Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canim iste güvenmedigin kisilerden hic dosya alma attigi linkleri acma ve bilmedigin mailleri okumadan sil acsan bile tiklanacak indirilecek bir dosya varsa acma...isi gücü olmayan insanlar böyle seylerle ugrasiyor... bi kere banada biri atmis keyyloger yeni virus programi kuruyordum o bildirdi bana hemen format attim pcye simdi bilmedigim kisileri asla kabul dahi etmem benim tanidigimsa zaten ulasip söyler bana diye...tabi cok düsünme bu olay insani paronayak yapar o yüzden dikkatli davranmaliyiz

merhaba kızlar.beni hatırlayanlar varmı bilmiyorum ama bi ara yazmıştım sevgilimle ayrıldık diye geçen gün barıştık burnu sürtüldü baya umarım artık herşey yolunda gider hepiniz içinde umarım herşeyin hayırlısı olur a.s.

Hayırlısı olsun canım sevindim senin adına

Nickini hatırladım evet

İnşallah bir daha ayrılmaz ve mutlu olursunuz a.s.

Hayırlısı olsun canım sevindim senin adına

Nickini hatırladım evet

İnşallah bir daha ayrılmaz ve mutlu olursunuz a.s.

inşallah canım zaten bir daha ayrılık kaldıracak gücüm kalmadı herşey yolunda gitsin başka bişey istemiyorum hep hayırlısıysa barışalım hayırlı değilse bitmişken bidaha başlamasın diye dua ettim hayırlısıdır inş

denicem böcügüm kib ya sen mizah dergiler derken leman filan mi diyorsun :roflol:

canım lemanı pek sevmiyorum ben... espriler çok bel altı ...
penguen ya da uykusuz alıyorum ...

kızlaaar,herkes nerdeeeeeeee çok sinirlendiimm ukalalığına sinirlendim,tamam olmamış olabilir ama bunu bilerek yaptııııı klava:

prensesim okudum olanları... bırak ne hali varsa görsün... o şaşkaloz senin cevabını bile haketmiyor... hatta var ya sinirlenip de üzerinde düşünme... 10001. kez silmen ve engellemen de gerekmesin artık lütfen şekeriiimmm :jeyyar:

arkadaşlarrr benide aranıza alın nolurr terkedildim bende

hoşgeldin canım... ya sana söylediklerini de okudum da... hakikaten saygısısız biriymiş... biriyle ayrılırken ayrılığın acısı zaten yeter neden bir de kırmak için bu çaba... yok iş ; yok fiziksel özellik ; yok kardeşlik filan... ya inan seni ve sevgini hiç haketmemiş... ama evet unutmak zaman alıyor işte... sevgimizin bitmesi zaman oluyor... ama sen yine de bu yoldan dönme derim... bırak ayrılmak isteyen o olsun ; sana huzuru ve saygıyı ; gerçek aşkı ; saygı dolu bir sevgiliyi karşına çıkaracak yolun başına o koymuş olsun... sen o yolda ilerlemeye başla canım ... :teselli:

hayırlısı olsun canım... unutma ama bunların burnunu hep sürtmek lazım... sengözlerimebaksanab

monaaaam ... ya şok oldum yazdıklarını görünce... özelden msj atacaktım baktım burdasın...

canımm benimm yaaa... sevgili seni sen kıldıkça ; özgür kıldıkça sevilmeye değerdir...
bence o beyefendi çok da masum değil... kimse keyfinden bak senin sevgilin bunları bınları yapıyor demez... ya seni kızdırmak istemiyorum sabah sabah ama o hani benim abi diyeceğim yaş ve olgunlukta olması gereken beyefendi var ya hiç de masum değil...

gerçi sen bunu zaten anlayacak ; ve sorununla çok da güzel başa çıkabilecek kadar akıllı bir hatunsun...

hala takipte birileri varsa ; bilsinler ki senin gibi birini kaybetmek için gerçekten düşünme ve mantıklı hareket etme yetisinden yoksun olmak lazım...

ama biz burdaki hepimiz biliyoruz ki sen mükemmel bir hatun ; anne ; sevgili ; insan ; dost ; abla vs... mükemmel bir insansın... seni hayatında hep isteyenler ve o şekilde davrananlarla mutlu olacağına da eminiz... biz hepimiz seni seviyoruz... seni seviyorum diyip de bunu layıkıyle yaşayamayanlar utansın ; üzülsün ne diyeyim ...

Canım Böcüğüm, çok teşekkür ederim güzel sözlerine, çok moral oldu bana.
Gece çok sinirliydim ama bugün sakinim. Hayattaki tek derdim bu olsun diyorum hatta.
Ama kırgınım o ayrı tabii. Yine de sükunetimi bozmayacağım, bu konuda kararlıyım.

monam günaydın,gece olanları okudum ne amaçla yapılıyo bunlar ben anlamıyorum sevgili bile olsa kimsenin böyle birşey yapmaya hakkı yok benimde böle bi sevgilim vardı yıllar öncesinden aynı işyerindeydik,kendisi bilgiişlemciydi bigün ben msn.de arkadaşlarımla ne konuşuyosam sölemeye başladı bilgisayarda napıyosam takip ediyodu bilgisayarıma casus program kurmuş meğerse ne yapsam kimle konuşsam takip ediyomuş screenshot alıyomuş şok olmuştum bu kadar özeline girmeye kimsenin hakkı yok,hadi o bi suç senin lalenin yaptığı da yenilir yutulur gib ideil bi bilgisayarını bi servise versen iyice bi tarasalar temizleseler herhangi bişi varsa

günaydın bayanlar
monam sen güçlü birisin senin yaptıklarını yetişrenlerde çekemiyorlar o sevgilli olacak kişide seni hak etmiyormuş böcük gerçekten çok güzel yazmış sen ççok iyi birisin senin değerini anlamayanlar utansın

evet zaten bizi üzen şaşkınlık sonrası hissedilen kırgınlık...
ama o kırgınlıklar aslında en güzel anları hayatın... kimin neyin değerli olduğunu ; neyi hakettiğini ; neyin doğru olduğunu o anlarda anlıyoruz...

neyse napalım... biz eğlenmemize devam edelim ... hayat bu ... hakikaten bazen çok komik... insanlara baktıkça yerlere yatasım geliyor... yok artık diye :roflol:

bu arada kızmazsan bir nanik yapmak istiyorum bizi sürekli takip edip hiç yalnız bırakmayan dostlaraaaa lülülülülülü

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar.
Evet ben de anlamıyorum.
Bir insan hangi ruh haliyle oturur da başka birinin üstelik de sevgilisiyle ilgili araştırmalar yapar sonra bir de utanmadan gider bunu önüne koyar. Nasıl bir zihniyettir. Hiç mi korkmazsın, çekinmezsin, utanmazsın.
Ama oluyormuş işte, bu yaştan sonra bunu da gördük.
Acıyorum sadece şu anda böyle insanlara.
Yazık... hayattaki seviyeleri buymuş demek ki.
Allah ıslah etsin...

kızlar ya bugün kendimi çok kötü hissediyorum, zaten 3 gündür ağlayıp duruyodum, bunları da okuyunca tuz biber oldu yani,

niye insanlar böyle aşağılaştı
niye insanlık vasıflarımız her geçen gün azalıyo
niye bütün sevdiklerimin canı yanıyo
niye 4 yaşında bi çocuk bile hayatta bazı şeyleri kabullenmek zorunda kalıyo

prensescim buaralar etrafımda herkesin derdi var
en başta da en yakınlarım olmak üzere
ablamın eşi işten çıkarıldı
yeğenim artık çok sevdiği okuluna gidemicek
biz gönderelim diyoruz kabul etmiyolar
ablam zaten eşinden boşanacaktı
her köşede ağlayıp duruyo
kendim zaten tek başıma herşeye göğüs germekten daralmış durumdayım
kime niye üzüleceğime şaşırdım...

böyle zamanlarda aslında diyeceğimiz tek şey ; hayat bu...
neyle karşılaşacağımız hiç belli değil... bir dakika önce aşk için ağlarken bir dakika sonra bambaşka bir dünyaya bakıyoruz.... belki de görmemiz gerekenleri görmek için bir fırsat ... hayatta bizim acımızdan başka acılar olduğunu da görüp ayakta kalmamız için...

sanırım biraz güçlü durman gereken bir dönemdesin... Allah ailecek size sabır ve güç versin canımm... :teselli:

amin böcükçüm ya, hep dua ediyorum, en çok içimi burkan da küçücük çocuğa okulların tatil olduğu yalanını söylemek, onun kadar okulunu seven bi çocuk yoktur.
ama ablam ne derse desin ben onu başka bi okula göndericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…