ay sevindim hayırlı olsunkızlar :) günaydın
eskilerden bikaç arkadaşım bilir beni
bende yazmıştım sevdiğimden ayrıldım filan diye :)
çokta acı çekiyordum
ama öyle olaylar olduki artık acıda çekemez oldum, ona herşeyimin bittiği anda
evet bitiği anda
kapkara günler yaşarken, artık kimseyi sevemem derken, artık kimseye güvenemem derken :)
biri çıktı karşıma
ve şu an evlilik planları yapıyoruz :) kısa sürede bu kadar ilerledik yani :)
inanın sizi hak etmeyen insana hiç değer vermeyin, sevgi gerçekten emek istiyor, yeniliklerden korkmayın derim ben şu an ki yaşadığım güzel duygularla
ve ne olursa olsun mücadeleden korkmayın
hepinize sevgilier
kaydirigubbakcemile5Şeniz
bi acılı adana daha gelmiş topiğe
eskiden olsa atlardım kucağına ama artıkın tek kıyamadığım adanalı bıcırığımdır ...
lele male amannn
lalezorda çok hoşuma gitti rehber hocam yazmışşş
kızlar yaaaa cts günü kaybettiğim küpemi buldum... nasıl sevindim anlatamam... :dance:
hem de iş yerimden çıktı halbuki cts işe bile gelmemiştim...
çok seviyordum ben o küpeyi ; herkes de çok beğenmişti.. hatta en son cts takı baktığım bir yerde kadın ne güzel küpen var demişti...nazarı değdi diyordum ... gittim hemen aynısından alıcam diye ama yoktu ben de çok benzerini aldım...
dün ise bir arkadaş küpen düşmüş diye getirdi ... sanırım üstüme takıldı... halbuki o kadar da bakınmıştım... demek ki Allahın sevgili kuluymuşum kaydirigubbakcemile3
günaydın canım ... hayırlısı olsun senin için :Saruboceq:
böyle şeyler görmek iyi geliyor bize...
biz de o herşeyin bittiği anı ve karşımıza çıkacak adamı bekliyoruz işte ... yerimseniben
ay sevindim hayırlı olsun
kızlar inanın nasıl acılar çektiğinizi biliyorum
çünkü bende aynılarını çektim
kimseye güvenim kalmamıştı, kimseye inancım kalmamıştı, korkuyordum, ürperiyordum
ama her şer görünende bir hayır gizli ya buna yürekten inanın
Rabbim çekilen acıların karşılığını veriyor
öylesi güzel, öylesi yoğun bir ilişki yaşıyorum ki sanki senelerdir onunlayım, geriye dönüp baktığımda hiç acı görmüyorum biliyormusunuz :)
Mevlam inş sizinde karşınıza böyle insanları en kısa zamanda çıkarır
kendinizi üzüp hırpalamayın yeter :) kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar. Dünde ben biriyle tanıştım ama olmuyor ya. Bu 2. Denemem. Aklımda ahmet varken başkasıyla aynı masada oturmak acı veriyor ya her şey onu hatırlatıyo dalıp gidiyorum. Yapamıyorummmmmmmm.nasıl atlatacağım bilemiyorum. O alalhın belasını seviyorum hala. Dün falcıya gitiim. Falcı ahmetle evleniyosun dedi. Sevindim kısa süreliğine ama fal işte. Ama ankarada olanlara tavsiye ederim. Fala meraklı olanlara çok güzel bakıyor kadın fal.
Merhaba kızlar bu bölüme yeni giriyorum.. İnceleyemedim daha sonra bakıcam.. Canım çok sıkkın.... birlikte olduğum kişiyle ayrıldık. Üstelik artık benden nefret ediyor. Bende nefret ediyorum kendimden bilmem ne zaman gecer bu halim.. imdattttt :çok üzgünüm:
Ooooooooooo
aman be varmı bir gelişme
canımcm öncelıkle hoşgeldınn:1hug: Nasıl özlemısz senı ya:dance: Gelişmeeeeeee:1closedeyes:yok be bacım actım telefonumu ama ne bılım bi yere gıdıldıgı yok hala:1no2:
Kızlar yukarda reklam varya evlenmek için basın dıye....
şeytan diyorkı bas gitsin....
hakkaten şeytan arada diyo öyle şeyler, canım benim durum arkadaşlara göre nispeten atlatılmış bi durum, ama güncelliğini koruyo çünkü üstüne yeni birisi gelmedi ve ben hala onu düşünüp özlemeyi kesemedim. Yaklaşık 2 senedir durumum bu malesef, unutmak için herşeyi yaptım diyebilirim. Ama biliyorum birini yine öyle seversem herşey çözülecek. O yüzden bunun için dua ediyorum :saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?