evt cok sinir kızlar ya ve ben bu karaktersiz adamı seviyorum kendime kızıyorum sevme unut artık die..
ne istedin benden ya ne istedin sevgimden bende hata ne koşuyosun tekrar barısalım dediğinde aynı seyi yapacağı belliydi
bütün erkekler aynımı acaba cok merak ediyorum
saol fırtınacım ben :jeyyar: bunu yanlışlıkla gönderdim o da tabi bak nasıl bozdum seni demek istediğimi sanıp ondan sen beni bozduğunumu zannediyosun anlamında gönderdi bence smileyi. egedeniziimm sen okudunmu ne diyosun bu duruma yorumun ne
bütün erkekler aynı evet yani bütün erkekler odundur
ama haksızlık etmeyelin odunlugunda derecesi vardır 1-2-3 diye gruba ayırırsak senınki en ileri derece odundurr lafa baksana saygısı yok bikeree
ben kendiminkini ikinci derece odun seçtim canım böle bi adam sevilmez sevgi bi bütündür karakterını kişiliğini seversın bunda sevılcek bi yan yok sen sadece aşıksın ve onu ozluyorsun bu da zamanla gecer böle biri ıcın arkasından bile sevıyorum deme sevgine yazık
Allahım yarabımm bu erkekler nıye böyle yaaa nasıl acımasızlar
odunun en önde gideni tema vakfına haber vercem yürüyen meşe var diye gelip alsınlar:)
ben onu dış görünüşüne göre sevmedimki görseniz bunumu sevdin dersiniz ama o şişmansın dedi üstelik şişman olsam içim yanmaz
tema vakfı bilee almaz bunu şekerimm kaydirigubbakcemile3
valla benim sevdigimdee dünya cirkini hatta cıkmadan önce ben ona cirkinim derdim uzaktan ben cirkin erkekleri cok begenırımdee :) ciddiyim bu konudaakaydirigubbakcemile3
ama cirkin falan dinlemıyo bu iş biz şımartıyoruz onlar kendilerini brad pitt sanıyolarr kaydirigubbakcemile3
arkadaslarım derdi yakışmıyosunuz nilay diye hatta kendide derdi ben cirkinim neremi begenıyon diye ama gönül buu ota da konuyoo b.... daaasırnaşık şey
aminn zaten hayatımı paylaşacağım doğru insan cıksın karsıma hesap sorcam nerdeydin bu zamana kadar diye:)
yaa benim sevgilimde bana öle demişti 6 ay sonra terkettii :1no2:
cok üzüldüm cnm ya
neden böyleler anlamıyorum gerçekten kendilerine bağlandıgımızı düşünmeden hareket ediyolar bi anda bitti arama ne kadar kolay
nereye gitti seni seviyorum sensiz yapamam nolduda bi anda arama diyebiliyosun sensiz duramam deyipde nasıl aylarca aramayabiliyosun nasıl dayanıyosun
o zaman sevmemişin yazık ya hakkaten cok yazık..
nolduu burdaa ben anlamadım okuyunca şaşırdım mona sinirlisin sormaya korkuyorum canım benim noldu sanaa?:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?