Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

nolduu burdaa ben anlamadım okuyunca şaşırdım mona sinirlisin sormaya korkuyorum canım benim noldu sanaa?:1no2:

Noolsun hayatım... attığım adımı takip edip de yetiştirenler varmış.

Zahmet etmesinler diyorum ben de.... ben söylerim adım adım ne yaptığımı, gocunacak bir şeyim yok.

Kimseye yanlış da yapmıyorum.

İsteseydim alasını yapardım.... bi Allahın kulu da karışamazdı....

Ama ayıp ayıp... insanın bu kadar özeline de girilmez.... ayıp ya ayıp... utanın yaaaa.... varsa utanma duygunuz tabii...

İnanmıyorum yaaa....

Tam da tahmin ettiğim şey çıktı...

Bunlar ne sanıyorlar kendilerini yaaa

Bende sormaya cekındım ve bı tuhaf oldum ya

Tuhaf olma Jelicim... açıkça söylüyorum... benim ne yaptığımı ne ettiğimi adım adım takip edip de yetiştirenler varmış... aaaa bak senin sevgilin bunu yaptı şunu yaptı diyenler.... etsinler bakalım.... ve benim sevgilim bana kalkıp da sen sıkma canını onlar kim oluyor ki diyeceğine.... bana sen niye bunu yaptın şunu yaptın diyebiliyor.... helal olsun yaaaaaaaa.... yanlış bir şey yapmamama rağmen onların ağzının payını vermesi gereken yerde kalkıp da bana sen niye niye niye diyebiliyor....... pes yaaa pes yaaaaaaa......

Canım şok oldum yaaa...Kim yapmış bunu???Ve sen nasıl öğrendin???

Bunlar kendilerini ne sanıyorlar yaaa ay gece gece cinlerim perilerim tepeme çıktı...

Üstüne ne vazifeymiş bunların seni izlemek???

O sevgiliye de pes valla...Seni savunacağına,izlemeye ne hakkınız var diyeceğine...

Ay çocuklar yapmaz bunu yaaa...

Monacım bu kişilerin kimliklerini biliyorsan,gerekli cezai işlemleri başlat haklarında...Ama kanıtın var mı elinde??

yuhh dıyorum yuhh ne denirki böle bi durumdaa

bende tahmin ettim ama dilim varmadıı yaa şok oldum resmen:1shok:

Canım şok oldum yaaa...Kim yapmış bunu???Ve sen nasıl öğrendin???

Bunlar kendilerini ne sanıyorlar yaaa ay gece gece cinlerim perilerim tepeme çıktı...

Ağzıyla söyledi hayatım.... az önce.... sen bilmem nerede yazıyormuşsun, niye yazıyorsun.... sana ne ya sana neeeeeeeeeeee? Kim söyledi diyorum... getirip önüme koyuyorlar diyor... ya sen nasıl bana hesap sorarsın ya? Kimsin sen KİM????? Bana bir sözün mü var? Bir vaadin mi var? Ne hakla sen beni takip eden her kimse o şerefsizlere ağızlarının payını vermezsin de kalkıp bana hesap sorarsın? Sana ne yaa???????? Kime neee???? Nooldu başınız göğe mi erdi şimdi? Buyurun işte yazıyorum.... noooldu yani şimdi???

bencedee cezai işlem mantıklı...

kimmiş takip eden neymiş ay gece gece şok oldum şaştım resmenn nasıl ögrendın monacım cokda sormak sıkmak ıstemıyorum bu durumda ama merak ettim cidden

:1shok::1shok:iyide sen ne yazıyorsunki hesabını soruyor sen kotu bişemi yapıyorsundaa ayrıcaa kimi ilgilendirir bu herkes kendinden sorumludur nasıl mantıktır bu takip etmek yaa

Henüz yok Egecim.... ama bir kanıt bulmak için elimden geleni de ardıma koyarsam ben de Mona değilim. Kimsenin bunu bana yapmaya hakkı yok. Paranoya oldum yaaa... telefonla bile konuşurken acaba biri dinliyor mu diye geriliyorum.... kimin buna hakkı var yaaaa... ? Ne ama ne gerekiyorsa yapacağım bu konuyla ilgili... benim de elim armut toplamıyor... bu da böyle biline... okuyosanız sayın takipçi... bilesiniz ki o kadar da saf değilim...

Sana bir yol özeline atacağım

peki senin sen oldugunu nasıl biliyor adını falan burda göremeden yanii nasıl profeyonelce calısılmıs anlamadım:uhm:

Kızlar bunu yapan öyle KK'dan falan biri değil..yanlış anlaşılmasın... buradan kimseyi suçlamıyorum... bunu yapan başka birileri... belli ki bilgisayarı açtığımda ne yaptığımı ettiğimi artık her nasıl bir programla bilmiyorum takip eden birileri... kızgınım, sinirliyim ama asla buradan birilerine değil.... hazmedemiyorum sadece... ve her neyse gereken onu da yapacağım bu da böyle biline...

Monaaaa
Hemen klavyenden ctrl-alt-delete tuşlarına bas,Windows Görev Yöneticisini aç,services.exe nin karşısında ne yazıyor söyle bana

peki senin sen oldugunu nasıl biliyor adını falan burda göremeden yanii nasıl profeyonelce calısılmıs anlamadım:uhm:

Tek burası değil hayatım, kimsenin asla tahmin etmeyeceği, benim bile unuttuğum üyesi olduğum bazı sitelerde neler yazdığımı getirip önüme koydu... mevzu orda neler yazdığım değil, ki bir şey de yazmadım... öylesine yorumlar... mevzu benim bu kadar özelime girebilecek kadar seviyesiz birilerinin olması.... ben bu paranoyayı yaşamak zorunda mıyım ya? Şunu yaptım buraya gittim peşimde biri mi var.. bu ne yaaa????

anlıyorum cnm cok haklısınn çok şşaşırdım bende yaa:1shok:

böle şeymi olur böle takip edilirmi insanın özeline böle girilirmii yazık yaa

Monaaaa
Hemen klavyenden ctrl-alt-delete tuşlarına bas,Windows Görev Yöneticisini aç,services.exe nin karşısında ne yazıyor söyle bana

Oraya baktım hayatım... SYSTEM yazıyor... inan bana bu daha ciddi bir şey...
Konunun ve forumun özüne gelirsek de şayet...

Bu ilişki benim için sonsuza dek bitmiştir.... An, gün ve saniye itibariyle.... bitmiştir...

Öyle acı falan da çekmek yok.... bitmiştir... o kadar...

Olacak şey değil...

Bir insanın özeline girilir mi bu kadar yaaa...

Sizine ilgilendirir;ne yaptığı nerelerde yazdığı veya gezdiği...Kimsiniz siz yaaa???

Tamam canım ben bir cd kutularını inceleyeyim,ajan tarayıcısı bulursam adını veririm sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…