Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Bazen öyle bir ilişkiye tutulursunuz ki, ne sevebilir, ne terk edebilirsiniz.

Kör kütük bağlanmışsınızdır aslında...

En güzel yıllarınızın, acı tatlı hatıralarınızın ortağıdır; iç çekişmelerinizin müsebbibi, yazılarınızın ilhamı, sohbetlerinizin konusudur.

Gözyaşlarınızda, bilinçaltınızda, kahkahanızdadır. Korkunca saklandığınız bir sığınak, coşunca öptüğünüz bir bayrak...

Sevdanız riyasız, çıkarsız, karşılıksızdır. Sınırsız ve nihayetsiz;

"Ölmek var, dönmek yok"tur.

Lakin gün gelir anlarsınız; içten içe bir şeylerin kanadığını...

Tutkulu sevdaların gizli hançerleri başlar parıldamaya... Şurasından, burasından eleştirmeye koyulursunuz:

"Şöyle görünse, öyle demese, değişse biraz ya da eskisi gibi olsa..."

Başkalarını örnek göstermeye, "Bak onlar nasıl yaşıyor" demeye başlarsınız.

Hem birlikte yaşayıp, hem özgür olmanın yollarını ararsınız. Aşkınızın gözü kör değildir artık, yanlışını görür düzeltmek istersiniz. "Eskiden böyle miydi ya.." diye başlayan sohbetlerde açılır eleştirinin kapısı; açıldıkça, bastırılmış itirazlar yükselir bilinçaltından...

Böyle süremeyeceğini bilirsiniz. Değişsin istersiniz.

O, sevgisizliğinize yorar bunu... İhanete sayar. Tutkulu ilişkilerde ihanetin bedeli ölümdür.

"Ya sev böyle ya da terket" diye gürler...

* * *
Bir zamanlar bir gülücüğüyle alacakaranlığı ışıtan o rüya, bir kabusa dönüşür birden... Kapatır gönlünün kapılarını, yasaklar kendini size... Hoyrattır, bakmaz yüzünüze...

Zehir akar dilinden, konuşturmaz, suçlar, yargılar mahkum eder.

Mühürler dudaklarınızı, yırtar atar yazdıklarınızı, siler sizi defterden...

"İyiliğin içindi hepsi, seni sevdiğim için..." dersiniz, dinletemezsiniz. Ayrılırsanız yaşamayacağınızı bilirsiniz, lakin böyle de sevemezsiniz.

İhanetten kırılmşıtır kaleminiz; severek, terk edersiniz...

* * *
"Madem öyle..."nin çağı başlar ondan sonra...

Madem ki siz böylesine tutkunken, o hep başkalarını seçmiştir, madem ki kıymetinizi bilmemiştir, o halde "günah sizden gitmiştir".

Lanet ederek bu karşılıksız aşka, çekip gitmeleri denersiniz.

Aşkın göçmenlik çağı başlar böylece...

Daha özgür olacağınız limanlara demirlerseniz bir süre... Ne var ki unutamaz, uzaktan uzağa izlersiniz olup biteni... Etrafı bir sürü uğursuzla dolmuş, kurda kuşa yem olmuştur. Deli kanlılar, eli kanlılar, uğruna ölenler, sırtına binenler sarmıştır çevresini...

Gurur duyar onlarla, koynunda besler, gözünü oysunlar diye...

Uğruna kan dökenleri sever, yoluna gül dökenlerden fazla...

"Bana ne... kendi seçimi" diye omuz silkmeye çabalarsınız bir süre...

Ama sonra... ansızın kulağımıza çalınan bir şarkı ya da kapı aralığından süzülüp gelen bir koku, hatırlatır onu yeniden...

Yaban ellerde, başka kollarda ondan bahseder ağlarsınız. Kokusunu özlersiniz; türküsünü söylemeyi, şarkısını dinlemeyi, yemeğini yemeyi, elinden bir kadeh rakı içmeyi...

Karşı nehrin kenarından hasret şiirleri haykırırsınız, sular kulağına fısıldasın diye...

Dönüp "Seni hala seviyorum" diye bağırmak geçer içinizden...

Dönemezsiniz.

Göremedikçe bağlanır, uzaklaştıkça yakınlaşırsınız.

* * *
Anlarsınız ki bir çaresiz aşktır bu, ne onunla olur, ne onsuz...

Hem kollarında ölmek, kucağına gömülmek arzusu, hem "Ne olacak sonunda" kuşkusu...

Böyle sevemezsiniz, terk de edemezsiniz.

Sürünür gidersiniz....

CAN DÜNDAR

otobüs faslı dışında sorunsuz bi haftasonuydu !!! hiç kederlenmedim, daha doğrusu kederlenecek yer bulamadım :)))

en cok burası hosuma gitti

Aşkın göçmenlik çağı başlar böylece...

Daha özgür olacağınız limanlara demirlerseniz bir süre... Ne var ki unutamaz, uzaktan uzağa izlersiniz olup biteni... Etrafı bir sürü uğursuzla dolmuş, kurda kuşa yem olmuştur. Deli kanlılar, eli kanlılar, uğruna ölenler, sırtına binenler sarmıştır çevresini...
Gurur duyar onlarla, koynunda besler, gözünü oysunlar diye...
Uğruna kan dökenleri sever, yoluna gül dökenlerden fazla...
"Bana ne... kendi seçimi" diye omuz silkmeye çabalarsınız bir süre...
Ama sonra... ansızın kulağımıza çalınan bir şarkı ya da kapı aralığından süzülüp gelen bir koku, hatırlatır onu yeniden...
Yaban ellerde, başka kollarda ondan bahseder ağlarsınız. Kokusunu özlersiniz; türküsünü söylemeyi, şarkısını dinlemeyi, yemeğini yemeyi, elinden bir kadeh rakı içmeyi...
Karşı nehrin kenarından hasret şiirleri haykırırsınız, sular kulağına fısıldasın diye...

kızlar yaa ne kadar şanssızım ben,cumartesi gecesi arkadaşımın sevgilisinin bi arkadaşıyla tanıştım,çok nazik kibar ve karizmatikti,hiç benim tarzım olmayan bi ortama girdik,ben çok huzursuz oldum arkadaşına dedi ki sen anahtarı ver biz arabada oturalım falan dedi neyse arkadaşımın hatrına girdim ordada çok anlayışlı ve koruyucu davrandı bana karşı,sonra biyere gittik hepberaber oturup içtikmuhabbet ettik falan,ilgileniyomuş gibi de değildi ilgilenmiyomuş gibide değildi,alttan alta ilgileniyodu ama elle tutulur bişey yoktu pek ortada yani bilirsiniz ya erkekleri ilgilenir de ilgilenmez tavırlarını,öle işte,sonra ben arkadaşıma bi ara hoşuma gittiini söledim,o da kendi erk.ark.çıtlatmış yanlış yapmış sonradan kızdım ama sölemiş bikere.gece benden sonra o çocuğun işyerine gittiler kahve içmeye,ben çok geç oldu dedim ve gitmedim,sabah olmuştu nerdeyse üstelik o gün tanıştığım birinin hemen işyerine gitmek istemedim,o izlenimi bırakmak istemedim sonuçta arkadaşlarım var yanımızda bişi olcağından deil ama benim nasıl biri olduğumu anlasın eğer bişi düşüncekse diye,neyse arkadaşım erk.ark.sölemiş o da demişki çocuk zor sorunlu bi dönemden geçiyomuş aşka inancı yokmuş sevemezmiş prenses006 bilsin hazırlıklı olsun demiş.Bende dedim arkadaşıma niye söledin hoş dediğimi diye kızdım :)) zaten hep gidip sorunlulardan hoşlanıyorum bende. benimhayatımda zaten yeteri kadar sorunvar,daha önceki ilişkilerimde hep sorunluydu daha fazlasına gerek yok diye düşünüyorum haksızmıyım kızlar.

çok haklısın şekerm kesınlıkle ama kesınlıkle üstüne gitme zaten o senden hoşlandıysa sana doner birsekılde.çünük ortak arkadaslarınız var bak:)hem sen niye başkasının kahrını çekesın kı bırak osenin kini çeksın.en ufak bırseyde yüzüne vurmazsa neyim:)))ben bbunalımdyım sıkıya gelemem felan...oyuzden sen üstüne düşme eğer hoşladıysa o gelsn...

ayyy bunların zor sorunlu dönemleri de ne hanımevladı oldu bu erkek milleti, toparlasın kendini, senin gibi kızı bidaha nerde bulcak, canım inşallah bu adam senin için hayırlıysa canını sıkmaz fazla da, ilaç gibi gelir valla :Saruboceq:

günaydım minacım... iyi olmana sevindim ... :)
selinim sana da günaydın...
prenses şekerim uzak dur bence de... adam akıllı biri gelecek sana da ... umudunu yitirme... :)
çıkmadık candan umut kesilmezmiş ... :)

yok zaten kızlar bende aynını düşündüm ortak arkadaşlarımız var arada isterse o bana ulaşır diyorum böle bi hataya düşmem zaten ben üstüne gitmem,benimde bi gururum var, arkadaşıma bile kızdım nie hoşuma gittiini söledin diye

bi de o gece diyomuşki hani işyerine gittiler ya benden sonra ark. ile mesajlaşıyoduk diyomuşki taksiye binsin gelsin niye gitti diyomuş,sabahın o saati olmuş saat 5.30 ben o saatte taksiye binip geri oraya gitcem .....:1shok: zaten burnu büyük gibi geldi sanki bana da ne bilim,hoşuma gitti o gece ama bugün aynı şeyleri hissetmiyorum,oturuyoruz o gece msn.den söz açıldı yüksek sesle msn adresini sölüyo ekleyin beni diye dünyada ben eklemem.:dilcikar:

canım hep sorunlu tipler gelip buluyor demişsin ama zaten dogru dürüst erkek kaldı mı? olanlarda kapılmıs zaten. bizim sucumuz deil

hiç bir zman kaptırmamak gerekiyor. biz hep temiz safca inanıp sevdiğimiz için güveniyoruz malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…