Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bide o da seninle aynı yaşlardaysa yaşca da biraz olgunlaşması lazım, yani gerçek sıkıntının ne olduğunu henüz bilmediğinden, biraz bluğ çağı erkeğini andırıyo hareketleri...

24 yaşında okulu henüz bitmedi 6. senesi ve bitirmeyede niyeti yok ailesine uzak yalnızlıgı seven verdigi sözleri tutmayan biri arkadaslarından durduk yere soguyan gorusmeyı kesen biri

işte depresif bi arkadaş, diyorum ya yapabiliyosan arkana bakmadan kaçç !!!

zaten ben onadan kaçmasam o benden kacıyodelikafaduldenzaten bu kotu yönlerini dusundukce uzuntumu hafifletiyorumm,böbrek filmi cektirmeye gidince ordan bakiyim bi iki erkek :jeyyar:sanki bakkaldan ekmek alıyom sırnaşık şeysırnaşık şey

bak tabi ya, gencecik kızsın, elini sallasan ellisi, biri gider gelir yenisi, bırak onu depresyonlarıyla, tuhaflılarıyla :)))

1500 üncü sayfamıs hayırlı olsun nice sayfalar diliyorum ama aşkkk doluuuuuuuuuuuuuudelikafaduldendelikafadulden

...........................................................

Son düzenleme:

hoşçakal yazmasan ıyı olurmuş ama ıcınden geleni yazmışsın cnmm yaa boşver en ıyısını yapmışsın hayırlısı olsunnn valla ıcınde kalmasınn zaten olacagı varsa olur

evet kutlamak lazım 1500. sayfayı :))) senin uykun yokmu kuşum, bana geliyo sağdan sağdan mirmirmirmir

ay ben 5-6 gundur gece 3-4 e kadar oturuyorum ama bu sabah erken kalktım ultrasona gircem diye ay bi görseniz ultrasona giden bi tip sabahın körunde saçlar fönlu doktor bile senmi hastasın dıye guldu banaa napiim hasta modunda olmak ıstemedımdelikafadulden

haklısın canımm darısı herkesin başına inşallahh yeniden aşık olanlar klubu olur buranın adı:)

inşallah canım ya inşallah şurdaki herkes şu hayırsızları unutur, çok daha iyileriyle hayırlılarıyla tanışır :Saruboceq:

canım bende hep öyle dan dan söylemek istemişimdir, söylemişsin artık zaten, ben sana bişey yapma demiştim ama :mymeka: şaka şaka, yapmışsın, yaptıysan iyi olmuştur, ooh rahatlamışsındır.

kızlar ben yatayım yavaş yavaş... öpüyorum hepinizi, bunları düşünüp uykunuzdan olmayın canlarım benima.s.

çok iyi yapmışın canım, hem kısmet işleri belli olmaz, bak danışmadakini beğenmişin, doktorları beğenmişin yerimseniben

iyi geceler canımm tatlı rüyalarr sohbet cok güzeldi devam ederisss yineee:1hug::1hug:

ayy canımm:1hug:ne tatlı bi heyecan yaa inşallah diledigin gibi olur ama hayırlısıysa olurr bastan belli olsunn ayy cvp gelince paylaş bizlede hemena.s.

şahsıma mnhsr canım vala unutmusumdur bıraz var unutkanlıkta:$ ?? tutamadım yazdım vala cvp beklıorm sımdı sabırsızlıkla..

iyi geceler canım öptümmmm

nilim hemen paylaşcam cnaım amin inş..herşeyin hayırlısı..

sende kendin için en dogru kararı dusnur bulur ve en iyisini yaşarsın inş..

olsun canım benim yaptıysan iyi olmuştur, hiçbişeyden pişman olma, belkide en iyisini yaptın öyle aylarca sancılı bekleyeceğine, dimi ama, son kezz iyi geceleeeeerrrrrrr :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…