Gunaydiin ...
Okula gidicem birazdan, hazirlaniyodum gitmeden bi bakiyim size dedim..
Nasilsiniz bugun??
O kadar bosski hersey. Okula bile gitmek istemiyorum yaa.
Haa ayrica bi karar aldim eger ararsa acmiycam telefonu:1no2:. Msn ede girmiycem bu aralar.
Ise basliycam zaten ise vericem kendimi:teselli:.
sevıyormuş ama aşık diilmiş bu nasıl oluyosa:1shok: ben ondan 2 sene boyunca hoşlandım platonik olarak sonraa mucize gibi bi araya geldik cok uzun diil canım 6 aylık bi beraberlikti 1 ay oldu ayrılalı 6 aydı ama cok seyler paylaştık dogum gunu hedıyelerını bile almıştım ayrılcamız aklımın ucundan gecmedigi için hepsi elimde patladı ama sırf utansın diye verdim hedıyelerını
canım senı beklerse eger gercekten sevıyo ve hakedıyo demektirr sen sadece sabırlı ollyerimseniben
Seviyorum ama asik deyilimde yeni bahaneleri galiba. En asil gercekten seviyosan birakmazsin sevdigini. Ask nedir ki biter gider. Birazcik akillari olsa isteekötükedihüso.
Iyi yapmisin hediyelerinide vermekle. Eger yuzu varsa utanir tabii..
Sabredicembu kadar yildan sonra, onu bulduktan sonra simdi tekrar hayatimdan cikmasina alismak, sabretmek cokk zor ama yapicam. Neler yasamiyoruz ki nelere sabretmiyoruz. Hepsi gecicek insallahh hepimiz icin:Saruboceq:
günaydın kızlar... yeni bir hafta ... inşallah hepimizin yüzünde bol bol gülümse olur ...aslında o kadar çok şey var ki gülümsetecek ... onları görebilmeyi diliyorum hepimiz için :)
benimde bisey yapasım yok. bugün 3.gün en zor dönemlerim içimde arar diye bi ümitte var. kızgınlıkta nefrette...
Arar insallah canim. Bekle bakalim..
Ya o aramadan once. Aklimdan belki arar diye gecirdigimde sunlari soyleyim diye gecirirdim kafamdan. Ama bu aralar inanin varya kafam bombos. :teselli:
ben herhalde arasa herseyi birden söylemek için sacmalarım kelimeler birbirine girer
günaydın kızlar herkese hayırlı haftalar yeni gelenler hoşgeldiniz
günaydııınnn !!!
bodozlama dalcam konuya ama ARAMAYIIINNNN !!!
sanırım böyle bi konu var haykırmak istedim :))
ilk defa sabretmeyi planlıyorum. biraz önce benim arkadasım olan akrabasıyla konsutum. Ailesine benim hakkımda cok güzel seyler söylemiş eger senin hakkında olumsuz bi düşüncesi olsa onlara bu sekilde yansıtmazdı. zaman versin aramasın kafasını toplasın ikiside demiş annesi....
aman daaa,,, kimler gelmiş, bz afiyetteyiz kuşum, sen napıyosun, anlat bakim, kaç gündür yoksun, merak ettik !!!
bakişte aklın yolu bir, biraz zaman ver arama canım, dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır yerimseniben
günaydın canlarım, nasılsınız afiyettesinizdir inşallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?