çok şekersin ya cok guldummkaydirigubbakcemile3anneme dalaşma ve ablamın saçını cekme fikrini sevdim ben öle durumlardaa arasammı napsam diyom sorada manyak mısın kızımm ne arıycan odunu dıyom zaten bu ikilimler arasında uykuya dalıyom sabahta bişeyim kalmıyo soraaa gece oluyo ben yıne baslıyorum vee kısır döngü böyleee devam ediyookaydirigubbakcemile3
ebruya dediklerim aynen senin için de geçerli, isteyen dalaşabilir...a.s
ıyıyım kızlar
kardesımı ugurladımda oyuzden gec yazdım kusura bakmayın
bende sclarımı sarıyorum bocuk guzel oluyo gercekten bende sac bolumunu okumustun
nasıl yaptın sen
nılım sen nasılsın tasın ne alem
seneme sevındım
darısı topıktekı herkezın basına ısallah:)))
biz burdayız sen hiç merak etme, geldikleri gibi gider o krizler
köşene çekilmekuşum benim, kimseyi bulamıyosan bana dalaş, istersen telimi vereyim :))) sapıklık bile yapabilirsin :))) 24 saat açığımdelikafadulden
canım benim bigün birden kasıklarımda agrı başladı baktım idrarım kanlı gelıyo ertesı gun böbregımde agrı oldu gaz sancısı falan sandım ertesı gunde gittim doktoraa idrar tahlilinde bişe cıkmadı ultrasonda 5 tane taş gorundu ama bazen belirti bile vermeyebılıyomuş canım benımki yenı belirti vermiş meselaa işte ilaçlı filmdede yerını görcekti ona göre karar vercekti ameliyat olup olmıycanaa amaa ben kaçtımm filmdenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mina dalaşma hattına hoşgeldinizkaydirigubbakcemile3saol canımm cok sekersin
yaa bişe dicem kızlar bizim eski odunlarr şu yazışmaları görse ne derler acaba bu kızlar uçtu uçtuu kuşş olduu derlerrr sıyırıyoz mu acabakaydirigubbakcemile3
aman onlar bizsizliktan sıyırsınlar biz bulcazz yeni yeni kocişleri evlencess onlarda öle bakcakk yani benım temennim oo ay allahımmmmmmmmmm benım odunun ıcındeki bana olan aşkı alevlendir de sürünsün azcım yarebbimmmkaydirigubbakcemile3
dikdörtgen şekilde kumaş parçaları kestim... onların içine onlardan küçük gazete kağıtları koyup sardım onları... sonra saçlarımı parça parça limonlu su ile ıslatıp o kumaşlara sardım... gazete sertlik veriyor... sonra da kumaşın iki ucundan bağladım...
en son gece yatarken de dağılmasınlar diye başıma bandana bağladım... öle işte :))
ebrucumm görmemişim canım kusura bakmaa ya sormaa geçmiş sayfalarda yazmıştım aslındakaydirigubbakcemile3
ya hastanede bi turlu damar yolumu bulamadılar bugun sabahtı film cekimi elimden damar yolu bulcaklardı kolumu falan ignelerle deştiler resmen dayanamadım ve orda bi hemşire vardı bi kötu davranıyodu bi azarlıyodu bi de özel haastane düşün yani baska zaman olsa ses cıkarırdım ama öle streslıydımki anlatamam sabahın körunde aç karnına müsil ilacıyla içi tamamen bomboş olmuş bi şekilde halsiz bi halde gittim dusun yani halimi bende cektirmedimm o tavırlarına dayanamadım fena oldum vazgectım baska doktora gidicem artık canım şase de önerdi bi kaç hastane bakıcam artık işte hayırlısı saol canım sordugun için:1hug:
:1hug:tmm sana dalasmayı denıcem
beceremem aslında
ben ole kendı kabugunda yasarım
burası olsa ıcmı kıme dokerdım bılmıyorum
bı arkadasıma anlatıyorum ama burası farklı
kriz anlarında hemen hazırda bulunan bir mizah dergisini alıyorsunuz ve salak salak gülmeye başlıyorsunuz... çözüm budur ... sakinleştirici niyetine... ben 4 aydır çantamda dergilerle geziyorum :))
kriz anlarında hemen hazırda bulunan bir mizah dergisini alıyorsunuz ve salak salak gülmeye başlıyorsunuz... çözüm budur ... sakinleştirici niyetine... ben 4 aydır çantamda dergilerle geziyorum :))
becerecek bişey yok, mesela hemen bi örnek
napıyosun suratsız diceksinkaydirigubbakcemile3 bende aa ne diyosun falan dicem, vakit geçicek sositososito
uff ne dıyosun ya
ne suratsızsın:roflol:kafamçokkarıştı
bu daha zararsız bi yöntem, ama ben onları alınca o gün içinde bitiriyorum, bana anlık bişey lazım, dozuna göre ayarlıyorum onu mesela en sinir edici babamın gazetesine el çarpmak, adamın en tilt olduğu hareket, bigün bi sağ kroşe yicem sırnaşık şey
senınkı baya uzun ısmıs bocukcum ole uzun ıslere hıc gelemıyorum sıkılıyorumartıkın
ben sasacımı yıkadıktan sonra nemlıyken tam kurumadan yanı2 ya yada4 e ayırıyorum esıt sekılde sonra jolelıyorum elımde kıvırıp kıvırıp tokayla tutturuyorum ole yatıyorum
sabah acıyorum gayet guzel oluyo hemde cok kolay oluyo hıc vakıt almıyo
ayy işim yoktu uğraştım canım kaydirigubbakcemile3
bıkac sayfayı okudum ama sonra cok geldı bırakmıstım senınkını gormemısım:uhm:
gecmıs olsun
bosuna ıctın musıllerı
tuh keske hal olsymıs sımdı stresın devam edıcek yıne aynı seyler
ah su hemsıreler gıler yuzlu olsalr ne olur
gecmıs olsun
hayırolısıyla atlatırsın ısallah su tas olayını:1hug:
sen ıyı olıyım derken adamın sınırını bozuyosun yanı
suratsız senı:jeyyar:
dokunma amcanın gazetesıneyasakkelime bk solerım:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?