Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

aferin sana zekiye seni, ne diye kurcalayıp dururuz bizde bi acayibiz aslında ama bende yapmadım değil, msnden başka bi adres alıp ekledim onu, pislik hemen ekledi, bisüre konuşmuştuk öyle...

canım cok haklısın tabii ama benden neyi saklıyorr hayır ayrıldıktan sora uye olsa neyse dicem ama cıkarken daha 3. ayımızda üye olmuşş

nilimm86, sen tekrar barışmak mı istiyorsun :uhm:

yok canım yaa aslında istiyordum amaa adam heves mi bıraktı odun işte tam odun kalass bu baska ne denirki adama hastayım dıyom bi geçmiş olsun yazmıyo yuhh sanki veremliyim kacıyo benden allahından bulsun yaa hala sevıyorum özluyorum ama barısmak ıstemıyorum cunku o da ıstemıyo zaten duyguları azalmış beyfendının kafası karışıkmış ıssız adam mubarek ıssız adama neler dıyodu kendisi aynı cıktı yuhh yaa

way hain way, çapkınmıydı kendileri

yok capkında diildi yaa ona ilk açılan bile ben olmuştum arkadasım aracılıgı ile ben cekingen biriyim dıyodu kendine guvenıde yoktu cirkinim sana yakışmıyorum dıyıp duruyodu evet cirkindi ama ben cirkin erkek begenıyodum napiim cokta hoşuma gidiyodu tipii ama capkınlıgın ç si yoktu sadıktı ama kafası karışık bunalımlı biriydi bide uyuşturucu olayı vardıı soradan ögrendim

ciddimisin :1shok: bak üzüldüm şimdi, ayrılık sebebiniz neydi tam bilmiyorum ama bununda etkisi olmasın, senide yakmak istemiyodur falan, bisürü şey geliyo insanın aklına burdan.

Hımm..3. ayda üye olmuş diyorsun, ne kötü..Hislerin hemen bitmez elbette ama böyle birine de değer vermek saçma..Zaten barışmak istemiyorum diyorsun, en doğrusu cnm.. Bu aralar işine gelmeyen herkes ıssız adam modundayım der oldu .

ciddimisin :1shok: bak üzüldüm şimdi, ayrılık sebebiniz neydi tam bilmiyorum ama bununda etkisi olmasın, senide yakmak istemiyodur falan, bisürü şey geliyo insanın aklına burdan.

yaa ciddiyim cnm 2 sene boyunca kullanmış benleyken güya kullanmamış bılmıyorum,ayrılık sebebimizi özetleyım 6 aylık bi ilişkiydi son iki ay uzaktı ve bigun pat diye bitirdi ben aşıkmısın diye sorduktan sora meger askı azalmış duyguları azalmış ve 2 haftada azalmış nasıl oluyosa kafası karışıkmış kendınden korkmuş benı yakmak ıstememiş durup dururken ınsanlardan soguyomuş uzaklaşıyomuş problemleri varmış ailesine annesine uzakmışş okula bile gitmiyomuş bana layık diilmişl böle işte

selam kızlar napıyosunuz nasılsınız...bende bi zamnlarr deliler gibi sevdıgım birinden ayrılmıştım..aynen bu yuzlerce sayfada okudugum gıbı hısssedıodum kendimi...

ama eğerki güçlü durmaya zamanla alışırsanız sonrası gelıo...nolur kendınızı üzmeyin ...çok kotu olaylar okudum allah hepinizin hepimizn yardımcısı olsun... bize çok acı yaşatıyolar...

banada beyfendi evlenıcekken askere gıtcegı zamnalrda senden sogudum demişti dudaklarım titremıstı konusamamıstım..ben sormasam ters gıden bısıelrı hıssetmesem onuda soylemeden gıtcek..noldu bitti...öyle sevıp sevmedıgınden emın olmadan nasıl gıderdı ki..ama pişman şimdi hemde deli gibi..beni unutamıyomus ben senelrce agladıgım unutamadıgım zamanları o yaşıo şimdi...allahım onun benım ıcın acı cektıgnı mutlu olamadıgını nolur bana duyur demıstım hem annesınden yanından gecerken duydum o benı gormemıstı...hem de o yazıo faceden ulastı...arıo fln ...beter olsun...az sınır krızlerı gecırtmedı bana...şimdi öyle ıyıyım ki çok şükür alalhıma..nolur mutlu olmayı ısteyın kızlar...nolur onun karıstırdıgı işleri incelemeyın ben de oyle yapardım kızları gorunce sabahlara kadar aglardım noldu hiç biş!1inanın bi itirafta bulunayım kızlardan nefret etmıstım artık içime kapanmıstım...şimdi hayatta başrolumu ben oynuorum hiçkimseyi zirveye taşimamalıyım ...dedim ve öylece bitti...

nilcim bişey dicem ama eminim bunu diyen 100. kişi olucam, bu adamı boşver, kaççç, uzaklaşşş, hani onlar diyo ya şöyle kız görünce kaç, böyle kız görünce kaç diye, bizde böyle dengesiz görünce arkamıza bakmadan kaçmalıyız canım benim...

üzüldm nilimm ya ama gerçekten bugün olmazsa yarın mutlaka pişman olursun bu yüzden dıkkatlı ol canım :S

canım kaç gundur sizin yazdıklaırnızı okuodum vallahı ve olanları cok uzulerek okudum şimdi yazabıldım...

umarım herkes haketttigi mutlu aşkları yaşar...

Son düzenleme:

tek bişey merak edıyorum anlattıgım kadarıyla olaylar fazlası yok gercekten sucum yok kendide dedi bunu en buyuk hatan benı sevmek dedi sizce o baskasıyla mutlu olabilirmi

Burçin senin yazdığını okudum, aşık olmanla ilgili yazdığını.. İnş. güzel şeyler olur
Umarım bende aşık olurum birine artık :)

inşallah burçincim, topikte yazdıklarını şimdi gördüm, bence yanlış bişey yok canım ya, içinden öyle gelmiş yapmışın, yani bu milletin kaf dağında olan burnunu iyice kaldırmış oluyoruz biraz ama en azından net olur işte, ne yazdın açıkça söyledinmi?

tek bişey merak edıyorum anlattıgım kadarıyla olaylar fazlası yok gercekten sucum yok kendide dedi bunu en buyuk hatan benı sevmek dedi sizce o baskasıyla mutlu olabilirmi

canım o şuanda kimseyle mutlu olamaz bence, sorunlu bi arkadaş, önce o sorunlarını halletmeli, hayatla uzlaşmalı, zaten bunları yapınca belki kıymetini anlıyacak kimbilir :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…