Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Monacım sistemine Spybot kur ve tara bilgisayarı bakalım bişi çıkacak mı???

Spybot bulamazsan PC-Clean da olabilir...

Son düzenleme:
DUS ALMISTIM GELDIM YA VAR YA PES YA PES IYI OKUSUNLAR YETISTIRSINLER birde MANDALYA TAKSINLAR AA BAK TAKIP ETTIK HERSEYINI BILIYORUZ DIYE INSANIN ÖZELI YA UTANMAZLAR

INSAHLLAH BULURSUN MONA SAKIN OL CANIM ABLAM BENIM

anlıyorum cnm cok haklısınn çok şşaşırdım bende yaa:1shok:

böle şeymi olur böle takip edilirmi insanın özeline böle girilirmii yazık yaa

Canımın içi... ben yanlış hiçbir şey yapmıyorum.. kimseden çekinecek birşeyim de yok.
Benim zoruma giden bana bunun hesabı sorulacağına... ki hesap soracak bir şey yok ortada... beni bu kadar üzüp gereceğine.. rahatlat ya... densizin biri böyle bir şey yapmış ama ben verdim ağzının payını de... bana sen niye bunu söylemedin deme...ben saklamadım kimseden bir şey... ama benim sözlüm değil, nişanlım değil, kocam değil... hiçbir şeyim değil... her şeyimi ben anlatmak zorunda mıyım? Kime ne yaa? Aklıma bile gelmedi... pes yaaa...

DUS ALMISTIM GELDIM YA VAR YA PES YA PES IYI OKUSUNLAR YETISTIRSINLER birde MANDALYA TAKSINLAR AA BAK TAKIP ETTIK HERSEYINI BILIYORUZ DIYE INSANIN ÖZELI YA UTANMAZLAR

INSAHLLAH BULURSUN MONA SAKIN OL CANIM ABLAM BENIM

Aman Jeli ya.. bilsinler bakalım neyi bilecekler, ellerine ne geçecek..umurumda bile değil artık.... hani desem ki ben yanlış bir şey yaptım...amenna... korkar çekinirim... bi de bana diyo ki madem yanlış bir şey yapmadın niye kızıyorsun bu kadar.... anlamıyor ya anlayamıyor... bir kadın olarak sürekli takip edildiğim duygusunun nasıl iğrenç bir duygu olduğunu anlayamıyor...efendim o bana zarar gelecek bir şeye izin verir miymiş... ya vermesen ne... daha ne olsun?? psikopata bağladım resmen ya... beni kim takip ediyor... acaba sokakta da peşime düşüyor mu? kimin ne hakkı var buna ya? innasabirinnn innnasabiriinn sakin mona sakiiinnnn......

kimseye hesap vermek zorunda diilsin zaten yanlış bişe elbette yapmıyorsun herkes kendinden sorumludur kimsenin özeli kimseyi ilgilendirmez kime ne yani ne haklaa bu kadar özeline giriyolar yargılıyolarr birde buna izin verılıyorr ya o kadar ayıp bişeyki bu neyin hesabını soruyor ne hakla soruyorr umarım yapanı bulursun canım cunku ciddi bir suç bu özel hayataa cok sinirlendim yaaa cokk

Evet aslında kanunlar açısından bakılırsa suç...

Adı da yanlış bilmiyorsam kişi mahremiyeti ihlali...

Elinden geleni ardına bırakma canım ne gerekiyorsa...

Gerekirse yardımcı da oluruz...

Kimseye hesap da vermeyeceğim zaten hayatım... çok hem de çok zoruma gitti, öyle böyle değil.... aşk meşk... yemin ediyorum geçtim bunları bu akşam artık.... sakinim merak etmeyin... yarın itibariyle neler yapabileceğime bakacağım.. ve her kimse bana bu huzursuzluğu yaşatan bir şekilde bulacağım....

Hayat bu işte... tam ya ben her şeyi biliyorum, artık öğreneceğim bir şey kalmadı derken... dur bakalııımmm daha benim sana ne sürprizlerim var diyor insana.... ne diyim...

mona daha önce adini bilmedigim sitelerde bile yazdigim takip edilmis dedin...bunu yapan kisi sana mail atan,msnde konustugun ve güvendigin biridir sonucta keylogger diye birseyi dosya icinden yolluyorlar ve acinca hangi harfe bassan ne yapsan biliyorlar okuyorlar fakat benim düsüncem ikinizide cok iyi bilen birisi yapti sanirim birde ben genelde hep kötü tarafindan baktigim icin olaylara benim icimden sey geldi kesinlikle böyledir demiyorum ama sevgilin belkide senin ne yaptigini merak ettigi icin böyle birsey yaptti yoksa ne yapiyorsan yapiyosun kime ne... bence sizi cok iyi bilenlerdn süphelen canim...ve eger pc ye öyle birsey yapmissa ilk isin format atmak olsun

Evet aslında kanunlar açısından bakılırsa suç...

Adı da yanlış bilmiyorsam kişi mahremiyeti ihlali...

Elinden geleni ardına bırakma canım ne gerekiyorsa...

Gerekirse yardımcı da oluruz...

Sağol canım benim.... sabah ola hayrola... kimsenin hakkı da kimsenin yanında kalmaz... şimdi gidip yatacağım.. yoksa sabahı sabah ederim... siz de kusura bakmayın ne olur çok sinirlendim, elim ayağıma dolandı...

Takip eden arkadaş.... bak yatıyorum... belki az biraz tv de seyrederim merak ettiysen... töbe estağfurullah yaaaaa....

Arkadaslar gercek sevgi zor bitiyor.hem inanin ates dustugu yeri yakiyor.arkana donmeden gidiyorsun ya icindeki o aci peki onuda goturuyorsun.askda allah herkese guc versin.ayrilanlaraysa daha fazla.

Onun için sistemi ele almak gerek...Monacım spybot veya pc-clean ile pc ni tarattır,bakalım bu böcek programlar çıkacak mı....

Keylogger olması muhtemel...Sanırım profesyonel bir program...Hiç iz bırakmamış...

Evet canım ilk işim bu olacak ama önce iyice bir incelettireceğim bilen arkadaşlarıma.... ayrıca... bu daha ciddi bir şey derken salt bilgisayarı kast etmedim... bu yüzden bu kadar gergin ve sinirliyim... çooookk daha farklı şekillerde de takip ediliyorum... anladınız siz... etsinler bakalım... Allah büyük... ne bulacaklar çok merak ediyorum.... te Allam yaaa....

Sorun değil canım...Sen gene sakinsin,ben ortalığı ayağa kaldırmıştım şimdi...

Halledeceğiz birlikte...

Haa bu arada,lafım takip eden arkadaşa;baltayı bu sefer taşa vurdun;iyi bilesin...Bu işin peşini bırakmaya niyetimiz yok bizim...

Ayrıca;bizim sayemizde öğrenmiş olursun,yaptığın şey bir suç...

ya ben anlayamiyorum seni takip etmek ne demek ya..yattin,kalktin oturdun,tv izledin kime ne ya..bu ne ya ben bu kadar hesap vermem sevgilime elin adami an be an izliyor bu cok ayip ve günah ya sen genc bir bayansin bu cok ayip..insallah bulursun canim..

Ben yatıyorum kızlar... sakin olacağım... uyuyacağım... sabah da bakacağız artık duruma...
Benim ne gocunacak ne de kaybedecek hiçbir şeyim yok....
Kimseden korkum da yok.
Keşke basmasalardı damarıma.
Değmezdi....
Ama bastılar... ben de oyunu onların kurallarına göre oynarım madem...
Hepinizden özür diliyorum, gerdim sizi de...
Çok da teşekkür ediyorum, sakinleştirdiniz beni.
Lütfen kendinize iyi bakın....
Kimse ama kimse sizden kıymetli değil...
Sizsiniz önemli olan...

Takip ediyorlarsa,açıklayayım da iyi öğrensinler!

İki farklı suç işliyorsunuz...

Biri Özel Hayatın Gizliliğinin İhlali

biri de Bilişim suçu...

Bilişim suçları bilgisayara yapılan illegal her türlü müdahaleyi içerir...Şifre kırmadan tutun da,böyle pc ye ajan yerleştirmeye kadar...

Suçun niteliğine göre,2 yıl hapis istemi ile başlar...

Özel hayatın gizliliği ihlalinde ise,alacağınız ceza bir yıldan aşağı olamaz...Bakın istemin başlamasından bahsetmiyorum,alacağınız cezadan bahsediyorum...

Hapis istemi ile yargılanırsınız...

Anayasanın 20. maddesi ile 5237 sayılı Ceza Kanununu iyi incelemenizi öneririm!

Son düzenleme:
iyi geceler mona ya ben merak ettim acaba polise,savciliga filan basvurunca birsey cikar mi yada nasi bulunacak cok uyuz oldm ben ya

iyi gecelerr monaa...sabah ola hayrola güzelce uyu yarın zinde kalk

umarım cözersin bu işii biz yanındayız canım bunu bil:1hug:

bende yatıyorum kızlarr iyi gecelerr

iyi geceler mona ya ben merak ettim acaba polise,savciliga filan basvurunca birsey cikar mi yada nasi bulunacak cok uyuz oldm ben ya

ben şaşkınım sadecee:1shok: hiç anlamam böle programlardan keylogger falan dıyosunuz ya ben bile korkmaya basladım artıkk kimseye guvenılmez yaa yuhh dıyorum

ama kanıt olmadan savcılık bişe yaparmı bılmıyorum ama mona peşiniz bırakmıcak bu işin bencede en iyisini yaparrr bizde destek oluruz onaa

umarım o programlar ile bi sonuca varır nasıl yapmış nasıl takip etmiş ne programı kullanmış cok merak ettim bayaa profesyonelmiş maşallah yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…