Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

valla sevmek bole bıse ıste
sana hak verıyorum jelıcım
ıkıncı kez kazık bende yedım merak etme
dua et hayırlısı e ıse o olsun

canım bence kısılıgı oturmamıs,ne ıstedıgını bılmıyor veya cevresıyle savasacak kadar guclu deıl.ama anladıgım bır tek sey war kı ne kadar aglarsa aglasın dengesız bır ınsan oldugu.ve bu dengesızlık ılerde senı cok uzer ınan bana.yasın kucuk su an sana hersey guzel gorunur ama sonra cok uzulursun.kendını bu kadar yıpratmasına ıızn verme.unutma senden 1tane daha yok.ve yıne unutma bır daha bu yasına donemıyceksın.canım.

neden onlar hep kötü oluyor biz kötü olamıyoruz. benimkide aynı... Ara ara böyle kötü günleri oluyormus. seninle bunları yasamayacagımı sandım ama olmadı falan filan

ben dün sanki onsuz hayatıma hiç bisey olmamıs gibi görünmek için facebooka arkadasalrımla daha önce gittiğim resimleri ekledim. biri resmlere yorum yapınca mutluymusum gibi yorumlar yazdım. acaba görmüşmüdür? ve merak etmişmidir? yada bu kız beni hiç sevmemiş hemen unutmus bende unutayım. diye mi düşünmüştür???

evet cok dengesiz yada bilmiyorum korktu iste barisalim dedi nasil sana inanicam ciddiysen bunun adi konulsun dedim ailemle konuscam dedi sonrada ne oldu böyle oldu demeki benimle ciddi degilmis

off jelicim yaa... valla düşünsene koca kk anlamadı bu çocuğu ; sen tek başına nasıl anlayacaksın...
hatta o bile çözememiş kendini...

üzme bitanem kendini yaaa... inan onlar bu kadar üzerinde düşünmüyor...
olan bize oluyor...

senemcim sen de hoşgelmişsin inşallah tez zamanda halimizi hatrımızı sormak için uğrarsın sadece...

evet cok dengesiz yada bilmiyorum korktu iste barisalim dedi nasil sana inanicam ciddiysen bunun adi konulsun dedim ailemle konuscam dedi sonrada ne oldu böyle oldu demeki benimle ciddi degilmis

belkide korkmustur. malesef kadınların korkması gerekirken biz herseyi göze alıp evlenmek istiyoruz. onlar tek kişiye baglanmaktan korktukları için her zman kacıyorlar. sadece gercekten asık olan kaybetmek istemeyn evlilik istiyor malesefff

onlar da bizi bulamıyor işte... ya da biz onları bulamıyoruz...

hic bisey yapmak istemiyor canim

hic nesem yok icimde bir hüzün bir bosluk dokunsalar aglarim kimseyle konusmak istemiyorum

beni mutlu edecek su an tek o var ama oda istemiyor iste

ne kadar sürecek bu durum

hayatan koptum yine ruh gibiyim

bi yandan simdi okey oynuyorum facede hiç bitemezdim. askda kaybettiğim için mi sürekli bitiyorum

ben bu sefer buldum sanmıstım yine hüsrana ugradım. ve ortada bisey yokken... bi insan sevip sevmediğini bilmez mi hiç... bana emin deilim demişti

ben anlayamayacağım sanırım bu durumu... buna karar verdim... ve üzerinde düşünmemeye karar verdim... neyse hakkımda hayırlısı o olsun... sen de öyle yap bence... en rahatı bu... üzerinde düşündükçe bir sürü cevapsız kalan soru... tamamen bir çıkmaz...

benim için doğru insanın o olduğu düşüncesini kafamdan atamıyorum... ama adam bana aşık değil... ve en acısı başkası için acı çekiyor... hala nasıl bu düşünceyi kafamdan atamadığımı anlayamıyorum... o yüzden düşünmeyeceğim...

umudum bitti dedim yaa... yeni umutlarım var ; ben de bir gün mutlaka çok sevileceğim ve seveceğim bir ilişki yaşayacağım... kim olduğu artık umrumda değil... ama olacak... hayal kurmuyorum artık ... bir süre yok ; hayalini kuracağım kimse... hala hayallerimde onu yaşatamam bunu kendime yapamam ...

neyse yaşamam gereken onu yaşacağım... ama bileceğim ki benden daha önemli birşey yok benim hayatımda... önce ben ... bencillik değil ama ben olmasam başka neyin önemi kalır ki...

en azından seninle aynı kaderi paylasan b cok kişinin oldugunu görmek, yalnz olmadıgını hissetmek insana güç veriyor. benim iki gündür aglamaktan gözlerimin beyaz yeri görünmez oldu.

jelim yaaaa öğrenmiş olman gerekiyor artık... lütfen... gel beraber hatırlayalım o zaman...

bizim mutlu olmak için başka birine ihtiyacımız yok... ya da yaşayabilmek için...
elbette yaşamı daha güzelleştiren başka insanlar olmalı hayatımızda... ama yoklarsa bu herşeyin sonu değil...

bak biraz hüzün ; biraz acı olsun madem... ama boşluk ; hayattan kopmak filan yok canım... ya inan çözüm değil... bunu da gördük... hep beraber ; ayrı ayrı ama hepimiz gördük... çözüm bu değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…