misafir kalmadığına göre paylaşacak bişeyde kalmadı, bcrbrk kim ? bu topictenmisin arkadaşım, gel gel sende gel...
aman yaa ,,, nedir bu odun sürüsünden çektiğimiz !!!
sozunu tut bu sefer
sen umutlanma dıye bıse yapmıyodur
yapsa umutlancaksın
bosver senın ıcın deekkı boesı hayırlı yapma artık ona bıse nılım[/QUO
artık umutlanmazdım aslında bitti yani burası kesin ama şimdi bi mesaj atmayıncaa yazık dedim eskiden olsa hırslanırdım arardım bu kez dedimki cidden deger vermemiş kokusunu onu ozluyorum bunla nasıl başedicem bilemıyorum
ama hepimizin elbet geçicek kızlarr aylar yıllar sonra gördugumdee sıradan biir gibi gelmesini istiyorum ama hangi acı gecmıyoki bu gecmesin diilmi?
ben amanbeyi pek tanımıyorum ama bende bu alıklık varken, belkide konuşmuşuzdur da...
sozunu tut bu sefer
sen umutlanma dıye bıse yapmıyodur
yapsa umutlancaksın
bosver senın ıcın deekkı boesı hayırlı yapma artık ona bıse nılım[/QUO
artık umutlanmazdım aslında bitti yani burası kesin ama şimdi bi mesaj atmayıncaa yazık dedim eskiden olsa hırslanırdım arardım bu kez dedimki cidden deger vermemiş kokusunu onu ozluyorum bunla nasıl başedicem bilemıyorum
ama hepimizin elbet geçicek kızlarr aylar yıllar sonra gördugumdee sıradan biir gibi gelmesini istiyorum ama hangi acı gecmıyoki bu gecmesin diilmi?
ya bende ozluyorum ve artık ne resmı var ne bakabılcegım face yada msn
gercı msn den sılmedım uzuk bı remı var duruyo ordada yanında kardesı bı kız bıde kızın annsı var galıba bazen dıyorum bu resmı masusmu koydu yoksa bu kızmı o kız
zaten engellemıs baska hıc bıseyını gormuyorum
off
ısallah zamnal unuturuz en ıyı yol hayatımıza bırının gırmesı
hıc bukadar hayatıma onun yerıne bırını ıstememıstım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?