anlıyorum cnm cok haklısınn çok şşaşırdım bende yaa:1shok:
böle şeymi olur böle takip edilirmi insanın özeline böle girilirmii yazık yaa
DUS ALMISTIM GELDIM YA VAR YA PES YA PES IYI OKUSUNLAR YETISTIRSINLER birde MANDALYA TAKSINLAR AA BAK TAKIP ETTIK HERSEYINI BILIYORUZ DIYE INSANIN ÖZELI YA UTANMAZLAR
INSAHLLAH BULURSUN MONA SAKIN OL CANIM ABLAM BENIM
Canımın içi... ben yanlış hiçbir şey yapmıyorum.. kimseden çekinecek birşeyim de yok.
Benim zoruma giden bana bunun hesabı sorulacağına... ki hesap soracak bir şey yok ortada... beni bu kadar üzüp gereceğine.. rahatlat ya... densizin biri böyle bir şey yapmış ama ben verdim ağzının payını de... bana sen niye bunu söylemedin deme...ben saklamadım kimseden bir şey... ama benim sözlüm değil, nişanlım değil, kocam değil... hiçbir şeyim değil... her şeyimi ben anlatmak zorunda mıyım? Kime ne yaa? Aklıma bile gelmedi... pes yaaa...
kimseye hesap vermek zorunda diilsin zaten yanlış bişe elbette yapmıyorsun herkes kendinden sorumludur kimsenin özeli kimseyi ilgilendirmez kime ne yani ne haklaa bu kadar özeline giriyolar yargılıyolarr birde buna izin verılıyorr ya o kadar ayıp bişeyki bu neyin hesabını soruyor ne hakla soruyorr umarım yapanı bulursun canım cunku ciddi bir suç bu özel hayataa cok sinirlendim yaaa cokk
Evet aslında kanunlar açısından bakılırsa suç...
Adı da yanlış bilmiyorsam kişi mahremiyeti ihlali...
Elinden geleni ardına bırakma canım ne gerekiyorsa...
Gerekirse yardımcı da oluruz...
mona daha önce adini bilmedigim sitelerde bile yazdigim takip edilmis dedin...bunu yapan kisi sana mail atan,msnde konustugun ve güvendigin biridir sonucta keylogger diye birseyi dosya icinden yolluyorlar ve acinca hangi harfe bassan ne yapsan biliyorlar okuyorlar fakat benim düsüncem ikinizide cok iyi bilen birisi yapti sanirim birde ben genelde hep kötü tarafindan baktigim icin olaylara benim icimden sey geldi kesinlikle böyledir demiyorum ama sevgilin belkide senin ne yaptigini merak ettigi icin böyle birsey yaptti yoksa ne yapiyorsan yapiyosun kime ne... bence sizi cok iyi bilenlerdn süphelen canim...ve eger pc ye öyle birsey yapmissa ilk isin format atmak olsun
Sağol canım benim.... sabah ola hayrola... kimsenin hakkı da kimsenin yanında kalmaz... şimdi gidip yatacağım.. yoksa sabahı sabah ederim... siz de kusura bakmayın ne olur çok sinirlendim, elim ayağıma dolandı...
Takip eden arkadaş.... bak yatıyorum... belki az biraz tv de seyrederim merak ettiysen... töbe estağfurullah yaaaaa....
Ben yatıyorum kızlar... sakin olacağım... uyuyacağım... sabah da bakacağız artık duruma...
Benim ne gocunacak ne de kaybedecek hiçbir şeyim yok....
Kimseden korkum da yok.
Keşke basmasalardı damarıma.
Değmezdi....
Ama bastılar... ben de oyunu onların kurallarına göre oynarım madem...
Hepinizden özür diliyorum, gerdim sizi de...
Çok da teşekkür ediyorum, sakinleştirdiniz beni.
Lütfen kendinize iyi bakın....
Kimse ama kimse sizden kıymetli değil...
Sizsiniz önemli olan...
iyi geceler mona ya ben merak ettim acaba polise,savciliga filan basvurunca birsey cikar mi yada nasi bulunacak cok uyuz oldm ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?