Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

geldim yinee...

disdoktoruna gittim öyle kontrole sonra kütüphaneye gittim bi kac kitab aldim kafam dagilir belki diye ablamda vardi artik onu unut o seni sevmiyor dedi cok kötü oldum ya

cok bos geliyor hersey ya hic nesem yok acaba ciddi ciddi depresyondamiyim ben eve geldim hemen aciyorum msni belki mail filan yollamistir diye ama yok cidden beni sevmiyormu inanamiyorum ya niye benimle oynadi ben seni hic birakmadim dedi oysa hersey yalanmiydi iyice bunaldim bana bunu yaptiklarindan ama yinede vazgecemiyorum ondan bi tek onu istiyorum

ahh jelicim ahhh ...
sorma bu soruları bitanem...
bulduğun cevaplar hem doğru hem yanlış...
ona sorsan verdiği cevaplarla yaptıkları uymuyor...

canımm benim ... çıkıyorum ben ... nolur üzülme artııık

bir yandan bir an önce baska biri olmali yoksa galiba onu unutamicagim diyorum ama nasil olucak
cok mutusuzum kizlar ya hic yüzüm gülmüyor surati asik bir kiz oldum öyle dolaniyorum ortalikta ruh gibi kitab aldim kafam dagilsin diye ama ne kadar yarar bilmem magazalara bakicaktim ama kesin yine gereksiz biseyler alirim diye hani bir anlik mutluluk olur ya bakmadim biseye

öyle iste .....

yaa belirsizlik hepsinden kötü dimi jeli...

aynı şeyi yaşadım dıyorum ya hep belirsizlik olunca ınsan cıldırıyo,bi de ıkı kez aynı şey yapılıncaa daha cok öfke duyuyo ve daha erişilmez oluyolar gözümüzdee,

keşke senın için hersey netlik kazansaa ve sende ne yapacagına karar versen,emin ol daha mutlu olursun ayrılık ya da değil bi karara sonuca baglansa artık...

hayatının merkezi haline gelmiş o tıpkı benım yaptıgım gibi gittiginde boşluga düştüm geri geldi ve gitti bu kezz kafam karıştı ona olan öfkem arttı bi yandan aşığım ne yapıcam dedim öfke ve aşk bir aradaydı ama tek bişeyi bilmek beni rahatlattı ondan bana hayır yoktu dengesizin tekiydi ve unutmalıydım,değerli olan o değil bendim

jelicim o senı sevıyor mu bunu bilemem ama en iyi kararı kendin verıceksın belli ki dengeli biri değil 3. kez gitmiyceni nerden bilebilirsin ki daha da yıkılmıycanıı bu tipler kimseyle mutlu olamazlar kendi erkek arkımdan biliyorum

hayırlısı senin için ne ise o olsun dıyoruma.s.

Selam bayanlar moraller nasıl..
Jeli sana da üzülüyorum canım yaa, böyleleriyle uğraşmak çok zor gerçekten sinir bozucu..

Güzel bir film bulup izlicem..Can sıkıntısına birebir..

ay kızlar çok sinirliyim şu eski dengesiz varya hani bigün böle bigün öle olan çok sinirimi bozdu size anlatıyımda belki rahatlarım.ben cmt günü çıtçıt takmıştım öle bi resmimi çekmişti arkadaşım.onuda msne koydum. msn yazışmamızı yazıorum aynen:
O: olmamış
Ben: olmayan ne
O: saçların
Ben: teşekkür ederim :)
O: :)
Ben: Fikir sorduğumu hatırlamıyorum
O:böle şeylerde fikir sorulması beklenmez
Ben: beklenir sana nasıl olmuş desem ok.
O:sormamışım farzet gerçi nasıl farzetceksen
Ben: önem arzetmediği için farzetmem kolay
O: e iyi (gülen bebek)
Ben: yani:jeyyar:
O: (Gülmekten yerlere yatan bebek)
ne gülüyo anlamadım ben ona fikrini de sormadım off sinirlerim altüst oldu aptal şey,bide yerler eyatan bebek yapıyo,bu ne demek şimdi kızlar bu gülmekten katılan bebekle bişiyle dalga geçti ama neyle öf sinirden çıldırdım akşam akşam

Son düzenleme:
kızlaaar,herkes nerdeeeeeeee çok sinirlendiimm ukalalığına sinirlendim,tamam olmamış olabilir ama bunu bilerek yaptııııı klava:

heyooo selam kızlar,
ben de sevgılımle yurudugumuz yerlerden yürüdüm
bana yazın dondurma alırdı eglenıyorum dıye hep dondurma yedırırdı
dondurma yedıgımız yerden gectım içim bı burkuldu ya

askım cok severdı benı hep mutlu etsın ugrasırdı
sımdıyse yok tabı o artık, sımdı kım bılır ne yapıo şirin eskı sevgılım

baktım bos bos yurudum gıttım ne yapayım
kaydirigubbakcemile nıe böle olur kı sevenler ayrılır diymi ya! gamyoncuiremsu

kızlaar yaa nerdesinizz böcüüük monaaaa duyguçıkmazıı minaaaaaa kimse duymuyomu sesimii senağlama

manyak sey kendine gülsün o prensess hic takma yaa ona ne sacindan omu begenmesi lazim kendini ne saniyor yaa hepsi ayri bi odun yaaa hepsimi bizi bulur

belki 10.000.sefer olcak ama sildim ve engelledim çok sinir oldum yaptığı şeye jeli yaa sanki ben ona fikrini sordum,bilerek yaptı resmen yaa klava:

difembahyacım hoşgeldin demek ne kadar doğru bilmiyorum ama yine de yeni gelene böle denir napalım, niye ayrıldınız noldu canım anlat istersen

difembahyacım hoşgeldin demek ne kadar doğru bilmiyorum ama yine de yeni gelene böle denir napalım, niye ayrıldınız noldu canım anlat istersen

hoşbuldum prensescim cok saçma bahanelerle bitirdi 2 hafta oluyo..2 senedir beraberdik ama farklı sehirlerde yasıyoruz biz ayrılma nedenlerinden biriydi farklı sehirde olmamızhep ayrılıyoduk ama bi şekilde yeniden barısıyoduk..bu sefer gerçekten bitirdi ikimizede zarar bu ilişki diye off

belki 10.000.sefer olcak ama sildim ve engelledim çok sinir oldum yaptığı şeye jeli yaa sanki ben ona fikrini sordum,bilerek yaptı resmen yaa klava:

resmen seni gıcık etmek için yapmış canım boşversenee umrunda bile olmasın ilgi cekmeye calısıyo basaramayıncada böle laf atıyo cocuk gibi bence sinirlenmen ona cvp vermen bile yersız cunku ona cvp verırken bile kaile alıp deger vermiş olursun bence salla gitsinn ukala sey gıcık olurum bölelerinee bendeeklava:

hoşgeldin canım pekde hoş gelinmez ama

derdi neymiş 2 sene boyunca nasıl dayanmış ve şimdi ciddi ciddi bitirmesinin sebebi neymiş

yahu bitanenizde farklı olun niye böle bu erkeklerr bi de bize derler kız milleti aynı diye kendilerine dönüp baksalar yaa gercekten nefrett ettim yaa gercekten onlarla da olmuyo onlarsız da offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…