merhaba canım, bikere kim senin hakkında ne düşünürse düşünsün senin kendinden vazgeçme gibi bi lüksün yok, elin adamı senden nefret ettiyse sen niye kendinden nefret ediyosun, yapabileceğin tek şey kendini toparlamak ve tüm hataları masaya yatırıp bi daha aynı hataları yapmamak, lütfen kimsenin seni kendinle düşman etmesine izin verme.
bunların hepsi geçer, önemli olan geçerken ne kadar hasar bıraktığı, kendine en çok kendin yardımcı olabilirsin, sende kendine yardım etmeyip nefret etmeyi seçersen içindeki çocuk küser, yazık değilmi sana :1hug:
Canım evet ama hata bende onun suçu yok....
:1shok: inanamıyorum ya, ne diceğimi şaşırdım, şeref noksanlığı varmış arkadaşta,ay canım harab olmuşundur cidden, şoka girer insan, ne adamlar var yaa !!! yuhh
canım aynen o şarkıyı bende çok dinliyorum, benimde 2 kadın bir adam sendromu vardı, ama ben birazda kendim kendimi süründürdüm bu zamana kadar, çünkü netlik yoktu ve birazda olan netliği ben görmekistemedim, işime gelmedi, ama dünde buna benzer şeyler konuşmuştuk, bu dönem senin unutmayı ne kadar istediğine bağlı, ben okadar seviyodumki unutmak bile istemiyodum, onun için 2 yıldır sürünüyorum, başını alıp nereye gidersen git, gerçekten unutmaya kararlı değilsen bişey değişmiyo...
onun için önce umutları bir bir öldürmeli, sonra da başka ufuklara yelken açmayı göğüsleyebilmeli ...
mrb.kızlar nasılsınız bu ara rahatsızım midem felan çok kötü üşüttüm galiba..szler neler yapıyuorsunuz...iyi olun ve sağlığınzn kıymetını bilin...
sagolasın canım...
ınan unutmak için çabalıyorum ama.
olmuyor ..o kuyruk acısı yüzünden unutamıyorum..
oda çeksin istıyorum...
ne kadar saçmada olsa
günaydın kızlar. dünde ben biriyle tanıştım ama olmuyor ya. bu 2. denemem. aklımda ahmet varken başkasıyla aynı masada oturmak acı veriyor ya her şey onu hatırlatıyo dalıp gidiyorum. yapamıyorummmmmmmm.nasıl atlatacağım bilemiyorum. o Alalhın belasını seviyorum hala. dün falcıya gitiim. falcı ahmetle evleniyosun dedi. sevindim kısa süreliğine ama fal işte. ama ankarada olanlara tavsiye ederim. fala meraklı olanlara ÇOK GÜZEL BAKIYOR KADIN FAL.
kesinlikle yanına kalmaz merak etme, ne zerre kadar iyilik ne zerre kadar kötülük kesinlikle !!! ama sen bunu bırak allah düşünsün, sen kendini yıpratma ve hiç ilgilenme artık, ne ederse etsin.
unutmak için tek yol unutmayı istemek ve bir yeni aşk canım, unutmayı istemek lafı saçma gelebilir ama genel başlık bu, yani ne bileyim ondan haber almaya çalışmak, resimlerini hediyelerini görebilceğin yerlerde tutmak, msnden silmemek, vs vs bunlar hep unutmayı istememektir. yeni aşkı da en kısa zamanda allah hepimize nasip etsin, tabi karşılıklı ve hayırlısını, ama seninde gözün açık olsun, etrafına dikkat et :1rolleyes:
tatlım görünce hemen yazayım dedim.
çok yakın zamanda bende bir fal baktırdım ankarada..
Ofis gibi bir yer açmışlar..
Isimlere kadar söyledi geçmişi olduğu gibi anlattı ama gelecek konusunda tabiiki belirsizlik var..yaşayıp görmeyi bekliyorum tutuyor demek için.
inan onu nasılkı yavaş yavaş benımseyıp sevmiş isem...
bılıyorumkı yavaş yavaşta unutacagım...
hepimiz unutacağız hepimiz unutacağız....
zaman sadece zaman
sonra yenıden sevcez ve sevilceğiz....
ve evlencez bebişimiz olcak ve mutlu olacacağız..
inanıyorum buna
fırtınam hazır sende burdayken şunu sorayım..
sana,mantığına hep güvenirim.
bi arkadaş önceki sayfalarda şey yazmış.
çok acı çekiyordum ama başkası çıktı karşıma unuttum diye yazmış.
yani özetle bunun gibi bir şey..
peki benim acılarımı unutturan kişi b... ise ben napmalıyım :)
yani bu noktada takılıyorum.
her şey bitti artık üzülmem dediğim noktadaki kişi bana bunu yaptıysa...
ki ben b.. ile birlikteyken günlüğe yazardım
eski günlerimi düşündüm, neler yaşadığımı düşündüm
şimdi çok mutluyum tekrarlanmayacak biliyorum vs.. diye..
e yine tekrarlandı
bi kere daha mı deneyeceğim?
yani en güvendiğin en canımı yakmaz dediğin insan hayatını başına yıktıysa, olsun ya iyi kalpli biri vardır elbet deyip birilerine güvenmeye çalışmak o kadar zor geliyor ki bana..
ben ilişkim boyunca en ufak yanlış hissetmedim b..de,
ama bi noktada bittikten sonra tam tersine dönüştü karakteri.
bi sonraki ilişkimde de böyle olmayacağı ne malum??
yani belki gerçekten sevicez yine, mutlu olucaz ama bi yerde "e sevgim bitti" der giderse o adam? ben yine alt üst olmaz mıyım?
upuzun yazdım yaa=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?