Sen de inandın mı bu sözlere?
Bir tanesi ya... bir tek tanesi de farklı bir yalan kullansın... delikanlı gibi çıkıp dürüstçe istemiyorum demelerini falan geçtim.... bir tek tanesi de farklı, daha orjinal bir yalan söylesin şu dişlerimi teker teker kıracağım....
Kızma bana nolur, ama bunlar istemeyen ve kaçmaya çalışan erkeklerin o kadar tipik sözleri ki... ellerine fotokopi verip ezberletiyorlar herhalde.
Bir de sallıyorsun bari destekli salla di mi... madem senin tırnağın etmez kimse... daha ne arıyorsun o zaman hayattan? belanı mı? innasabirin innaasabiriinnnn...
ayrıldıktan sonra sevgilisi pişman olan arayan oldu mu? 1500 sayfanın ilk 50 safasını okudum sonra atlayarak baktım. ama gözümden kactı galiba? durum nedir kızlar... bende suan bekleme evresindeyim. arasın diye gözüm sürekli telefonda..........
ayrıldıktan sonra sevgilisi pişman olan arayan oldu mu? 1500 sayfanın ilk 50 safasını okudum sonra atlayarak baktım. ama gözümden kactı galiba? durum nedir kızlar... bende suan bekleme evresindeyim. arasın diye gözüm sürekli telefonda..........
BOCUKCUM HOSGELDIN GULE GILE
HAFTA SONLARI OZLUYORUM SEN YA
ya cıkolata anıden cıktım kusura bakma
kardesım rahat vermıyo sımdıde o yok oturdum bırazdan gelır
canım sen zamana bırak
8sene dıle kolay ama bazı seylerı yıtırmeyın
kotu kırıcı olma
sımdı buraya gelene kadarda bı umudun olucak allahtan hayılrısını dıle
suan elınden gelen allaha bırakmak
emın ol gercekten sevıyosa bekler senı ole kolay bıtmez
Ohooo... hem de kaç kişiye birden oldu, defalarca şahit olduk burada.
Daha da çok oluruz.
Kimler, ne olaylardan sonra aradılar geri...hele seninki var ya, sürüne sürüne arayacak gör bak.
Tecrübeyle sabittir.
İNŞALLAH CANIMMMMa.s.
Arasın af dilesin hemen buraya yazacam... Ama umarım görürüm o günü:çok üzgünüm:
herkeze ıyı pazarlar
okudum kacırdıkarımı
yenı arkadaslar gelmıs
jelıde okuyo galıba
cıkolotam hayırlısı bakalım hakkında zaman ne gostercek
senem senın ıcınde hayırlısı uzme canını
Sanada iyi pazarlar canim:1hug:
Bakalim iste hayirlisi. Boyle bi durumda beklemek en dogrusu galiba
Sen geldin bu kezde ben gidiyorum canim ya.
Daha hicbisey yemedim. Karnimi doyuruyum gelirim yinea.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?