canim iste güvenmedigin kisilerden hic dosya alma attigi linkleri acma ve bilmedigin mailleri okumadan sil acsan bile tiklanacak indirilecek bir dosya varsa acma...isi gücü olmayan insanlar böyle seylerle ugrasiyor... bi kere banada biri atmis keyyloger yeni virus programi kuruyordum o bildirdi bana hemen format attim pcye simdi bilmedigim kisileri asla kabul dahi etmem benim tanidigimsa zaten ulasip söyler bana diye...tabi cok düsünme bu olay insani paronayak yapar o yüzden dikkatli davranmaliyizben şaşkınım sadecee:1shok: hiç anlamam böle programlardan keylogger falan dıyosunuz ya ben bile korkmaya basladım artıkk kimseye guvenılmez yaa yuhh dıyorum
ama kanıt olmadan savcılık bişe yaparmı bılmıyorum ama mona peşiniz bırakmıcak bu işin bencede en iyisini yaparrr bizde destek oluruz onaa
umarım o programlar ile bi sonuca varır nasıl yapmış nasıl takip etmiş ne programı kullanmış cok merak ettim bayaa profesyonelmiş maşallah yaniiii
merhaba kızlar.beni hatırlayanlar varmı bilmiyorum ama bi ara yazmıştım sevgilimle ayrıldık diye geçen gün barıştık burnu sürtüldü baya umarım artık herşey yolunda gider hepiniz içinde umarım herşeyin hayırlısı olur a.s.
Hayırlısı olsun canım sevindim senin adına
Nickini hatırladım evet
İnşallah bir daha ayrılmaz ve mutlu olursunuz a.s.
denicem böcügüm kib ya sen mizah dergiler derken leman filan mi diyorsun :roflol:
kızlaaar,herkes nerdeeeeeeee çok sinirlendiimm ukalalığına sinirlendim,tamam olmamış olabilir ama bunu bilerek yaptıııııklava:
arkadaşlarrr benide aranıza alın nolurr terkedildim bende
merhaba kızlar.beni hatırlayanlar varmı bilmiyorum ama bi ara yazmıştım sevgilimle ayrıldık diye geçen gün barıştık burnu sürtüldü baya umarım artık herşey yolunda gider hepiniz içinde umarım herşeyin hayırlısı olur a.s.
Canım Böcüğüm, çok teşekkür ederim güzel sözlerine, çok moral oldu bana.
Gece çok sinirliydim ama bugün sakinim. Hayattaki tek derdim bu olsun diyorum hatta.
Ama kırgınım o ayrı tabii. Yine de sükunetimi bozmayacağım, bu konuda kararlıyım.
prensescim buaralar etrafımda herkesin derdi var
en başta da en yakınlarım olmak üzere
ablamın eşi işten çıkarıldı
yeğenim artık çok sevdiği okuluna gidemicek
biz gönderelim diyoruz kabul etmiyolar
ablam zaten eşinden boşanacaktı
her köşede ağlayıp duruyo
kendim zaten tek başıma herşeye göğüs germekten daralmış durumdayım
kime niye üzüleceğime şaşırdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?