Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ay sevindim hayırlı olsun

acılı adana benmiyimm ??? üstüme alındım da...

böcükcüm güle güle kullan küpeni...

hepinize günaydınnnn !!!!!!!!!! a.s.

evet acılı adana sensin şahsıma_munhasir ... kaydirigubbakcemile3

bu arada teşekkür ederim... valla yüzümde salak bir gülümseme ile kullanacağım kesin ... -tatlicadiarzu-

ay sevindim hayırlı olsun

kızlar inanın nasıl acılar çektiğinizi biliyorum
çünkü bende aynılarını çektim
kimseye güvenim kalmamıştı, kimseye inancım kalmamıştı, korkuyordum, ürperiyordum
ama her şer görünende bir hayır gizli ya buna yürekten inanın
Rabbim çekilen acıların karşılığını veriyor
öylesi güzel, öylesi yoğun bir ilişki yaşıyorum ki sanki senelerdir onunlayım, geriye dönüp baktığımda hiç acı görmüyorum biliyormusunuz :)

Mevlam inş sizinde karşınıza böyle insanları en kısa zamanda çıkarır
kendinizi üzüp hırpalamayın yeter :) kaydirigubbakcemile5

Merhaba kızlar bu bölüme yeni giriyorum.. İnceleyemedim daha sonra bakıcam.. Canım çok sıkkın.... birlikte olduğum kişiyle ayrıldık. Üstelik artık benden nefret ediyor. Bende nefret ediyorum kendimden bilmem ne zaman gecer bu halim.. imdattttt :çok üzgünüm:

bence de biranlık oluverme işte, biranda biri hayatının anlamı haline gelebiliyo, bizde o anın gelmesini bekliyoruz napalım :sm_confused:

günaydın kızlar. dünde ben biriyle tanıştım ama olmuyor ya. bu 2. denemem. aklımda ahmet varken başkasıyla aynı masada oturmak acı veriyor ya her şey onu hatırlatıyo dalıp gidiyorum. yapamıyorummmmmmmm.nasıl atlatacağım bilemiyorum. o Alalhın belasını seviyorum hala. dün falcıya gitiim. falcı ahmetle evleniyosun dedi. sevindim kısa süreliğine ama fal işte. ama ankarada olanlara tavsiye ederim. fala meraklı olanlara ÇOK GÜZEL BAKIYOR KADIN FAL.

Oooooooooooooo
ben ayrılalı burası yeni üyelerle dolup taşıyor

hepinize hoşgeldiniz dıyecem ama keşke gelmeseydınız...
Ben buranın demirbaş üyesıyım...

Janseli anlatmak istersen dınlerim...

ne kadar oldu ayrılalı

merhaba canım, bikere kim senin hakkında ne düşünürse düşünsün senin kendinden vazgeçme gibi bi lüksün yok, elin adamı senden nefret ettiyse sen niye kendinden nefret ediyosun, yapabileceğin tek şey kendini toparlamak ve tüm hataları masaya yatırıp bi daha aynı hataları yapmamak, lütfen kimsenin seni kendinle düşman etmesine izin verme.

bunların hepsi geçer, önemli olan geçerken ne kadar hasar bıraktığı, kendine en çok kendin yardımcı olabilirsin, sende kendine yardım etmeyip nefret etmeyi seçersen içindeki çocuk küser, yazık değilmi sana :1hug:

Kızlar yukarda reklam varya evlenmek için basın dıye....
şeytan diyorkı bas gitsin....

hakkaten şeytan arada diyo öyle şeyler, canım benim durum arkadaşlara göre nispeten atlatılmış bi durum, ama güncelliğini koruyo çünkü üstüne yeni birisi gelmedi ve ben hala onu düşünüp özlemeyi kesemedim. yaklaşık 2 senedir durumum bu malesef, unutmak için herşeyi yaptım diyebilirim. ama biliyorum birini yine öyle seversem herşey çözülecek. o yüzden bunun için dua ediyorum :Saruboceq:

2 yılmı aman alallhım 2 yılmı..........
Ve hala unutamadınmı...
Ben kendimi düşünemiyorum ya..
Ya ben tamamen düşüncelerimden kurtulmak özgür olmak istıyorum...
Ya unutmak istıyorum bende...
Allahım hepimiz unutalım..bu girdaptan bu tutsaklıktan kutulalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…