Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sakaryada.. 20ye kahve falı baktı canım..
geçmişle ilgili tutarlı demek yanlış olur-bütünüyle bildi geçmişi.
isimleri bile bildi.
ve hiçbişi sormadan anlattı yarım saatten fazla..
kaptırıyor gidiyor.
geçmiş konusunda işte dediğim gibi çok iyiydi.
ama geleceği bilir mi onu bilemiyorum.

inşallahh fırtınam..
ben biraz fırlamaydım aslında b.den önce..
ilişkinin biri bittimi- hemen yenisini bulurdum.
bu olmadı bunu deneyim derdim.
şimdi üç aydır falan yalnızım. işin komiği biriyle olursam onada faydam olmaz biliyorum o yüzden uzak duruyorum.
bi süre daha böyle sanırım.. birine aşık olana kadar..

bide civcivim iki bayan açmış burayı..
ofis gibi yapmışlar.
yani ufak bi kafesi var. ama herkes fal için geliyor..
randevuyla falan gidiyosun onun dışında yer bulunmuyo.

biriyle olursam onada faydam olmaz diyosun ya kesinlikle doğru onu söylemek istedim, ben onu yaşadım gördüm, hiçbişey boşuna yaşanmamıştır tabi ama, olmayacak duaya amin demeye çalışmak oluyo ...

biriyle olursam onada faydam olmaz diyosun ya kesinlikle doğru onu söylemek istedim, ben onu yaşadım gördüm, hiçbişey boşuna yaşanmamıştır tabi ama, olmayacak duaya amin demeye çalışmak oluyo ...

cidden öyle..
bide kafam kaldırmaz birini şuan..
normal arkadaşlarım bile gözüme batar oldu.
biraz kendi halimde takılmak en mantıklısı belkide..

cidden öyle..

evet ya bende normal arkadaslarımla bıle görüşmek istemıyrum..
özellıklede sevgılısı olan arkadaslrla:1no2:
yanımda askım canım cicim dedıklerınde içim parçalanıo.
kesınlıkle kıskanmıyrum ama
içimi acıtıo:çok üzgünüm:

Of kızlar ya unutamıyom aklımdan çıkmıyor ya. Sevdiğim adam nasıl bu hale gelir ki.

sende hoşgeldin öncelikkle ayrılık için kendini suçlama suç heriki kişidede vardır kendini suçlamaya devam edersen unutmazsın
Kızlar yukarda reklam varya evlenmek için basın dıye....
şeytan diyorkı bas gitsin....
bazen benide dürtüyo o şeytan

canım sen her hikayeni anlatışında içim parçalanıyor ama rabbim büyük belki onun gitmesi daha iyi seni ondan çok sevecek biri çıkacak o seni görünce içi açıyacak ilerde

Canım evet ama hata bende onun suçu yok....
ya hala onun suçu yok diyorsun iyi düşün herkes birazda olsa suçludur bence oda masum değilidr

mrb.kızlar nasılsınız bu ara rahatsızım midem felan çok kötü üşüttüm galiba..szler neler yapıyuorsunuz...iyi olun ve sağlığınzn kıymetını bilin...
hoşgeldin geçmiş olsun

ilk başlarda bende öyleydim hatta evli arkadaşım evine gidince bebğini görünce içim giderdi ama alışıyor insan

kızlar ben bi mola vereyim
tv ye geçeyim ve molası delikafadulden
sonrada biraz ders çalışırım.. uğrarım gene..

selam kizlar bende ankaraya geldigimde fal baktirmak istiyorum princess sen bir yer demistin orayi bulurum insahllah

bu arada ya halen onu seviyorum dün degil ondan önceki gün bana cagri at müsait oldugunda konusalim dedi bende dün hic birsey yapmadim bugünde mail atmis niye hic birsey yapmiyorsun cok üzülüyorum filan diye hani konusacaktik demis

ya kizlar yine ayni seyi yasamak istemiyorum ne kadar ciddi bilmek istiyorum galiba bu aksam konusurum bilmiyorum ama yine üzülmek istemiyorum ya cok israrli konusmak istiyor en son ben nasil inancam sana dedim sonumuz ne olucak yinemi ayrilik dedim offf :a015: siz olsaniz bir sans daha verirmiydiniz ????

ben konuyu bilmiyorumki :sm_confused:

cidden öyle..

sen biraz dinlen, kafanı topla, aşık olmazsan kimseyle unutmaya çalışma bencede,

elini bile tutmasını istemediğin biri başkasını nasıl unutturacak ki :sm_confused:

canim kisaca özetlim biz kavga ettik sonra kendisi cok kizginim benden uzak ol dedi ben ankaradaydim almanyaya geldim iki hafta konusmadi benimle bana uzak ol dedi iki hafta öylece bekledim bir umutla herkes bilir sonra bitirdi ben cok kötü oldum aci cektim bu arada yine mailler atiyordu iyimisin filan diye bende sorma bitirdin niye soruyorsun filan diyordum simdi yine barismak istiyor

aa pardon 2 hafta o kavga yüzündenmi uzak dur dedi, hıı tam anlayamamışım

genel olarak anlaşamıyomuydunuz, yoksa arada her ilişkide olan kavgalar kaprisler falanmı vardı, bide birbirinizi çokmu seviyosunuz, yani onsuz bi hayat düşünemem mi diyosun, durumun nedir?

aslinda hic bitirmedim dedi cok kizgindim sana bende cok kötüydüm dedi benimde hatam var agir konusmustum kavga ettigimizde bunu kaldiramamis ama bitirmesimi gerekiyordu diyelimki baristik sonumuz ne olucak yine ayriliksa hic olmasin hep resimlerine bakiyorum diyor cok özledim diyor
bende bakiyorum resimlerine son bir sene geliyor aklima keske bunlari hic yasanmasaydi benimde hatalarim var ama oda cok cektirdi bana :a015: ya ciddiyse benimle olsun yada hic olmasin :dilcikar:

her iliskide oldugu gibi ufak tefek kavgalar oluyordu canim benim ya ama bitirecegini hic düsünmezdim birbirimizi cok seviyorduk bana simdi en yakisiklisi gelse yine o derim halen cok seviyorum ama iste mantikli düsünmek istiyorum neyse sekerlerim simdi cikmam gerek bana bir yardim edin yaa

valla kafam cok karisik eskiler bilir beni simid ne yapim nasil davranim

ben olsam bir şans daha verirdim, böyle severken karşımdaki de tekrar şans isterken, eğer yine olmazsa artık iyice anlarsın beraber olamayacağınızı, ama busefer temknli olmalısın bence, kendini kaptırmamalısın, daha rahat olmalısın, ucunda ölüm yok diye düşünüp öyle davran bence, ben olsam böyle yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…