iyiyim ebrucum, iyi geldi buralar, en azından hiçbişey değişmiyo burda, o iyi geliyo bana... ne insanlar, ne düzen, hiçbişey değişmiyo...
böcük uğradı biara sen görmemişsin canım
sen nasılsın peki
merhaba kızlar nasılsınızz?ben tuhafım yaa dün ayrılalım demesinin 1.aydönümüydü ama o da beni özlicek belki aramıcak geri dön demicek ama pişman olcakkk
ya haftasonu iyiydi, hiç düşünmedim, kalabalıktan telaştan, ama şimdi çalan şarkının da etkisiyle bi tuhaflaştım kuzum, elimde değil şarkıyı dinliyorum, dinlenmicek gibi değilki
SANA DEĞMEZ BU SİTEMLER SANA DEGMEZ
kalbime bir hancer sapla vur gitsin
beni aldattın bunu bile bile kahretsin
sana kızmıyorum
sana son sözüm unut gitsin...
bunu dinlemeye engel olamıyorum, ses de son ses(
demi dinlemeyim, ama kapatamıyorum tekrar tekrar dinliyorum, bunun sonu da hayır değil, birazdan koparım bu gidişle, tamam son kez dinliyorum... biri beni durdursun :))
olmaaaazzzz:mymeka: napıyosun sen kızarım bak,,,
tamam bende kapatıyorum bak, niye kendini öyle üzüyosun, yıpratıyosun, o yıpratıyomu kendini ???yasakkelime
tamam canım benim son kez de dinlemiyorum, (bitmişti zaten :))
ayy annem zaten insanı rahat bırakmıyoki depresyona gireyim, 2de bir bak çeyizine şundan yapıyorum bundan yapıyorum, ayy anne ya, ben ne haldeyim bi bilsen :))
tamam canım benim son kez de dinlemiyorum, (bitmişti zaten :))
ayy annem zaten insanı rahat bırakmıyoki depresyona gireyim, 2de bir bak çeyizine şundan yapıyorum bundan yapıyorum, ayy anne ya, ben ne haldeyim bi bilsen :))
birde merak oluyor acaba napıyor simdi diye((
aa bak sen tam dayaklıksınnnnnnapıyosa yapsın, napacak günlük hayatına aynen devam ediyodur, kendini meyhane köşelerine atmamıştır merak etme, acı ama gerçek, bunların hamuru böyle Çok üzgünüm çoook
aa bak sen tam dayaklıksınnnnnnapıyosa yapsın, napacak günlük hayatına aynen devam ediyodur, kendini meyhane köşelerine atmamıştır merak etme, acı ama gerçek, bunların hamuru böyle Çok üzgünüm çoook
bıtmıstı zaten demekkafamçokkarıştı
anneler ole
bızım ceyız gorcek halımızmı varkı
valla ne ceyız ne elele bı cıft ne dugun ne nıkah gormek ıstemıyorumsositososito
birde bana cok duygusal birisiyim aglarım falan demişti. ama ayrılırken ben hüngür hüngür aylarken o 1 damla göz yası dökmedi.
:roflol:sırnaşık şey
supersın ya
tavrına hastayıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?