günaydın kızlarrrrrr
nasılsnz
böcüğüm hosgeldn
ebrucm sen nasılsn
yenı gelen arkadaslara buruk bır merhaba dıyorum.
fırtunammmmmmmmmmmm sen nasılsn özledınmı benı
hımm,,, durum daha ciddiymiş...
bence sende böyle düşün, kendine kıymet ver, bunu tam anlatamıyorum ama, kendi istediklerini yap, kendinle savaşma, zaten kendinle dost olunca onu üzmek istemiyosun daha fazla, yavaş yavaş iyileşiyosun, hangi acı sonsuza kadar sürmüşki, yeterki üzülmemek için gerekli önlemleri al
ya kızlar pat diye atladım ortaya ama benim hikayemi bilenler varsa bi yorum sapsanız biz annemle üşün düşün bi yere varamıyoruz.perşembe ve cuma annesi aradı seni seviyo bu ilişki bitmemeli filan o seni çok aramış ama sen onun numarasını engellemişsin(Kİ BU YALAN) dedi 2 gün oldu ne ses var ne soluk sen düzelt o seni arayacak dedi ama arayan soran yok.ya aklımlamı oynuyolar bunlar benim.ne düşünüyosunuz kızlar
ya kızlar pat diye atladım ortaya ama benim hikayemi bilenler varsa bi yorum sapsanız biz annemle üşün düşün bi yere varamıyoruz.perşembe ve cuma annesi aradı seni seviyo bu ilişki bitmemeli filan o seni çok aramış ama sen onun numarasını engellemişsin(Kİ BU YALAN) dedi 2 gün oldu ne ses var ne soluk sen düzelt o seni arayacak dedi ama arayan soran yok.ya aklımlamı oynuyolar bunlar benim.ne düşünüyosunuz kızlar
canım bende benzer durumu yaşadım. hala daha bekliyorum ama gittikçe nefret ediyorum.yok canım artık asla olmaz dedi zaten artık dönsede aşkımdan ölsem istemem 6 ay önce yoktu hayatımda artık yine yok alışmaktan baska caremde yok ben ayrıldıktan sora cok aradım onu olmadı bitti devam etmek cabalamak ıstemedı kendimden korkuyorum guvenemıyorum dedi sende bana guvenemezsin artık dedi senı paramparça etmeyi göze alamam artık dedi böylee işte bitti yani artık yoluma bakacam
canım ya ufak bir hatırlatma yaparmısın... kafam dağınık biraz hatırlayamadım...
canım bu hikayeyi bilmiyorum ben, ama şuan içimde feministce duygularla bi kızgınlık oluştu, "sen bekle o seni arayacak", kızgınlık verici bi laf, ne demek yani Çok üzgünüm çoook paşa beyine bak, istediği zaman arayacakmış, canım sen üstüne alınma ama ben bu tarz tavırlara gıcık oluyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?