Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Gunaydiin ...
Okula gidicem birazdan, hazirlaniyodum gitmeden bi bakiyim size dedim..
Nasilsiniz bugun??
O kadar bosski hersey. Okula bile gitmek istemiyorum yaa.
Haa ayrica bi karar aldim eger ararsa acmiycam telefonu:1no2:. Msn ede girmiycem bu aralar.
Ise basliycam zaten ise vericem kendimi:teselli:.

günaydın kızlar... yeni bir hafta ... inşallah hepimizin yüzünde bol bol gülümse olur ...aslında o kadar çok şey var ki gülümsetecek ... onları görebilmeyi diliyorum hepimiz için :)

benimde bisey yapasım yok. bugün 3.gün en zor dönemlerim içimde arar diye bi ümitte var. kızgınlıkta nefrette...

Seviyorum ama asik deyilimde yeni bahaneleri galiba. En asil gercekten seviyosan birakmazsin sevdigini. Ask nedir ki biter gider. Birazcik akillari olsa isteekötükedihüso.
Iyi yapmisin hediyelerinide vermekle. Eger yuzu varsa utanir tabii..

Sabredicem bu kadar yildan sonra, onu bulduktan sonra simdi tekrar hayatimdan cikmasina alismak, sabretmek cokk zor ama yapicam. Neler yasamiyoruz ki nelere sabretmiyoruz. Hepsi gecicek insallahh hepimiz icin:Saruboceq:

evet birazcık akılları varsa demişsin ama ben akıllıca davrandıklarını sanmıyorum. benciller hep ben diye düşünüyorlar..........

günaydın kızlar... yeni bir hafta ... inşallah hepimizin yüzünde bol bol gülümse olur ...aslında o kadar çok şey var ki gülümsetecek ... onları görebilmeyi diliyorum hepimiz için :)

Gunaydin canimm...
Uff evet yeni bi hafta. Cok sey varda biz goremiyoruz iste canim. Bu piskolojiylede nasil gorucez ki:1no2:

benimde bisey yapasım yok. bugün 3.gün en zor dönemlerim içimde arar diye bi ümitte var. kızgınlıkta nefrette...

Arar insallah canim. Bekle bakalim..
Ya o aramadan once. Aklimdan belki arar diye gecirdigimde sunlari soyleyim diye gecirirdim kafamdan. Ama bu aralar inanin varya kafam bombos. :teselli:

Arar insallah canim. Bekle bakalim..
Ya o aramadan once. Aklimdan belki arar diye gecirdigimde sunlari soyleyim diye gecirirdim kafamdan. Ama bu aralar inanin varya kafam bombos. :teselli:

ben herhalde arasa herseyi birden söylemek için sacmalarım kelimeler birbirine girer

bodozlama dalcam konuya ama ARAMAYIIINNNN !!!
sanırım böyle bi konu var haykırmak istedim :))

ilk defa sabretmeyi planlıyorum. biraz önce benim arkadasım olan akrabasıyla konsutum. Ailesine benim hakkımda cok güzel seyler söylemiş eger senin hakkında olumsuz bi düşüncesi olsa onlara bu sekilde yansıtmazdı. zaman versin aramasın kafasını toplasın ikiside demiş annesi....

bakişte aklın yolu bir, biraz zaman ver arama canım, dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır yerimseniben

aman daaa,,, kimler gelmiş, bz afiyetteyiz kuşum, sen napıyosun, anlat bakim, kaç gündür yoksun, merak ettik !!!

canım haftasonu bi ordu insan doluştu, bilgisayar mahaline geçemedim bile,
iyiyim, sandığımdan daha iyiyim, buraların havası iyi geldi, annem de kaşık kadar kalmışın diye diye besiye çekiyo beni, yediğim önümde yemediğim arkamda cokacimcoook zaten telaştan kalabalıktan bişey düşünmeye fırsat kalmıyo, geldiğimde halim çok komikti zaten, depresyona girebileceğim yer arıyorum evde ama yok :)) iyimi kötümü bilmiyorum,
bi gelirken otobüste baya kötü oldum, o da dediğim gibi onun beni hep terminale bırakmasına alışkın olmamdan kaynaklandı, o da aramadı hiç, maillerime de bakmıyorum kaç gündür, durumum bu, sizden naber canlarım !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…