Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bütün erkekler aynı evet yani bütün erkekler odundur

ama haksızlık etmeyelin odunlugunda derecesi vardır 1-2-3 diye gruba ayırırsak senınki en ileri derece odundurr lafa baksana saygısı yok bikeree

ben kendiminkini ikinci derece odun seçtim canım böle bi adam sevilmez sevgi bi bütündür karakterını kişiliğini seversın bunda sevılcek bi yan yok sen sadece aşıksın ve onu ozluyorsun bu da zamanla gecer böle biri ıcın arkasından bile sevıyorum deme sevgine yazık

tabıkı canım ya...........
eeeeeeeee durup uzucu sımıleyı gondermezkı gonderemez yada nedenlı sorular soramazkı...
oyle bırı bozuldu ama bozuntuya vermemek adına senın karşında güçsüz olmamak adına o sımıleyı gonderdı...
yanı sen amacına ulastın.emın ol bundan...
o bozuldu bundan emın ol...............
bu super bır şey ya

Off sıır süperdı yaaa kızlar cok bunalıyorum ben ıcım sıkılıyor resmen boguluyorum ne olucak dıyorum ne olucak bu halım cok umutsuzca bakıyorum gelecek günlerıme

odunun en önde gideni tema vakfına haber vercem yürüyen meşe var diye gelip alsınlar:)
ben onu dış görünüşüne göre sevmedimki görseniz bunumu sevdin dersiniz ama o şişmansın dedi üstelik şişman olsam içim yanmaz

tema vakfı bilee almaz bunu şekerimm kaydirigubbakcemile3

valla benim sevdigimdee dünya cirkini hatta cıkmadan önce ben ona cirkinim derdim uzaktan ben cirkin erkekleri cok begenırımdee :) ciddiyim bu konudaakaydirigubbakcemile3

ama cirkin falan dinlemıyo bu iş biz şımartıyoruz onlar kendilerini brad pitt sanıyolarr kaydirigubbakcemile3

arkadaslarım derdi yakışmıyosunuz nilay diye hatta kendide derdi ben cirkinim neremi begenıyon diye ama gönül buu ota da konuyoo b.... daaasırnaşık şey

hehe aynen canım annemde bana hep sunu der:gönül kondu bi b......aa oda misler gibi kokakaydirigubbakcemile3
bizi gerçekten seven birileri çıkacaktır mutlaka umudum var benim

kızlar şoyle bır olay var....
bızler hangı gozluge takarsak onu görürüz ya...
işte erkeklerde o hesap......
mesala pembe gözlugu takarsanız etrafı pespembe sıyah gozlugu takarsanız etrafı sımsıyah görürsünüz ya işte o hesap...
onlar oldukları gıbıler...
onlara anlam yukleyen bızlerız....
gozluk takma hakkımız var ıstedığımız gozlugu takma hakkımız var...
o zaman sorun kımse...

bakın onlar degerlı ve ozel degıller...
onları ozel yapan bızız...
ınanın buna...
bakın aylardır burda uzuluyoruz
nıye
onlar kötülerde oyuzden..........
bakın en basıtı aha bıraz once 006 yapılan yada yenı uye olan arkadasa yapılan oyle degılmı kızlar

yaa benim sevgilimde bana öle demişti 6 ay sonra terkettii :1no2:

cok üzüldüm cnm ya
neden böyleler anlamıyorum gerçekten kendilerine bağlandıgımızı düşünmeden hareket ediyolar bi anda bitti arama ne kadar kolay
nereye gitti seni seviyorum sensiz yapamam nolduda bi anda arama diyebiliyosun sensiz duramam deyipde nasıl aylarca aramayabiliyosun nasıl dayanıyosun
o zaman sevmemişin yazık ya hakkaten cok yazık..

bencede cok yazık ama artık bunu demekte bişeye yaramıyoo offf ben sadece onun ilk zamanki hallerini özluyorum nie değişti dıyorum yoksa 6-7 ay önce umrumda diildi şimdide olmayabılır basarabılırım bunu

Buradan da takip ediyor musun?
Buyur bak yazıyorum.... ayrılık adama ne kadar koyuyor yazıyorum... mutlu ediyor mu bu seni?

Ya da her kimse o takip edip de önüne getirip koyan...
Başın göğe erdi mi arkadaşım?
Daha iyi bi insan oldun mu?
Ya sen aşkım.... bi s....r git diyemedin mi?
Sen kimsin ki benim sevgilimi takip ediyosun diyemedin mi?
Bravo ya..... beni kırmayı üzmeyi tercih ettin... helal olsun sana ne diyeyim...

Buyur takip et.. takip edin...az önce tuvalete de gittim merak ettiyseniz...
Hatta inanmayacaksınız biraz sonra yatıp uyuyacağım da...
Siz zorlamayın yormayın kendinizi... ben söylerim adım adım ne yaptığımı..

Allah hepinizi bildiği gibi yapsın...

nolduu burdaa ben anlamadım okuyunca şaşırdım mona sinirlisin sormaya korkuyorum canım benim noldu sanaa?:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…