kızlar çokkkkk yoruldummmmmmmmmmmmmmmm
geldim yinee...
disdoktoruna gittim öyle kontrole sonra kütüphaneye gittim bi kac kitab aldim kafam dagilir belki diye ablamda vardi artik onu unut o seni sevmiyor dedi cok kötü oldum ya
cok bos geliyor hersey ya hic nesem yok acaba ciddi ciddi depresyondamiyim ben eve geldim hemen aciyorum msni belki mail filan yollamistir diye ama yok cidden beni sevmiyormu inanamiyorum ya niye benimle oynadi ben seni hic birakmadim dedi oysa hersey yalanmiydi iyice bunaldim bana bunu yaptiklarindan ama yinede vazgecemiyorum ondan bi tek onu istiyorum
bir yandan bir an önce baska biri olmali yoksa galiba onu unutamicagim diyorum ama nasil olucak
cok mutusuzum kizlar ya hic yüzüm gülmüyor surati asik bir kiz oldumöyle dolaniyorum ortalikta ruh gibi kitab aldim kafam dagilsin diye ama ne kadar yarar bilmem magazalara bakicaktim ama kesin yine gereksiz biseyler alirim diye hani bir anlik mutluluk olur ya bakmadim biseye
öyle iste .....
difembahyacım hoşgeldin demek ne kadar doğru bilmiyorum ama yine de yeni gelene böle denir napalım, niye ayrıldınız noldu canım anlat istersen
belki 10.000.sefer olcak ama sildim ve engelledim çok sinir oldum yaptığı şeye jeli yaa sanki ben ona fikrini sordum,bilerek yaptı resmen yaaklava:
hoşbuldum prensescim cok saçma bahanelerle bitirdi 2 hafta oluyo..2 senedir beraberdik ama farklı sehirlerde yasıyoruz biz ayrılma nedenlerinden biriydi farklı sehirde olmamızhep ayrılıyoduk ama bi şekilde yeniden barısıyoduk..bu sefer gerçekten bitirdi ikimizede zarar bu ilişki diye off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?