Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

8 yılda tükenmeyen şey 2 ayda tükenmez ya, mutlaka konuşup anlaşılır, böyle bitmez...

Tukenmez tabi ama o 2 ayda araya kirginliklar girdiyse o kirginliklarda simdi gurura cevirdiyse olayi simdi ne kadar konussakda bos olur. Allahtan hayirlisini dilemekten baska bisey gelmiyo suan elimden....

bence zamana bırak hayırlısını dile hep aynı lafları söluyoruz belki ama en dogrusu bu sevıyorsanızz bir araya gelirsinizz kırgınlıklar da unutulur inşallah

Insallah.. Dedigin gibi canim zamana birakmak en dogrusu galiba. Zamanada birakirsak sanki tamamen biteriz gibi geliyo. Ama boyle bi durumda da baska caremiz yok galiba..

BOCUKCUM HOSGELDIN GULE GILE
HAFTA SONLARI OZLUYORUM SEN YA

ya cıkolata anıden cıktım kusura bakma
kardesım rahat vermıyo sımdıde o yok oturdum bırazdan gelır
canım sen zamana bırak
8sene dıle kolay ama bazı seylerı yıtırmeyın
kotu kırıcı olma
sımdı buraya gelene kadarda bı umudun olucak allahtan hayılrısını dıle
suan elınden gelen allaha bırakmak
emın ol gercekten sevıyosa bekler senı ole kolay bıtmez

bende geldim nasılsınız kızlar nilcim sen nasıl çocuk yapacan ya şimdiden böyleysen

canım bu yazdığını görmemişim, aniden çıktım da, evet tatlı bişey, canım ya, ben bunları yaşarken çocuktum ve baya psikolojim bozulmuştu, seni iyi anlıyorum ama bu inanki böbrek filmleri arasında en kolayı, taş düşüren tanıdığım yok canım ama artık eskiye göre daha kolaymış galiba, sen gönlünü ferah tut, kadın biraz güçlü olmalı, dediğin gibi doğum yapıcaz daha, nanemolla olma lüksümüz yok yerimseniben

Merhaba bayanlar...Ben ayrılmadım ama buraya yazabiliyorum öyle değil mi ?

Ayrılsanız da sevdiğiniz birinin olması da güzel birşey bence.. Benim hoşlandığım yada sevdiğim biri yok.. :) Birini sevmek güzel şey..İnsanlara güvenemiyorum ve fazla seçiciyim sanırım. İncinme korkusu kötü birşey..

tabiki yazabilirsin lacivert ben ayrılmadan önce ara ara okuyordum bu topiği diyordumki ya ne kötü bişey nasıl dayanıyorlar bu acıya....nerden bilecektim o acının bana yaklaşmakta olduğunu

sevmek güzel şey tabi ama karşılık alamadığında ya da karşındakinin artık sana değer vermediğini gördüğünde kendini sevginle başbaşa kalmış hissediyosun, sanki sevgin çocuğun gibi, ve o adam sizi çocuğunla sokağa atan hayırsız kocan gibi oluyor, hergün ona verdiğin değere ve kendine kızıyosun...

incinme korkusu kötü bişey, incinmek daha kötü bişey !!!

Bende okuyordum, oldukça hızlı ilerliyor..
Aşk acısı çok kötü gerçekten...Değer verdiğin, sürekli aklında olan kişinin senden uzak olması zordur tabi ki..
Hiç olmamasından da iyidir ama...Mesele sevgili ''yapmak'' değil, birini sevebilmek ama bende de bu yok:) Herkezin derdi başka...
Sen de mi ayrıldın suprensesi? Okumadım da son zamanlarda..

odundan ses yok o bi arkadaslık sitesine uyeydi demiştim ya yabancı kız arkları falan var orda demiştim girip bakıyodum benle cıkarken uye olmuşştu şimdi ordaki profilini kapatmış giremeyim diyee şok oldum

senağlamatabii benle cıkarken üye oldugunu soradan ögrendim ayrıldıktan soraa kendim tesadufen sık kullandıgı bi nicki googlea yazmıştım can sıkıntısından ölece cıkmştıı

hııımm, bu durumda çakmış köfteyi, yada önlem almış kendi çapında!!! tüh artık kurcalayamayacaksın ama bi yöndende iyi olmuş, bakıp bakıp sinirini bozmazsın.

bilmiyodu ben msj atmıştım öfke dolu bi msj hatta 3 yıllık ilişkisi olan arkadasıda uyeydi oraya ama arkadasıda korkudan ben bunları yakalayınca halbuki arkadasından banane ama fotolarını falan silmiş hemen arklarınıda silmiş benımki silmemiş profilini kapatmış sinir oldum yaa kızlarr cok sinir oldumsenağlamasenağlamasenağlama

o çakmaz köfteyıı o kadar zeki diil aslında zekide benım o kadar zeki oldugumu yeni anlıyoo ajan gibi kısım bennsengözlerimebaksanabben kendim söledim dayanamayıp onu orda gordugumu yoksaaa ben oraya üye oldum ama baska isimle baska adreslee heheehehehe:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…