hoşgeldin canım pekde hoş gelinmez ama
derdi neymiş 2 sene boyunca nasıl dayanmış ve şimdi ciddi ciddi bitirmesinin sebebi neymiş
yahu bitanenizde farklı olun niye böle bu erkeklerr bi de bize derler kız milleti aynı diye kendilerine dönüp baksalar yaa gercekten nefrett ettim yaa gercekten onlarla da olmuyo onlarsız da offf
2 sene boyunca bi ayrılıyoduk sonra dayanamıyodu arıyodu tekrar benimde ona karsı zaafım oldugunu geri ona döneceğimi biliyodu ve tekrar başlıyoduk..en son 6 ay önce askere gitmeden önce tekrar bitirmişti unutucam seni demişti ama daha birliğine teslim olurken beni aramıstı ve tekrar baslamıstık askerliği 2 hafta önce bitti ve evine gitmeden benim yanıma gelmişti döndükten sonra bitti bi daha aramıcam seni dedi..anlamıyorum gerçekten yürek mürek kalmadı vallahi bende
kızlar napıyosunuz
mısafır var ugrayamıyorum bı bakıyım dedım
prenses ne oldu anlamadım ama bosver ya
jelım sende uzulme
nılım senıde optum
dıfembahya sende hosgeldın napalım geldın bıkere
merhaba kızlar................
nasılsınız..........
bir gelışme varmı...................
geçmişi okuyayım biraz
canım farklı şehirlerde olunca ilişkiler genelde yıpranıyor,huzursuzluklar büyüyor en ufak birşey bile gözde büyüyebiliyor arada mesafeler oluor çünkü.çok sık kavga edip barışıyodunuz heralde bazı şeyler yıprandı sizin ilişkide de geçerli bi sebebi varmıydı yoksa ilişki bize zarar veriyo diye mi bitirdi belki sinir anında sölemiştir
son ayrılmamızda tek neden mesafemi dedim o en basiti dedi..
ben onca yıl okudum a...oldum ailemde mesleğime uygun birisini istiyo dedi benimde mesleğim var bende çalısıyorum hee pardon çalısıyodum onun için 2 kere işten kovuldum ben yaa offf son gelişindede aynısı oldu
daha bi sürü neden sundu bana..hem seviyorum diyo ama hemde bitmesi gerek diyo:çok üzgünüm:
bi öyle bi böylee davranıyomuş peki şimdi nasıl eminsin gercekten bittigine bidaha aramıycanaa bu kez kesin bitti demişsin cunku...
canım bununla beraber olsan bile sonu olmaz ki baksanaa dengesizce davranmış vee uzulen yıne her zaman oldugu kimi erkekler değil biz oluyoruz bence iyi düşün canım bidaha aramıycagını nerden bılıyosun ararsa ne yapacagını ıyı dusun
onda senı kaybetme korkusu kalmamış o yuzden istedıgı gibi davrnıyo nasıl olsa geri döner bana dıyo eger ararsaa hemen yelkenleri suya indirmee alttan almaa ona kendi ayaklaırn ustunde durabıldıgını göster ve gel dedigi zaman gelip git dedigi zaman giden biri olmadıgını hissettirrrr
valla böyle bişeyi biri bana dese arkamı dönüp bakmam bile ne demek ailem bana uygun birisini ıstıyo cok sacma bi sebep seven,gercekten seven biri bunu önemsemezz böle saçma bi sebep sunmazz
yok canım aramaz bu sefer arkadas kalalım dedi bende olur dedim ama sürekli iğnelediğim için sildi beni msnden filan..bi akşam msj attım nbr nasılsından sonra seni seviyorum dedim kardeşçe dimi dedi..bende seni nasıl sevdiğimi biliyosun ne kardeşi sen beni kardeş gibimi seviyosun dedim oda beni sıkmadıgın zamanlar evet dedi
kocana de seni seviyorumu artık dedi
saçmalama biliyosun seni sevdiğimi dedim sende seni almayacamı ve bittiğini biliyosun..senle arkadas gibide yürütemicez bi daha arama ve msj yok mutlu kal dedi
ogünden beri konusmuyoruz hiç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?