Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

BENDE SEVIYORUM ÖZLÜYORUM bi tek onu istiyorum eski günleri özlüyorum onu istiyorum onu istiyorum ama olmuyo iste tek tarafli ne kadar aci ya O KADAR ACIYORKI CANIM

HICMI MUTLU OLAMICAM YA HICMI HICMI NEDEN BÖYLE YAPIYORLAR YA

elbette mutlu olacaksın canım elbette mutlu olacağız cektik onca acıyı ama elbet guzel gunlerde görecegiz acılarımız bi anda dinmiycek ama hayat bu işte

hımmm. Allah sabır versin HEPİMİZE
Simdiye kadar hep dayanamayıp aradım bi ise yaramadı bu sefer sabredecem birde aramayarak ne olacak bakacam

amin canım!!!nasıl dayanamadın aradın ayrıldıktan sora aradın mı onu aynı benım gibi:1no2:bende öle yaptım ama bi işe yaramadı tabii sen ne zaman ayrıldın

amin canım!!!nasıl dayanamadın aradın ayrıldıktan sora aradın mı onu aynı benım gibi:1no2:bende öle yaptım ama bi işe yaramadı tabii sen ne zaman ayrıldın

ben önceki ilişkilerimde hep aradım bununa henüz 2 gün oluyor ayrılalı o aramadı bende aramadım. ve bu sefer kararlıyım aramıcam.

iyi akşamlar kızlar...
geçmiş sayfaları okuyordum...
ne zamandır gelemedım..
hem işlerimin yogunlugundan hemde rahatsızdım falan derken çok ugrayamadım...
okumam gereken yaklaşık 80 sayfa var...
ama çok erindim inanınkı...
aramıza yenı gelen arkadaşlar olmuş...
umarım barışırlar ve tez zamanda giderler...
ben aynıyım kızlar iş güç
bir degışıklık yok bende..

ben önceki ilişkilerimde hep aradım bununa henüz 2 gün oluyor ayrılalı o aramadı bende aramadım. ve bu sefer kararlıyım aramıcam.

anladım canım arama bencede benımki benden ayrıldıgı gun geri döndü sevıyorum diye ama baktımki hala aynı adam 10 gun sora ben dedım olmuyo die o da dunden razı cıktı

hoşgeldinn canımm sayfalar hep artıyorr bu da demek oluyorki ayrılanlar cogalıyorr bende bugun kötuyum birazz iki arada bi deredeyım bana layık olmayan bi adam ama arasa dönermiyim acaba dıyorum aramaz orası garanti ama ne bileyim offfdelikafadulden

canım ya okudum hep...
kötüsün biliyorum ama sabırlı olacaksın..
sende arama .tut kendını arama..
hatta telı kendınden uzaklaştır...

canım ya okudum hep...
kötüsün biliyorum ama sabırlı olacaksın..
sende arama .tut kendını arama..
hatta telı kendınden uzaklaştır...

zaten aradım arayacagım kadar dün sadece bi msj attım böbregimde taş varmış hastayım diye bi geçmiş olsun yazmadı bılıyomusun bu benı üzen iştee yazıklar olsun dedim içimden artık arayasımda yok zaten yeterınce şımarttım

HOŞBULDUK jelıcım..
nilim bu arada geçmiş olsun...
bol bol su iç canım sen yapacagını yaptın...
bu arada jeli senın baytar yapmış yıne yapacagını...
aman düşünde eglenıyorsada dugunde bıtmıştır şimdi..
o eglencesıyle kalmıştır artık...
yarın yıne sana yalvarırı artık...

bu arada avatarım nasıl..korktunuzmu... puhahaha

saol fırtınaam zaten gunde 2-3 litre su ıcıyorum ıkı gundur umarım düzelir 5 tane taş bide az buz diil uff kızlar bigün onu baskasıyla görsem uzulmmem diilmi

offf gercekten mii:çok üzgünüm:
cok gecmiş olsun canım, ben msj ceksem eminim o da atmaz. benim avuntum kafası karısık olabilir umarım sevdiğini anlar diyorum. Ama biliyorum ki seven insan kafası karsık olsada sevdiği kişiyi üzmemek için kaybetmemek için arar. Eskiden seviyordu demek ki sıkıldı...........senağlama

hosgeldinn. ilk sayfalardan beri senin yazdıgın yorumları takip etmeye calıyorum. hep aklı basında yorumlar yapıyorsun canım. benim ilişkim hakkında önerin var mı canım ah erkekler sayfasına da konu acmıstım bi bakarmısın:çok üzgünüm:

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/250667-akil-almak-istiyorum.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…