Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ebruya dediklerim aynen senin için de geçerli, isteyen dalaşabilir...a.s

ebruya dediklerim aynen senin için de geçerli, isteyen dalaşabilir...a.s

mina dalaşma hattına hoşgeldinizkaydirigubbakcemile3saol canımm cok sekersin

yaa bişe dicem kızlar bizim eski odunlarr şu yazışmaları görse ne derler acaba bu kızlar uçtu uçtuu kuşş olduu derlerrr sıyırıyoz mu acabakaydirigubbakcemile3

aman onlar bizsizliktan sıyırsınlar biz bulcazz yeni yeni kocişleri evlencess onlarda öle bakcakk yani benım temennim oo ay allahımmmmmmmmmm benım odunun ıcındeki bana olan aşkı alevlendir de sürünsün azcım yarebbimmmkaydirigubbakcemile3

dikdörtgen şekilde kumaş parçaları kestim... onların içine onlardan küçük gazete kağıtları koyup sardım onları... sonra saçlarımı parça parça limonlu su ile ıslatıp o kumaşlara sardım... gazete sertlik veriyor... sonra da kumaşın iki ucundan bağladım...

en son gece yatarken de dağılmasınlar diye başıma bandana bağladım... öle işte :))

:1hug:tmm sana dalasmayı denıcem
beceremem aslında
ben ole kendı kabugunda yasarım
burası olsa ıcmı kıme dokerdım bılmıyorum
bı arkadasıma anlatıyorum ama burası farklı

Hmm.. Bende korkmustum bi ara. Ayni kasik agrisi acayip olmustu bende. Annem durmus apandistmidir, bobrek tasimidir falan korkutmustu gozumu. Doktorada gitmedim oyle kaldi. Idrardan kan filanda gelmemisti Deyil demekki cok sukurr:Saruboceq:.
Sende insallah cabucak kurtulursun bundann:Saruboceq:

kriz anlarında hemen hazırda bulunan bir mizah dergisini alıyorsunuz ve salak salak gülmeye başlıyorsunuz... çözüm budur ... sakinleştirici niyetine... ben 4 aydır çantamda dergilerle geziyorum :))

kafayı üşütmüşler derler, ne anlar onlar, ben kafaya bişey taktığımda bile ya bırak derdi, tipik cümlesi buydu, kesin öyle derdi, "ya bırak",
bıraktım zaten...
aynen canım biz bi bulalım yenileri de bak nasıl kuduruyolar, o zaman hönk diye oturur içlerine işte, gerçi hani ben istemiyodum yeni birisi??? bende de bi dengesizlik var, bi öyle diyorum bi böyle, e napayım 5 sene dengesize bakan böyle oluyo demek :))

ebrucumm görmemişim canım kusura bakmaa ya sormaa geçmiş sayfalarda yazmıştım aslındakaydirigubbakcemile3

ya hastanede bi turlu damar yolumu bulamadılar bugun sabahtı film cekimi elimden damar yolu bulcaklardı kolumu falan ignelerle deştiler resmen dayanamadım ve orda bi hemşire vardı bi kötu davranıyodu bi azarlıyodu bi de özel haastane düşün yani baska zaman olsa ses cıkarırdım ama öle streslıydımki anlatamam sabahın körunde aç karnına müsil ilacıyla içi tamamen bomboş olmuş bi şekilde halsiz bi halde gittim dusun yani halimi bende cektirmedimm o tavırlarına dayanamadım fena oldum vazgectım baska doktora gidicem artık canım şase de önerdi bi kaç hastane bakıcam artık işte hayırlısı saol canım sordugun için:1hug:

senınkı baya uzun ısmıs bocukcum ole uzun ıslere hıc gelemıyorum sıkılıyorum artıkın

ben sasacımı yıkadıktan sonra nemlıyken tam kurumadan yanı2 ya yada4 e ayırıyorum esıt sekılde sonra jolelıyorum elımde kıvırıp kıvırıp tokayla tutturuyorum ole yatıyorum
sabah acıyorum gayet guzel oluyo hemde cok kolay oluyo hıc vakıt almıyo

bıkac sayfayı okudum ama sonra cok geldı bırakmıstım senınkını gormemısım:uhm:
gecmıs olsun
bosuna ıctın musıllerı
tuh keske hal olsymıs sımdı stresın devam edıcek yıne aynı seyler
ah su hemsıreler gıler yuzlu olsalr ne olur
gecmıs olsun
hayırolısıyla atlatırsın ısallah su tas olayını:1hug:

:1hug:tmm sana dalasmayı denıcem
beceremem aslında
ben ole kendı kabugunda yasarım
burası olsa ıcmı kıme dokerdım bılmıyorum
bı arkadasıma anlatıyorum ama burası farklı

becerecek bişey yok, mesela hemen bi örnek
napıyosun suratsız diceksinkaydirigubbakcemile3 bende aa ne diyosun falan dicem, vakit geçicek sositososito

kriz anlarında hemen hazırda bulunan bir mizah dergisini alıyorsunuz ve salak salak gülmeye başlıyorsunuz... çözüm budur ... sakinleştirici niyetine... ben 4 aydır çantamda dergilerle geziyorum :))

bu daha zararsız bi yöntem, ama ben onları alınca o gün içinde bitiriyorum, bana anlık bişey lazım, dozuna göre ayarlıyorum onu mesela en sinir edici babamın gazetesine el çarpmak, adamın en tilt olduğu hareket, bigün bi sağ kroşe yicem sırnaşık şey

sen ıyı olıyım derken adamın sınırını bozuyosun yanı
suratsız senı:jeyyar:
dokunma amcanın gazetesıneyasakkelime bk solerım:sm_cool:

ayy işim yoktu uğraştım canım kaydirigubbakcemile3

amin canım inşallah...
bol su ıcıyorum belki kendiliginden düşer diye ama bakalım kısmet hayırlısı diycem artık

müsil içmek cok canımı sıkmadıda hemşirenin tavrı strese soktu benii zaten yeterınce stresliydim belki abartıyodum ama kucukken gecırdıgım hastalıktan dolayı böyleyim cok fobim var doktorlara ve hastanelere karşı o yüzden buyutuyorum iştee bide hemşirenin o tavrı tuzu biberi olduu

sen ıyı olıyım derken adamın sınırını bozuyosun yanı
suratsız senı:jeyyar:
dokunma amcanın gazetesıneyasakkelime bk solerım:sm_cool:

:))) ama özlemişim onları kızdırmayı, kardeşim de ısırıyo hemen kızınca, annem de aynen şu görüntüyü alıyoklava:

valla evin yaramaz köpeği gibiyim :) yeni de geldim ya kimse bişey diyemiyo, sabır çekip duruyolar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…