Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

jeli netten film izlesene ... mesela melekler korusunu izle şimdi... gülümsetiyor inan...
olmaz mı ?

valla benim ki de 2 yılın sonunda bıraktı işte... acı çekmek istiyormuş da... şimdi de çekiyor... ne diyeyim... ıssız adam mı ; akılsız adam mı ?

Belkı aksam ızlerım fılm kızlar acık bırakmısım burayı mutfaktaydım kahve yaptım mutfaktaydım ınsahllah ıyı olurum yıne ıkıncı kez yıkıldım

valla benim ki de 2 yılın sonunda bıraktı işte... acı çekmek istiyormuş da... şimdi de çekiyor... ne diyeyim... ıssız adam mı ; akılsız adam mı ?

kesinlikle akılsız adammm... zaten filmdeki o cocugada sinir olmustum. mutltuk batıyor galiba. kızın bi sikayeti yok sen niye artistlik yapıyorsun ki

keske suan aynı evde olsak yazısmak yerine terapi gibi herkes konussa aglasa... sonra hava almak için cafeye gitsek birer türk kahvesi içsek fal baksak birbirmize... arkadaslarım ii fal baktıgımı söyler.. sizede bakardım

Harika olurdu hemde..
Fala ihtiyacim var benimde bacim ya.. Bi seyler soylese birileri. Inanmam ama ne biliyim bi fal iyi giderdi simdi

valla ne iyi olurdu ya simdi bi fal baktirmak

beyefendi biraz kötü olsun diye msjlar attim ama o nerde simdi kim bilir

kontörü yokmus al bi kontör msj at antalyadayim yada ankaradayim bi damla mutluluk ver ya

ne kadar aci sanki ne yaptiysam o bana kötüyüm dediginde ben böylemi yaptim o bana hic acimiyor

bende inanmıyorum ama iş yerinde ögle arasında gecen hafta fal baktırmıstık fal bakan kişi pek iyi seyler görmemişti. ayrılık baska bir kız falan... sonra bu olaylar oluncaa acaba baska kız var mı diye düünmeye basladım

işte canım biz hep daha fazla fedakarlık yaptık. 1 birkez özledim dediyse biz hergün söyledik... kalbimizi actık güvendik o carpıp kapıyı cıktı.....

ya inanmayın fallara kızlar... arada eğlencesine baktırın ama... hem doğru olsalardı benim kasımda ciddi bir ilişkiye başlamam lazımdı... bugün 1 şubat :))

ben dün eğlence olsun diye baktırdım birine... bana çok güzel bir ilişki var dedi 3 vadeye... 3 aya dedi sonra... tüm beklentilerimi karşılayacak bir ilişki olacakmış ... neyse sonra bir soru sordu ve bitmiş bir ilişkim olduğunu öğrendi... sonra dedi ki bu güzel ilişkiden önce tekrar eskilerden biriyle bişey olacak... ama istediğin gibi olmayacak... eee dedim olmasın o zaman daha iyi değil mi :) evet dedi kadın olmasın ... sen çıkar aklından yenisi gelsin dedi...

yani bu söylediği doğruydu ama gerçekleri bildiği demek değildi... sonuçta bizi kıranları ; sevmeyenleri aklımızdan çıkarmadığımız sürece ; nasıl mutlu olabiliriz ki ...

Son düzenleme:
ya inanmayın fallara kızlar... arada eğlencesine baktırın ama... hem doğru olsalardı benim kasımda ciddi bir ilişkiye başlamam lazımdı... bugün 1 şubat :))

öyle canım ama bu dönemler cok iyi geliyor

yaa birde ben sigara içiyor kendini zehirliyor diye üzülüyordumm... insan sevincee cok saflasıyor galiba kafamçokkarıştı

yine gözlerim dolu o simdi kötü oldugumu biliyor msjlar attim bir sürü o bugün dügünde olsa bile eglenebilecekmi ben beni seven insani bu kadar üzdüm diye rahat uyuyormu nasil yapiyor bunu acaba o gelinle damadi gördügünde onuda böyle inandirdim hayallerini yiktim diye hicmi düsünmicek yok düsünmez cünkü cok acimacisiz

hicmi düsünmüyor kendi dengesizligi seni üzüyorum baksana dedi bana o zaman niye ciktin yine karsima barisalim diye ya var olan bana oldu yinee yaaa adam beni oyuncak etti seviyorum diye ....

Yani oyle eglencesine tabi canim ya. Fakirin ekmegi umut napalim:çok üzgünüm: (cokmu duygusala bagladim ne bende)

yok yok gayet normalsin. hatta hepimiz. bize bunları yasatanlar anormal...

kızlar burada payasınca kendimi biraz daha iyi hissetttim. belkide buraya girmesem msj atacaktım . simdi saati 3 ettim :) buda bi basarı benim için

bir kere kabul ettin o yüzden nasıl olsa tekrar hata yapsam affeder. süreklide msj atıyor beni aklından cıkarmıyor diyede öz güveni yerindedir simdi. keske biraz süründürseydin... sana böyle diyorum ama arasa ben acaba ne yaparım :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…