8 yılda tükenmeyen şey 2 ayda tükenmez ya, mutlaka konuşup anlaşılır, böyle bitmez...
bence zamana bırak hayırlısını dile hep aynı lafları söluyoruz belki ama en dogrusu bu sevıyorsanızz bir araya gelirsinizz kırgınlıklar da unutulur inşallah
jelicim msnimi sana yollayım ama birazdan teyzemin 40ı okunacak o yüzden bilgisayar başında olamıcam..
Allah kabul etsin canım...
kızlar burda acayip yağmur var sabahtan beri ,onun geldiği günde böyle yağıyordu havaalanından almıştım onu,yol boyu bana sarılıydı...
öğlen aklıma geldi işten izin aldım çıktım dışarı o gelince gittiğimiz yere gittim deniz kenarıydı oturdum ağladım ıslandım üşüdüm bağırdım sesimi duymadıki,çok özledim ben onu nasıl yapabildi bunu bana deli gibi ağladım,aynı böyle bir havaydı o son geldiğinde...,ben yapamıyorum onsuz 2 ay oldu bana bu acıları neden yaşatıyor
canım umarım daha iyisindir... değmiyor ya kendimizi yıpratmaya ama anlamıyorz ki gönül...
böbükçümmmm naberrr!!!
canımcım ya geldim ; okudum ve gidiyorum... abim bıdı bıdı yapıyor valla...
görüşürüz ama...
bu arada jelicim ya offf demek istiyorum... ama inan daha kötüsü yok... hatta daha güzeli var artık o da mutlaka mutlu olacağın... bu adama verdin şansları... kullanmayı bilmiyor işte güle gle demenin zamanı... iyi düşün ve güçlü ol canım... en azından yaşayacaklarına hazırsın ve başarabileceğini biliyorsun...
neyse kaçıyorum şimdilik... öpüyorum hepinizi...
tatlı bişeymiş heralde öle dedi doktor gerçi o an ben aglamakla mesguldum doktorada caktırmıyom agladıgımı gözlerim dolmuş inatla diyom ben cektirmem banane doktor sanki zorla tutuyo kolumdann adamda şaşırdı zaten:1shok:içcez artık mecburen ayy bide ameliyat falan derse o taşlar ıcın şok olurum yaaa tanıdıgınız varmı böle taş yüzünden şikayet eden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?