle valla yakında sana bile nasihat verecek söyleyeyim... kaydirigubbakcemile3

kesinlikle katılıyorum, hiçbi acı sonsuza dek sürmez,

küçük böcükçüm ben o şeytanın bacağını bi bulursam var yaaa :)))

Sen bulmayacaksın ki şekerim sengözlerimebaksanab o gelip seni bulacak.
Sen yeter ki kafanı bir boşalt. Yeter ki zamanını boşa harcadığını bi anla.
Onunla hiçbir ortamda bir ilişkin olamayacağını dolayısıyla yüreğini yeni şeylere açman gerektiğini bi kabullen.
Yeter ki gözünü kapatma, gör... bak sağına soluna...

tamam, süper fikir, hissediyorum ama kırılacak o bacak, sonunda biri kıymetimizi anlıyacak, sadece o da yetmiyo tabi örnek2de olduğu gibi, bizde kıymetimizi anlayanı sevicez inşallah :Saruboceq:

inşallah canımcım... :Saruboceq: sen de yitirme umudunu ...
ayy bugün gene taktım ben pembe gözlükleri hadi hayırlısı ...
biri morartmadan gözümü çıkarsam mı neee -tatlicadiarzu-

ayy evet ben bunu düşünerek yazdım da ifade edemedim sanırsam...
dursun haline gelemedim yani... -tatlicadiarzu-

sen hep gül canım benimmm a.s.

ayy evet ya jeli ne oldu öyle valla yakında sana bile nasihat verecek söyleyeyim... kaydirigubbakcemile3

Zuahahahhaaa... evet yaaa... mezun edeceğim onu yakında, az kaldı.
Şu ara final sınavlarını vermeye çalışıyor malum hepimiz biliyoruz.
Bakalım geçerli not alırsa tören yapıcam burda :)))))))))))))

önüne arkana da bak ... aman boş geçirme ... elbet denk geleceksin bir çift güzel gözle...
ayy cooştum yahu ... biri beni durdursun ...

gerçi az sora duracağım zira işten çıkmam gerekecek ... kaydirigubbakcemile3

ayy çok sevdim ben bu topici de hepinizi de, çok sağolun canlarım, tamam artıkın ben kesicem erkekleri :)))))))

ben onun yerinde olsam valla büte kalırdım sanırım ...

kep de atarmıyız mona ; ha atar mıyız söylesene... ayy ben kapayım kepini jelinin olur mu mona ; olur mu yaaa ; lütfen lütfeeen laelaelaelaelae

bende unv okuyorum 2 yıllık altan kalan derslerım vardı bugun gecdıgımı ogrendım ınsallah 4 yıllıga tamamlıyacam jelıbondan sonrada benı mezun edersınız artık :CüvCüv:

ben onun yerinde olsam valla büte kalırdım sanırım ...

kep de atarmıyız mona ; ha atar mıyız söylesene... ayy ben kapayım kepini jelinin olur mu mona ; olur mu yaaa ; lütfen lütfeeen laelaelaelaelae

Kep atmayacaz ama en kallavisinden, damarından Sezen Aksu dinlicez.
Bitirme tezidir bu.
Fenalık geçirmeden aşk için ölmeli aşk o zaman aşk şarkısını dinleyenler mezun olabilecek :))))))))
Sonra da diğerlerine el verecek.
Ayy cozuttuk yine .... laelaelaelaelae

ayy çok sevdim ben bu topici de hepinizi de, çok sağolun canlarım, tamam artıkın ben kesicem erkekleri :)))))))

kestiğini belli etmiceksin ama... keser gibi yapıp kesmiyeceksin ya da kesmez gibi yapıp kesiceksin ... valla böle bişi olması lazım... hani bilsem ben de yapıcam da...
bi yerden başlamak lazım...
sen ilkini dene ; ben ikinciyi hangisi olursa artık ...delikafadulden

bende unv okuyorum 2 yıllık altan kalan derslerım vardı bugun gecdıgımı ogrendım ınsallah 4 yıllıga tamamlıyacam jelıbondan sonrada benı mezun edersınız artık :CüvCüv:

Canım benim, çok sevindim senin adına. Hayırlı olsun.

Ama jelibonun mezun olacağı yer bu kulüp :)
Enkaz halde gelip aslanlar gibi başı dimdik gidenlere mezuniyet yapalım diyoruz.

ben anlamadım ama bu nasıl bir üniversite ... şifreli konuşma yaaa...kafamçokkarıştı

kep atmazsak ben gelmem banane banane ...
ya atsak nolur yaaa ; sezen aksu da atsın hem nolucak ki ... laelaelaelaelae

Canım benim, çok sevindim senin adına. Hayırlı olsun.

Ama jelibonun mezun olacağı yer bu kulüp :)
Enkaz halde gelip aslanlar gibi başı dimdik gidenlere mezuniyet yapalım diyoruz.

ayy ben de ciddi ciddi mecaz yaptı sandım ...
hani 2yıllık ilişkisi vardı ; ayrıldı da sonra barıştı ... şimdi 2 yıl daha beraber olsalar nişan olur filan gibi... anaaam ben çok mu çalıştım diyeceğim ama hiç de çalışmadım bugün... kafamçokkarıştı

yahu akşam da yokum... çok kaynatmayın yaaaa... gerçi bu aralar az kaynatıyoz ama olsun ben söyleyeyim de ...

Biz de seni sevdik canım benim, ama hep gel diyemeyeceğim hatta tez vakit toz ol buralardan mümkünse. Arada çayımızı içmeye gelirsin Selin cadusu gibi. O da ayrıldı, yenisini bile buldu, mutluluktan uçuyor Allah bozmasın, arada gelip seviyorum leyyynnnnnnnn deyip deyip kaçıyor :) Senden de bekliyoruz aynı performansı.

ya ben de istiyorum ... çaya filan geliim ... ama yok ben çay sevmem bana nar çayı ; ada çayı ot filan yapın... yok yok olmaz... ben bi sevgili yapıım ya da şu eskisi bir yola gelse yani sonuç itibari ile bir sevgili olsa hayatımda burdan çıkmam söyleyim...

benden kurtulamazsınız hahahaha ... nihahauahuhaha ... lülülülülülü

benmı sıfrelıkonustum yanlıs anlastık galıba pardon aklım basımda degıl kı sebepını bılıyorummm yar bana haram geceler senın ıcın aglıyorum (( uydu galıba

:roflol: :roflol: :roflol:

ayol yorum yapamadım ahahahaaa.....

benmı sıfrelıkonustum yanlıs anlastık galıba pardon aklım basımda degıl kı sebepını bılıyorummm yar bana haram geceler senın ıcın aglıyorum (( uydu galıba

şekerim ben anlamadım sanırsam ... üzülme hemen öyle ağlama durrr ... -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…