bende aranıza katılabilirim kızlarrr
canim bisey istemiyorki ya belki bi kac gün sonra daha iyi olurum ama su an hic moral yok ya
iyi akşamlar kızlarr nasılsınızz?ben bugun tuhafım öff ondan haber almak ıstıyorum ama alırsam kötu oluam bılıyorum yaaa nie bu kadar önemli bu yaa öfff
hosgeldin kardelen. keske hiç birimiz suan burda olmasaydık. mutlu mesut sevgililerimizle beraber olsaydık
hosgeldin kardelen. keske hiç birimiz suan burda olmasaydık. mutlu mesut sevgililerimizle beraber olsaydık
tabii ki iyi olcaksın canım sen de şimdi aşk acısını geçtim hayal kırıklıgı var birde aynı seyı yasaadıgım ıcın bılıyorum bende öfkelıydım arar kızardım cok aradım cok öfkemi kustum ama kendimi yıprattım sadece gelgitler olacak elbet ama iyi olacagız ve önemsemicez onları inşallah
bende suan ne yapıyor diye düşünüp duruyorum. ondan haber almaktan cok hayatında baska biri var mı onu daha cok merak ediyorum
sıkmaya başladı artık her an bitebilir ne olacak bilmem:bbo:
arayıp kendine güveninin artmasını istemiyorum. sırf bunun için sabretmeliyiz kızlar.
off ne güzel dedin canım yaa ben cidden kötüyüm bugun offf hep mi sevicem özlicem ben bu adamı yaaasenağlama
ben zaten yeterınce aradım ama öfkemi kusmak ıcımdekileri sölemek ıcın aradım değmezmiş gerçi
canım senin ayrılalı ne kadar olmustu?
insahllah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?