Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evett haklısın birde bunları söylerken kendide farkına vardı galiba kesinlikle bahane deil bunlar dedi... sinir seyyy.... hep abuk sabuk tiplere takılmıs simdiye kadar... banada aklı basında düzgün bir ilişki istiyorum artık üzülmek istemiyorum diyordu. ama elindekinin kıymetini bilmiyor. ona fazla geldim galiba cevremdeki kişiler onun akrabaları bile senden iyisini bulmaz napıyr bu cocuk diyorlar

ayrıldıktan sonra sevgilisi pişman olan arayan oldu mu? 1500 sayfanın ilk 50 safasını okudum sonra atlayarak baktım. ama gözümden kactı galiba? durum nedir kızlar... bende suan bekleme evresindeyim. arasın diye gözüm sürekli telefonda..........

Selam kizlara.s... Nasilsiniz? bu kulube pek uymuyo ama iyisinizdir insallahh:Saruboceq::teselli:

Valla canimin ici benimki hiiic aramadi. Hata benim oldugu icin pisman olan ben olmam lazim ki arayanda ben olmam lazimdi aradimda ama gurur yapiyo simdi. Yok yere bitti yani bizimki.
Senin nasil bitti? Seninki aradi mi?

daha 2 gün oldu. ben ona adam akıllı işki istiyorsan beni ara yoksa hiç arama diye msj atmıstım. 2 gündür ses seda yok. bu aralar ankaraya tayinini istedi onlarla ugrasıyor. streslidir diye kendi kendimi avutuyorum (((

Ohooo... hem de kaç kişiye birden oldu, defalarca şahit olduk burada.
Daha da çok oluruz.
Kimler, ne olaylardan sonra aradılar geri...hele seninki var ya, sürüne sürüne arayacak gör bak.
Tecrübeyle sabittir.

Olsun canim benim onemli deyil:1hug:
Dedigin gibi zamana biraktim ama zamandan da pek umutlu deyilim acikcasi.
Uzakken msn de bile boyle tartisiyosak yanyanayken dusunemiyorum bile dedisenağlama
Buda zaten bosyere umutlanmamam gerektiginin aciklamasi:çok üzgünüm:
Yinede bende bekliycem gidene kadar. Orda neler olur zaman neyi gosterir onunla ilgili bilmiyorum:sm_confused:

Ohooo... hem de kaç kişiye birden oldu, defalarca şahit olduk burada.
Daha da çok oluruz.
Kimler, ne olaylardan sonra aradılar geri...hele seninki var ya, sürüne sürüne arayacak gör bak.
Tecrübeyle sabittir.

İNŞALLAH CANIMMMMa.s.

Arasın af dilesin hemen buraya yazacam... Ama umarım görürüm o günü:çok üzgünüm:

herkeze ıyı pazarlar
okudum kacırdıkarımı
yenı arkadaslar gelmıs

jelıde okuyo galıba

cıkolotam hayırlısı bakalım hakkında zaman ne gostercek

senem senın ıcınde hayırlısı uzme canını

selam kizlar dün arkadasimla disari ciktik sonra ben onu aradim bana dedigi yine ayni ben iyi degilim kötüyüm üzülme düsünme

ya öyle kötüyümki nasil bir insanmis

dünde msjlar attim nasil böyle yaparsin diye bir sürü seyler yazdim bugünde yazdim hata dün amcasinin kizinin dügünü vardi oraya gidecekti neyse iyi yolculuklar sag salim evine ulas dedim dua ediyorum yani adam bana uzak ol dedi ben yine inadina iyi seyler yazdim oda sagol allah razi olsun kendine cok iyi bak sakin üzülme filan son kontörüm de yazmis gidince haber ver merak ederim dedim uzak olmak yok iyi olucaz dedim bir sürü seyler yazdim cagri yaptim teli acikti belkide gitmedi dügüne otobüse binse kapatir

böyle iste bana ciddiysen göster demistim konustugumuzde gecenlerde ailemle konuscam dedi sonra yine böyle ya

anlamiyorum ya aklim almiyor hem yine barisalim dedi iyi olalim dedi sonra yine bunu dedi bana aklim almiyor ya en sonda yapayanliz biraktin beni dedim uzak ol dedin ya merak etme ölseme haberin olmayacak bu son msjim yazdim bu sabah

dünde arkadasim geldi evlendi kiz daha yirmi yasinda kocasiyla msnde konusuyordu türkiyeden buraya annesine ziyarete geldi kötü oldum ya yirmibes yasina girmisim elde var sifir kocaman bir hic

bide bana demez mi sen ne zaman evleniyon diye adami var evlenim böyle dengesiz öküz isteeeeee maf etti beni yaa

Sanada iyi pazarlar canim:1hug:
Bakalim iste hayirlisi. Boyle bi durumda beklemek en dogrusu galiba
Sen geldin bu kezde ben gidiyorum canim ya.
Daha hicbisey yemedim. Karnimi doyuruyum gelirim yinea.s.a.s.

ben anlamadim aklim almiyor anlat bana mona

ya beni sevmiyor yada dengesiz psikopat yada öylesine benimle konusuyor ama daha iki gün önce msnde agliyordu yine seni seviyorum diye dünde benim psikolojim seni üzüyorum hep baksana dedi ve uzak ol dedi ben iyi olunca ararim dedi oldu dedim ya üzmek istemiyosan yanimda ol dedim ben sana destek olim kötüysen anlat derdini dedim off yaa offfffffff

bilmiyorum gittimi gitmedimi dügüne amcasinin kizinin dügünü var bu aksam antalyada belkide oynar bile kafayi yiyorum bende böyle bu haldeyim

ya cok zoruma gidiyor

kötü olsun diye msjlar yazdim iki aydir maf ettin beni dedim ciktin hayatimdan yine geldin yine uzak ol dedin yazdim bu kadari yapilmaz dedim

biraz kötü olsun yaaa olsun yaa

Sanada iyi pazarlar canim:1hug:
Bakalim iste hayirlisi. Boyle bi durumda beklemek en dogrusu galiba
Sen geldin bu kezde ben gidiyorum canim ya.
Daha hicbisey yemedim. Karnimi doyuruyum gelirim yinea.s.a.s.

bende canım sımdı cayımı ekmegımı aldım geldım
bıraz ısım var baslamadan sıze bakmak ıstedım aksam mısafırler var cok optum yıne gorusuruz:1hug:

jelıboncum
sen cok haklısın ama bence yazma bıse artık yazcak bıse bırakmadıkı sana
ne ıstıyo anlamdım
hem kaybetmekten korkuyo hem savasamıyo
ne bıcım erkek bunlar ya
bende senın yasadıgın gıbı yasadım kahroldum bekldım
ne oldu geldı gene gtt hemde evlenmek uzre
bunlara degmıyo
bılıyorum degmıyo demekle olmuyo
bende hala ona uzuluyorum onun ıcın kendımı uz<zuyorum ama sende gıdısıne bırak onun ıcın mucadele etme ıstıyosa o etsuın

haklisin ebrucugum degmiyor degmez ama sevmisim bi kere bana bunu iki kere yapti ama öyle dengesizki yine arar o ankaraya geldigimde görmek ister belkide istemez bilmiyorum su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…