Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kusura bakmayın kızlar elektrik gitti cıktım birden,cukulata cnm uzuldum senın adına ama hayırlısı diye boşuna demıyoruz belkide devam etse ilerledikten sora yurumucenı anlıycaktınızz ve daha cok üzülcektin şimdi elbette sevdigin için uzuluyorsun ama belkide yenıden baslarsınız belli olmazz işte sizdede en buyuk engel mesafee tamam ıkınızde sevıyosunuz katlanırız uzaklıga dıyosunuz ama o bile acı verıyo sevdigini görememek özlemek zor bi durum hayırlısı olsun hakkında canım:1hug:

çikolatakız, çokonat kız atlatırsın canım, bak koca kırık kalpler ekibi ne zaman istersen yanındayız !!!

nilcim soracağın bişey olursa sor canım ivp ile ilgili, hatta hemen hemen bütün böbrek filmlerini bilirim, pazar akşamı mı içeceksin ilacı, pazartesi mi film?

başka sorum yok, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

Yeniden baslamamiz simdilik zor canim. 6. ayda Turkiye ye gidicem belki diyorum orda yeniden baslariz ama beklermi o zamana kadar beklemezmi bilmiyorum...

çok saol canımm ilacı daha almadım cunku doktora ben biraz dusunucem dedim korkudan önce dedim yokk istemem öle şeyy doktorda şaşırdı cok korkakım ben ilerde cocuk nasıl dogurcam merak edıyorumdelikafaduldenşte pazartesi doktora gidicem gun alıcaz film için işte uzun sürermi canım yanarmı igneden onları merak edıyorum haa bidee nasıl oluyo üstümdekileri cıkarıp baska bişeymi giydiriyolar yoksa elbisemimi sıyırıyorrum?

Saol canim.. Iyiki varsiniz zaten:1hug:. Burada olmasa kafayi yiycemm:mymeka:

Yeniden baslamamiz simdilik zor canim. 6. ayda Turkiye ye gidicem belki diyorum orda yeniden baslariz ama beklermi o zamana kadar beklemezmi bilmiyorum...

sevıyorsanızz bi şekilde halledersiniz ve o da 6. aya kadar bekler heralde aşk için karşılıklıysa helede beklenmesi lazım yanii hayırlısı olur umarım senin için canım

sevıyorsanızz bi şekilde halledersiniz ve o da 6. aya kadar bekler heralde aşk için karşılıklıysa helede beklenmesi lazım yanii hayırlısı olur umarım senin için canım

Saol canim insallahh. Beklemezse zaten bosunaymis hersey. Ama ayrildigimiz gun o kadar sert kirici konustum ki. Yeni bi sansimiz oldugunu hic sanmiyorum:1no2:. Zamana birakicam artik herseyi.

:roflol: hay allah iyiliğini versin canım ya, nesini düşüneceksin sırnaşık şey
hastaneden hastaneye kurallar değişiyo ama korkma canım bişey yok, üstünü başını da soymuyolar merak etme :)) kolunu sıyırıyosun, cıs yapıyolar, sonra da film çekiyolar, sen ilaç kısmında hiç durmadın ama benim için asıl mevzu oydu, müsil ilacı gibi bişey, dikiyosun kafaya içiyosun, yada meyve suyuna karıştırıp falan

Saol canim insallahh. Beklemezse zaten bosunaymis hersey. Ama ayrildigimiz gun o kadar sert kirici konustum ki. Yeni bi sansimiz oldugunu hic sanmiyorum:1no2:. Zamana birakicam artik herseyi.

bence siz yeniden barışırsınız canım, 8 senelik sevgi eften püften kavgalarla bitmez. ama oldu da beklemedi, o değmezmiş zaten deyip önündeki maçlara bakıcaksın yerimseniben

ay canımm napiim bende ilginç şeyleri takıyorum işte kafaya hani böbrek ya bide radrasyon falan varya ne bileyim elbise cıkarttırıp onların kendilerine ait ameliyat elbiseleri oluyo emarda giydirilen ondan giydirirlermi diye korktumdaa o ilaç nasılki cnm cokmu ıgrenc bişee tadıı birazda onun hakkında bilgi alsam fena olmaz:)bu arada tşklerrrrra.s.

keşke kırıcı konuşmasaydın o zaman büyüsü kaçıyo ilişkinin ama arada güçlü bir sevgi varsa emin ol yenıden yakalarsınız o büyüyü ve tekrar beraber olursunuz hele bi sakinleşin azcık zaman gecsın duzelir inşallah herşeyyy

bence siz yeniden barışırsınız canım, 8 senelik sevgi eften püften kavgalarla bitmez. ama oldu da beklemedi, o değmezmiş zaten deyip önündeki maçlara bakıcaksın yerimseniben

Insallah canim ya. Nerde o gunler:Saruboceq:.
Arada 8 yil var iste. Oyle siradan bi sevgi olsaydi bu kadar harab etmezdim kendimi. Bu kadar ustune dusmezdim.
8 yil boyunca unutamadigim gibi bundan sonrada unutabilecegimi sanmiyorum. Beklemezse zaten önume bakicam artik.

ne demek canım benim, valla ilacı içmek için her yolu denedim, en son hatırladığım dilimi jelatinle kaplamaya çalışmam, ben bunları bikaç sene önce yaptığım için ayrıntıları çok hatırlamıyorum, ama korkulacak ilginç bişey olsa mutlaka hatırlardım, sonradan çektirdiğim daha kötü filmler ivpyi solladı yani, ivpden hiç korkma, ilaç müsil ilacı tadında, şurup şişesinde, keşke hapı falan olsaydı, ama iğrenç dedim gerçi ama ben şurup içemem, belki de ondandır, inşallah sana iğrenç gelmez... düşünmeden bi dikişte içmeni tavsiye ederim.

canım o 8 yıl boyunca o da seni seviyomuydu hep ??? way be ne aşk !!!

tatlı bişeymiş heralde öle dedi doktor gerçi o an ben aglamakla mesguldum doktorada caktırmıyom agladıgımı gözlerim dolmuş inatla diyom ben cektirmem banane doktor sanki zorla tutuyo kolumdann adamda şaşırdı zaten:1shok:içcez artık mecburen ayy bide ameliyat falan derse o taşlar ıcın şok olurum yaaa tanıdıgınız varmı böle taş yüzünden şikayet eden

Dogru canim ama sinirle ne soyledigini bilemiyo insan. Sonrada pisman oluncada is isten geciyo iste. Umarim yakalariz. Ama araya bu kadar kirginlik girince zor gibi:çok üzgünüm:

canım o 8 yıl boyunca o da seni seviyomuydu hep ??? way be ne aşk !!!

O 8 yilin son 6 yilinda gorusemedik canim. Birbirimizden hic haber almadik. Ama beni sevdigi sekilde oda kimseyi sevmemis. Biz cocukluktan sevdigimiz icin tamamen saf bambaska bi sevgiyle sevmistik. Ayni büyüyu ikimizde 6 yil boyunca kimsede bulamadik(bulamamisiz)... Simdide kiymetini bilemiyoruz iste...

bence zamana bırak hayırlısını dile hep aynı lafları söluyoruz belki ama en dogrusu bu sevıyorsanızz bir araya gelirsinizz kırgınlıklar da unutulur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…