Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım muhakkak bir çıkış yolu vardır ama ablanı muklaka ikna et o çocuk okuluna devam etsin ama asla umudunu yitirme lütfen en umadığımız anda hayat güler derdi veren rabbim sabrınıda verin

selam kızlar. mona okudum. nasılsın canım üzülme. konuştunmu bari seninkiyle. niye böyle bişey yapmış eğer kıskanacak kadar seviyosa niye ayrılmış o zaman. konuyu tam okuyamadım ama canım sen boş ver ya aklı başınad insan yapmaz bunu ya.

sağol umudum inşallah, ailece kötü günleri atlatmamız lazım.

canım sende sıkma canını hepimizin derdi var. Allah daha kötüsünü vermesin. benim işimle ilgili sorunlarım vardı. Ahmettn ayrıldıktan sonra o sorunu unuttum ya. bunlarıda atlatacağız.ben anti depresan kullnamaya başladım ya bu yaşta gençliğimiz üzülmekle geçiyor. elin oğlu için. kimbilir o hangi kızlarala fingirdeşiyor.

sağol umudum inşallah, ailece kötü günleri atlatmamız lazım.

inan bana bu günleri atlatacaksınız bizde yaşdık aynılarını hiç ummadığın yerden bir çıkış doğuyor sen bol bol dua et canım ama sakın mücadeleden yorulma bu yaşanılanlar ilerde seni daha güçlü yapacak

sen kimle fingirdeşiyor diye düşünürsen atlatamazsın o haplarıda mümkünse kullanma canım insanın beyninde biter başka uğraşlar bul kendi kendine ben güçlüyüm onsuz daha mutluyum dersen atlatırsın benim bildiğim o hapların ilerde bu acıdan daha çok zararı dokunacak

ah canım bilmezmiyim, kaç senedir kalp kırıklarımı tamir etmeye, yaşadığım şokları atlatmaya çalışıyorum, onları atlatıyorum yavaş yavaş, biliyorum bunlar da atlatılacak.
sende atlatacaksın.
herkes de atlatacak.
biran isyan edesim geliyo ama hayatta hep siyahlar yok.
hep şükredeceğimiz şeyler var.
sağlık oldukça herşeyle başedilir, bu günleri aratmasın allah...

tabi herşey gelip geçiyo, geçerken acı da mutluluk da yaşatabiliyo,
zaman zaman ağlama krizleriyle patlak verse de yaşanması gereken, hayattan payımıza düşen bunlarmış.

herkes kaybolmuş ya ben üsteki reklama taktım işyerinde hiç hoş olmuyor o reklam

su beklentiyi nasil yok edebilirim nasil umursamaz olabilirim neden hemen sabah mail varmi ondan diye bakiyorum ama yok ve olmadikca kötü oluyorum bir gün yine beni arayacak ama.....

iyi olmaya calisiyorum ama mutlu degilim simdi kek yapicaktim sen nasilsin canim benim

bugün sinavi vardi hani stresteyim iyi degilim bu ara dedi ya beyefendi acaba bugün bisey yaparmi diye düsünüyorum öyle iste

su beklentiyi nasil yok edebilirim nasil umursamaz olabilirim neden hemen sabah mail varmi ondan diye bakiyorum ama yok ve olmadikca kötü oluyorum bir gün yine beni arayacak ama.....

canım benim o beklenti öyle hemen geçmiyor işte... ben bile bekliyorum bazen ... acaba diyorum odama gittiğimde telefonda bir msj görürmüyüm... ama o beklentinin artık çok saçma olduğunun farkındayım ... ve her an değil o beklenti hissi... zaman zaman geliyor aklıma... bir süre sonra tamamen geçecek ... biliyorum...

elbette birgün bizi arayacaklar... ama bakalım doğru zaman mı olacak ; geç mi kalmış olacaklar... hiç belli olmaz...

sen sadece düşünmemeye çalış... oyalan birşeylerle ... ama oyalanırken de zaman geçirme... sana bişiler kazandıracak birşeyler yap... o zaman kendini daha iyi hissedeceksin...

diyorum ya sana hep kendini iyi hissetmek için yaşa bu aralar... tek amacın bu olsun...
amacın onu untmak ; beklememek filan değil ; kendini mutlu etmek olsun...

bende biliyosunuz akşam çok sinirlendim kimsede yoktu size bayağı bi seslendim ama duymadınız aptal sinir etti beni yaaa,olmamış saçların diyo sanki sordum ona nasıl olmuş diye söylemedim farzet dedi pek bi önem arzetmediği için söylemedin farzetmem kolay dedim salak şeyklava:

prensesim, şu msn muhabbetini okudum canım, benim gibi sil direk, hiç konuşma, konuşmasına izin verme, seni sinir edemesin artık.

jelibon senin için de nacizane fikrimi belirtmek isterim, bikaç gündür hemen hemen tüm mesajlarını okudum.
demek istediğim şu, sen ondan haber, cevap, mail, telefon vs bekleyerek hayatının akışını birinin eline bırakmış olusun.
ben ondan mail beklemiyorum telkinini beynime verebilmek için ondan gelen mailleri çöp kutusuna at seçeneğini işaretledim.
belki çok küçük bişey ama beyne bundan ne mesaj gidiyo biliyomusun, günde 30 tane mail de gönderse benim için hepsi çöp, ben kendi isteğimle ondan mail falan istemiyorum.
yani ondan iletişim yolunu açmasını bekleyeceğine, (tabi bence) sen bütün iletişim yollarını kapat, arayacak olduğunda ulaşamasın.
ozaman bak nasıl yana yakıla bi yol buluyor, bulmasa bile sen kendi tercihini yapmış oluyosun, ve hayatının akışını birine teslim etmemiş oluyosun...

haklisiniz kizlar bekledikce zaten daha kötü oluyorum gün icinde baska bisey düsünemiyorum ya iyice kafayi yemek üzereyim ikinci kez beni beklentiye soktu hayallerimi yok etmistim yine hayal kurdum sonra yine aynisi zaten arasada telimi acmam hemen tabi ararsa o yine nasilsin iyimisin diye mail atar hic bisey olmamis gibi sanki uzak ol diyen o degilmis gibi birde böyle cins bi adam

maalesef hayat böyle...bunların hepsi bi sınav aslındaa

demesi kolay geliyo belki insan kendi başına gelmeden anlamıyo ama herkesn bir sorunu var ne yazıkki dertler bitmiyo arada elbette mutluluklar oluyor ama sorunsuz da olmuyor

tek avuntum ve umudum muhakkak hayatımda benım cabamla ve dualarımla birşeylerin düzelecegi ve mutlu olacagım,bu umut benı ayakta tutuyor

üzülüyosun ama şöyle düşün eninde sonunda gececek ve uzuldugun kadar mutlu da olacaksın belki de bunlara gögus gerdigin için daha da mutlu olacaksın...

ama hayat böyle iştee böle konularda teselli edemıyor ınsan ama bizler varız arkadasların var ailen var saglıklılar ve hayattalarr...elbette polyannacılık yap demıyorum ama onlar hayatta ve yanındaysa ustesınden gelemiycegın bişe olamazz bundan buyuk dertlerin olmasın yeter ki

benimde sıkıntılarım dertlerim var hepimizin oldugu gibi,büyümek bu acıdan zor zaten ama kucuk seylerden mutluluklar yaratarak ve elbet guzel gunlerın benı bekledigini dusunup umut ederek ayakta kalıyorumm

sıkma o guzel canını bırak aglamayıdaa gül bakiim bak gıdıklarım heeeeeekaydirigubbakcemile3

ne kadar bencil bir insan ben kötüyüm seni üzüyorum uzak ol diyor hic benim hislerimi bana ne yaptigi farkinda degil sen zaten bitirmistin ciktin yine karsima iyi olalim ben seni hic bitirmedim diye bi kac gün öncesine seni seviyorum ailemle konuscam diyen adam yine bana bunu yapti yaaa bu cok zoruma gidiyor sanki ben insan degilim robotum uzak ol sonra yine benimle ol bana neler benim psikolojima nasil zarar verdi farkinda degil

sayesinde surati asik hic bisey yapmak istemeyen salaklasan biri oldum belkide ciddi ciddi depresyondayim blmiyorum yani umutsuz bakiyorum herseye ve mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…