Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evet sevgı ole fızıkle degısmez goruntuyle alakalı olmaz
ısalah duzelır ya

Insallahh...

Sende ne var ne yok canim?
Bi mesajinda okudumda nobetler dedigin gibi en fazla aksam ve sabahlari geliyo.
Aksam icin komik radyo programi oluyo onu dinliyorum ben. Sabahlarida uyandiktan sonra yatagimda beklemeden kalkiyorum hemen. Bekledigin zaman illaki dusunuyosun.
Ozellikle sabah uyandigin zaman dahada boslukta hissediyosun kendini cunku.
Bi sekilde bastirmaya calisicaksin canim baska caresi yok.
Onemli olan gun icinde seni oyalayacak baska seyler bulmak..

olur canım inşallah sıkma canını herkes ikinci bi şansı hakeder yeterki kullanmasını bil allaha dua et şimdilik sakince bekle ortalık durulsun napcanı o zaman dusun cokta yıpratma ama kendini olur mu?

3 hafta oldu nerdeyse. Yeterince duruldu sanki. Ama bekliycem yinede.
Bu seferde fazla ustune dusup kendimden sogutmak istemiyorum.
Oluruna birakicam artik.
Yipratmamaya calisiyorum ama hic kolay olmuyo. Sende iyi bilirsin canim.
Ne kadar uzulmemeye calissanda bidekilde yipraniyosun iste...

abartı degıl gerceketen doktor ve heemsıre cok onemlı hastane zaten stresklı bı ortam bıde ınsan kendı hastaolunca bıde fobın varmıs normal yanı

:))) ama özlemişim onları kızdırmayı, kardeşim de ısırıyo hemen kızınca, annem de aynen şu görüntüyü alıyoklava:

onlara sımdı senın bu hareketlerı ole guzel gelıyodurkı
ama bıkac gun ıcınde kes bence sengözlerimebaksanab

evet gıdısıne bırak
erkekler ustlerıne gıdılmesını sevmezler
ve sen gerı cekıldıkce o daha cok sana yakınlasır ama bırz sen ıstemıssın bu ayrılıgı
bılemıyorumda aslında bakalımm bıraz bekle ne olcak

3 hafta hımm olmuş baya bu süreç içinde hiç telefonlaştınızmı belki okumuşumdur da unutmuşumdur canım kusura bakmaa
haklısın insan yıpranıyo iştee ama her şerde hayır var derler boşa diil benım böbrek olayı cıktı ask acısını unuttum biraz biraz,tabi en önemlisi saglık ama böbre taşıda cok buyuk bi problem diil daha neler neler varr benı korkutan da taş diil zaten hastanelerr

inşallah hayırlısı olur senın ıcın canım

kendime başka eğlence bulmalıyım, neyse sen bana dalaşırsan bende sana dalaşırım :)))

dalas canım sende bana dalas
beraber dalasalım:teselli:

herseyın en hayırlısı olsun kızlar allah hastalık vermesın once
aılemız basımızda olsun
sonrada odunların en haırlısı olsun ısallah

aminn ebrucum aminn...

ya kızlar komşu havuclu tarcınlı kek getırdı ınadına benım odunu bana hatırlatır gibi ıssız adam filminde vardı ya hani benımkide ıssız adam oluncaa bende şimdi ada oldumm eyy allahım gerçi ıssız adamdaki yine ıyıydı bee unutmuyodu kızı hatasını anlıyodu ama benım odundaa nerdee öle yürek

dalaşalım ebrucumcum,,,
nillll !!!!!!!!! sende kendi kendine hatırlama yarışması yapıyosun, bakim bugün kendimi aşabilcekmiyim, dünkü rekoru geçebilcekmiyim :)))

Aslinda tamamen ayrildik denemez. Yani soyle. En son bi tartismamiz oldu. Msn de birbirimizi yanlis anlamamizdan dolayi. Ben olayi biraz fazla abarttim ve agir seyler konustum.. Bide ilk tartismamiz deyildi bu. Yine msn de birbirimiz yanlis anlamamiz sonucu bi kere daha tartismistik ama devam ettik onda.
Bu kez de boyle devam edersek tamamen kaybedicez birbirimizi yaza kadar erteleyelim filan diye atip tuttum iste. Sonra ayrilik konusmasi yapti cikti msnden.
Aradan 2-3 saat gecince ne yaptigimin farkina varinca aradim baristik.
O hafta isleri cok yogundu msn ede gelemiyodu. gunde bi kere cagri atiyodu. Ariyodum acmiyodu. Mesaj cekiyodum karsiligi sadece cagri oluyodu..
Sonrada anladimki ya ara verdi yada tamamen bitti. Belirsizlik yani canim.
O gunden sonrada ne o aradi ne bensenağlama

Istemedim aslinda canim ama istemek zorunda kaldim.
Bu aralar ruh halim hic iyi deyil oyle oldugu icin onuda gereksiz yere cok kiriyodum.
Boyle devam edersek tamamen kaybedicektik birbirimizi.
Sanki boyle ne degistiki yine kaybettik..

anladım canımm farkına vardımm ve aradım barıştık dıyosun ve sonradan da ondan ses cıkmadıgını söluyosun olaylar bu sekilde geliştiyse sen hatanı anlayıp arayıp barıstıysan ve soradan o aramadıysa suc ondadır yani onun araması gerekir artık eger sen ararsan bunaltan arayan konuma duşersin ki erkekler gelemıyo böle şeyleree ben de cok bılıyom ya ayrıldıktan sora on kez aradımkaydirigubbakcemile3neyse sen benı örnek alma da sakın

canım sanırım beklemen gerekicek bisüre sora tahminen arayacaktır herşey netlik kazanacaktır,sizinn ıcınde zor acıkcası uzakta olmak ama dedigim gibi sevgi varsa herşey aşılır tanıyosun sonucta uzun zamandan beri stres yapma kendine canım üzmede fazlaa artık ondan bi tepki gelmesi gerekicek ama işte belirsizlik insani mahveden bişe bende yaşadım biraz daha bekle olmazsa sen ararsın netlik kazansın dersin ama şöle 1 hafta falan daha beklee kafamı karıştırdı durumunuz barışıyosunuz sora o aramıyo 3 hafta gecıyoo onunda kafası karışmış belli ki hayırlısı olur inşallah güzel haberlerinizi alırız umarım:1hug:

dalaşalım ebrucumcum,,,
nillll !!!!!!!!! sende kendi kendine hatırlama yarışması yapıyosun, bakim bugün kendimi aşabilcekmiyim, dünkü rekoru geçebilcekmiyim :)))

kızma bana yaa a.s.kızma kızmaa hadi gel bakiim barışalımŞeniz

benım böbrek olayı cıktı ask acısını unuttum biraz biraz,tabi en önemlisi saglık ama böbre taşıda cok buyuk bi problem diil daha neler neler varr benı korkutan da taş diil zaten hastanelerr

Tabikii. Allah daha beterinden esirgesin canim benim.
En onemlisi saglik. Bu acilar neki...
Cabucak sagligina kavusursun insallah sende.
Bobrek taslarin kolayca dokulurken ask acinida dokulse onunla beraber. Sonra o hasteneden tassiz ask acisiz ciksan...
(enteresan bi dilek oldu ama uydu galibakaydirigubbakcemile3)

hııı, cıss yaparım sana bak, damarını bulamam, görürsün, bi de kötü bakarım suratına !!!!

:))) bi daha duymayayım...

yok yok süper dilek olduu aşksız ask acısız ve yeni bi aşklaaa:)

annaaaa bakk bide o hastanede yakısıklı danışmanım vardı abarii onuda göremicem şimdii keşke kızları ona sikayet etseydım benım için yakar yıkardı orayıkaydirigubbakcemile3

hııı, cıss yaparım sana bak, damarını bulamam, görürsün, bi de kötü bakarım suratına !!!!

:))) bi daha duymayayım...

amann minacım dur gözunu seveyımm delikafadulden zaten kolumu morartmışlar hain tırtııllar pis tırtıllarrr

tamam tamam bidaha hatırlatmıcam kendime onuu hem biz kimden bahsedıyodukk ki:uhm:

bak unutmuşumm bilemm :sm_cool:
ben en iyisi suyumu içeyim günde 3 litre rekoru kırmam lazımdaa su anlık rekorum 2.5 litreee:icecream:

yawrıııımmm, kıyamam ben sana, ama kıydırtma yani, beni istemediğim şeyler yaptırmaya mecbur bırakma :))) su rekoru kır sen aferin:hooray:

O tartistigimizda da ben Turkiye ye gelene kadar beklermisin demistim( bi erkege sorulabilecek en son soru galiba:mymeka:) Uzaktayken msn de bile bu kadar tartisiyosak yanyanayken dusunemiyorum bile dedi. Bu icimdeki butun umutlari yok etti.
O yuzden simdi istesemde umut edemiyorum canim.
Yok aramam. O beni arayana kadar benimle konusana kadar tek bile kelime etmiycem artik.
Haklisin belliki onunda kafasi karisik. Duzelecegini ve arayacaginida sanmiyorum bi karisikliktan sonra..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hic gulucem yoktukaydirigubbakcemile3
Bellimi olur dedigin gibi belki yeni bi askla cikarsin. Olmiycak seyil deyil. Olursada guzel olur iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…