:lepi: bu da bişey ...
jeli netten film izlesene ... mesela melekler korusunu izle şimdi... gülümsetiyor inan...
olmaz mı ?
ama kesinkle ıssız adamı izlemeee
valla benim ki de 2 yılın sonunda bıraktı işte... acı çekmek istiyormuş da... şimdi de çekiyor... ne diyeyim... ıssız adam mı ; akılsız adam mı ?
keske suan aynı evde olsak yazısmak yerine terapi gibi herkes konussa aglasa... sonra hava almak için cafeye gitsek birer türk kahvesi içsek fal baksak birbirmize... arkadaslarım ii fal baktıgımı söyler.. sizede bakardım
valla ne iyi olurdu ya simdi bi fal baktirmak
beyefendi biraz kötü olsun diye msjlar attim ama o nerde simdi kim bilir
kontörü yokmus al bi kontör msj at antalyadayim yada ankaradayim bi damla mutluluk ver ya
ne kadar aci sanki ne yaptiysamo bana kötüyüm dediginde ben böylemi yaptim o bana hic acimiyor
ya inanmayın fallara kızlar... arada eğlencesine baktırın ama... hem doğru olsalardı benim kasımda ciddi bir ilişkiye başlamam lazımdı... bugün 1 şubat :))
ya inanmayın fallara kızlar... arada eğlencesine baktırın ama... hem doğru olsalardı benim kasımda ciddi bir ilişkiye başlamam lazımdı... bugün 1 şubat :))
Yani oyle eglencesine tabi canim ya. Fakirin ekmegi umut napalim:çok üzgünüm: (cokmu duygusala bagladim ne bende)
yine gözlerim dolu o simdi kötü oldugumu biliyor msjlar attim bir sürü o bugün dügünde olsa bile eglenebilecekmi ben beni seven insani bu kadar üzdüm diye rahat uyuyormu nasil yapiyor bunu acaba o gelinle damadi gördügünde onuda böyle inandirdim hayallerini yiktim diye hicmi düsünmicek yok düsünmez cünkü cok acimacisiz
hicmi düsünmüyor kendi dengesizligi seni üzüyorum baksana dedi bana o zaman niye ciktin yine karsima barisalim diye ya var olan bana oldu yinee yaaa adam beni oyuncak etti seviyorum diye ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?