sağol umudum inşallah, ailece kötü günleri atlatmamız lazım.
sağol umudum inşallah, ailece kötü günleri atlatmamız lazım.
sen kimle fingirdeşiyor diye düşünürsen atlatamazsın o haplarıda mümkünse kullanma canım insanın beyninde biter başka uğraşlar bul kendi kendine ben güçlüyüm onsuz daha mutluyum dersen atlatırsın benim bildiğim o hapların ilerde bu acıdan daha çok zararı dokunacakcanım sende sıkma canını hepimizin derdi var. Allah daha kötüsünü vermesin. benim işimle ilgili sorunlarım vardı. Ahmettn ayrıldıktan sonra o sorunu unuttum ya. bunlarıda atlatacağız.ben anti depresan kullnamaya başladım ya bu yaşta gençliğimiz üzülmekle geçiyor. elin oğlu için. kimbilir o hangi kızlarala fingirdeşiyor.
canım sende sıkma canını hepimizin derdi var. Allah daha kötüsünü vermesin. benim işimle ilgili sorunlarım vardı. Ahmettn ayrıldıktan sonra o sorunu unuttum ya. bunlarıda atlatacağız.ben anti depresan kullnamaya başladım ya bu yaşta gençliğimiz üzülmekle geçiyor. elin oğlu için. kimbilir o hangi kızlarala fingirdeşiyor.
inan bana bu günleri atlatacaksınız bizde yaşdık aynılarını hiç ummadığın yerden bir çıkış doğuyor sen bol bol dua et canım ama sakın mücadeleden yorulma bu yaşanılanlar ilerde seni daha güçlü yapacak
su beklentiyi nasil yok edebilirim nasil umursamaz olabilirim neden hemen sabah mail varmi ondan diye bakiyorum ama yok ve olmadikca kötü oluyorum bir gün yine beni arayacak ama.....
prensescim buaralar etrafımda herkesin derdi var
en başta da en yakınlarım olmak üzere
ablamın eşi işten çıkarıldı
yeğenim artık çok sevdiği okuluna gidemicek
biz gönderelim diyoruz kabul etmiyolar
ablam zaten eşinden boşanacaktı
her köşede ağlayıp duruyo
kendim zaten tek başıma herşeye göğüs germekten daralmış durumdayım
kime niye üzüleceğime şaşırdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?