Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bikeree şu yanlış bi düşünce bencee uzaktayken msnde bu kadar tartsıyoruzz yanyanayken dusunemıyorum demesi saçma ben bir erkek arkımla(bu benım odun değil ondan önceki odun:)) msndee konusurken anlaşmazlıklar yaşardım kendimi tam anlamıyla ifade edemezdim mimikler gorunmuyo ses duyulmuyo ve yazarken ınsan karşısında olmadıgı ıcın daha rahat bırbırını kırabılıyo o da hep yuzyuze gelince konusalım sorunumuzu derdi gercekten yüzyüze gelince yanyana oluncaa sorunu hatırlamazdık bile yani yanyanayken duygular olunca elele tutusurken gözgöze bakarken tartısmak kolay olmuyo halledılıyo hemen bu dusuncesıne karşıyım kesinlikle bastan önyargılı davranmışş bunu değiştirmesi lazım ya da eger ararsa bunu acıkca konusmanız lazım yanlış dusunuyo cunkuuu yuzyuze daha farklı olur emin olun

yawrıııımmm, kıyamam ben sana, ama kıydırtma yani, beni istemediğim şeyler yaptırmaya mecbur bırakma :))) su rekoru kır sen aferin:hooray:

dünden sora su rekoru kırmam lazım zaten :) odun bu halimi görse ne der kaydirigubbakcemile3kız benı unutmuş kendini suya vermiş millet kendini içkiyee verir ben suyaa sırnaşık şey

şekerim olurda yıne kendimi boş yere uzersem kıy bana etim senin kemiğimide ver köpeciklereeekaydirigubbakcemile3

Bak iste bende bunu anlatmaya calistim ona. Ama anlamadi.
Seninkine odunn diyosun ama hic oduna benzemiyo canim. Gayet mantikliymis.
Benimkine odun lafini yakistiramiyodum ama benimde galiba yakistirmam gerekiyo..
Belliki yoruldu ne biliyim bahane edicek sey bulamadi belkide bunu soyledi. Yada baska bisey bilmiyorum. Kafayi yemezsem iyidir bu gidisle:mymeka:...
...
Bide soyle bi kaniya vardim. Sonucta hepsinin ozunde var odunluk.:mymeka:

cıkolatam
sen bıraz sabırla bu ısı halletceksın emın ol
kafayı yıcem deme

bıde evet erkekler cabuk yoruluyo buna kesın kanaat getrdım

sende gelsene topıge bıraz aklın yorulur valla orda guzel oluyo dagılırsın

Ben azcik cikiyim sonra geldigimde takilirim canim..
Kac gundur sIkIntidan sivilceler cikti gene yuzumde. Doktordan sivilcelerim icin ilac filan almistim onlari bi uygulayim, azcikda hava aliyim gelirima.s.a.s.

canım ilk erkek arkımdı bunları diyen gerçi son erkek arkımdaa dıyodu aynısını o konuda anlayışlıydı hakkını yemeyim

yorulmuş olabilir mi bilmiyorum ama hazır ol herseye karşı yınede umudunu yıtırme umarım guzel olurr herşey hayırlısı olur

yorulmasıda mantıklı olabilir uzaktan zorlanmış olabılırr ama zamanla duzeledebilir inşallah:1hug:

ya ben geldim herkes gitmiş işlerden hiç giremedim bugün neyse geçmişi okuyayaım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…