arkadaslar mrb, ben bi kac gün önce barıstıgımızı söylemiştim. o ilk gün iyiydi ama sonra anladım ki bi kere ayrılık girince eskisi gibi olmuyor. suan sözde birlikteyiz ama cok soguk. bende de kırgınlıgımdan sevgisi giderek bitiyor
Şarkı dinleyemiyorum güzelcim zaten hiç:)Komedi filmi güzel fikir..dergi de öyle..şu arabesk halimden öldüm bittim ben demekten vazgeçmem gerek sanırım..:)bi yerlerden başlamak gerek..desteğiniz için teşekkür ederim..Kurs bana pek uygun değil ama yeni olduğum için bilmiyorum..bu klübün herhangi bir sosyal aktivitesi falan varsa katılmak isterim..kendimi daha iyi hissediyorum şu an..iyi ki varsınız..
içim ürperdi gözlerim doldu yine..............bu topiğin yardımını ve güzelliğini şimdi değil daha çok sonraları tam anlayacaksın..benim gibi.. hayata yeniden güldüğünde anlayacaksın..ve şu an yaptığım gibi başka bir aşk magduruna yardım ederken hatırlayacaksın yaşadıklarını...:a015:
arkadaslar mrb, ben bi kac gün önce barıstıgımızı söylemiştim. o ilk gün iyiydi ama sonra anladım ki bi kere ayrılık girince eskisi gibi olmuyor. suan sözde birlikteyiz ama cok soguk. bende de kırgınlıgımdan sevgisi giderek bitiyor
boşuna dememişler..ESKİNİN YENİSİ OLMAZ diye..
hakkına hayırlısı olsun canım..ama ilişkide bir kırgılık yaşanınca eskisi gibi olmuyor olur ama nasıl..senin gibi karşıdaki kişide mücadele verirse olur..bence karşıdan aynı ilgi ve sevgiyi görmüyorsan bırak ve arkana bakmadan çek git derim..zaten seviyor ve seni kaybetmek istemiyorsa asla seni bırakmaz emin ol...:teselli:
bücüüğüüüm nasılım ama...kaydirigubbakcemile2
amanıın toplaşmışız yineee :))
ya bu arada topikte 2 hatunu tek geçerim temizlik konusunda...
ebru ve jeli.... :))
bu arada ebru nerde yaaa ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?