Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

'''''Ben de öfkeyle böyle kolay bitmeyecekderdin neyse karşıma geçip söyleyene kadar seni zorlayacağım.her şekilde karşına çıkarım kaçma benden dedim.Bu mesajın üstüne beni suçlayan saçma bir msj geldi.ben ısrarla yüz yüze konuşmak istedim.o da konuşunca çözemiyoruz.sen güzel insansın kendine iyi bak iyi geceler birtanem diye cvp verdi.Ben yine ısrarlarıma devam ettim.en son ona çok güzel bir mail attım.ama hala ses yok.Bu kadar sessiz kalması delirtiyor beni.Bitecekse de bitsin ama bişi sölesin bana''''''''''''
bu satırları özellikle kopyaladım bak şimdi irdeleyelim birlikte canım...

''''''''Ben de öfkeyle böyle kolay bitmeyecekderdin neyse karşıma geçip söyleyene kadar seni zorlayacağım.her şekilde karşına çıkarım kaçma benden dedim''''
öfkeyle kalkan zararla oturur..bunu sakın unutma....zamana bırakmalısınne yazıkki erkeklerin üzerine çok gidersen onları eğer kaybetme gibi bir durumun yoksa bile kaybedersin..
ve lütfen mesajda çekmemeye çalış hatta çekme...

''''Bu mesajın üstüne beni suçlayan saçma bir msj geldi.ben ısrarla yüz yüze konuşmak istedim.o da konuşunca çözemiyoruz.sen güzel insansın kendine iyi bak iyi geceler birtanem diye cvp verdi.'''

zannedersem bu güzel bir mesaj ve senin tedirginliğini alsın diye çekilen bir mesaj...erkleklerin çekeceğimsj ve açıklaması bu kadar olur bide depresif bir insan olduğunu söylemişsin!'''''
''Ben yine ısrarlarıma devam ettim.en son ona çok güzel bir mail attım.ama hala ses yok.'''
işte yapılan üste üste gelen hataların devamı....:1no2:
'''Bu kadar sessiz kalması delirtiyor beni.Bitecekse de bitsin ama bişi sölesin bana''''''''''''
ve kendi kendimize kurulan senaryolar...bu kadar üzxerine gidersen canım açıklama yapılmadan bitecektir..kendi yaşadığımdan yola çıkıyorum...
senle ben farklıyız yaşadıklarımızda farklı fakat karşıya davranış şekilllerimiz aynı ne yazıkki..
sen de benim yaptığım hataları yapıyorsun şu an...bu topikte ve diğer yerlerde beni çok uyardılar arama ve mesaj atma dediler...dinlemedim..şimdi o kadar yanıyorum ki keşke dinleseydim..umarım sizinki benim gibi olmaz..fakat canım arama ve mesaj atma kendini geri çek ona kafasını toplama imkanı ver...
eğer yapmazsan sen zararlı çıkarsın..bekle ondan bir açıklama gelsin...sözlerim seni kırmak için değil ne olur yanlış anlama benim yaptığım hataları yapma diye söylüyorum Şenizsana...

Şarkı dinleyemiyorum güzelcim zaten hiç:)Komedi filmi güzel fikir..dergi de öyle..şu arabesk halimden öldüm bittim ben demekten vazgeçmem gerek sanırım..:)bi yerlerden başlamak gerek..desteğiniz için teşekkür ederim..Kurs bana pek uygun değil ama yeni olduğum için bilmiyorum..bu klübün herhangi bir sosyal aktivitesi falan varsa katılmak isterim..kendimi daha iyi hissediyorum şu an..iyi ki varsınız..

canım sana benim çıkmaza düştüğüm andaki psikolojimi ve yazımı aktarıyorum..umarım bir ders çıkarırsın bundan..

--------------------------------------------------------------------
Yaşıyor muyum ne olur söyleyin bana.....

--------------------------------------------------------------------------------

herkesten önce cumanın ilk günaydınını ben diliyorum sizlere..bugün cuma mübarek gün..perşembeyi cumaya gözyaşlarımla bağladım..dualarımla bağladım...birgün buraya evlendiğimi yazmak isterdim..ablalarım bakım benim de kuzum aşkım bu..biz evlendik çok mutluyum diye başlık atmak isterdim...ayrılığı yazıyorum size...
büyük aşkla sevdiğim o insanın sebebsiz terkedişini yazayım...
o kadar yanlızım ki..okadar yanlızım ki...telefonlarıma bakmıyor kaç gündür..mesajlarıma çıkmıyor..
biz ayrılmışız haberim yokmuş.
bugün hiç uyumadım..terkedilmişim haberim yok...
ben onun canına zarar gelmesin diye her akşam yatmadan ellerimi açtım allaha..canını koru dedim..ben onu çok sevmiştim...o beni terketmiş haberim yok..bu nasıl bir dünya imiş...sevgiler yalan imiş..ben mi bu dünyada yaşıyorum...yada sevdiğimmi???
içim nasıl mı yanıyor..anlatamam içimdeki nedir..aşkmı sevgimi merhametmi...beni böyle acıtan nedir söyleyin bana...
o öyle bir insan değil aslında biliyormusunuz..okadar iyi biri ki...ben kpssden istediğim puanı almayınca çok üzülmüştüm beni teselli etti hayrılısını iste canım benim dedi,,,hep yanımda oldu..beni hiç yanlız bırakmadı..bu bir şaka olmalı..bir kabus olmalı..hala inanamıyorum..bu o olamaz..tlf açmayan akşamları kapatan sabahları yine açıp cevap vermeyen o olamaz...sabahları karşılıyorum 2 gündür..sebebini bilmediğim bir ayrılıkmış...ben bilmemişim..körmüymüşüm..
burda hep iyi niyeti savundum...dürüstlüğü savundum...eşinize merhamet edin dedim sevin dedim..ben yalanmı söylemişim ablalarım...asker eşi olmak...sizler gibi buraya mutluluklarımı yazmak...eşimde bugün nöbetçi demek...ben artık asker yakını değilim...
sevdiğim beni beni görüyormusun, burdayım beni duyuyormusun...her asker görüşümde içimdeki sızıyı hissediyormusun sevdiğim...hasta olduğunda sabahlara kadar uyumadım..çorabını giy üşütme dedim..yemeğini ye aç kalma dedim..soğukta kalma dedim..sıcakta terleme bol su iç dedim...ben seni sevdim be kuzu..ne yaptım ki...teyzenin öksüzlerine bile burdan bişeyler yollamıştım gönülleri hoş olsun sevinsinn garipler dedim..ben kötü biri değilim be kuzu..hayatından sessizce çıkartmaya layık gördüğün olay nedir...ben kimseye zarar vermedim be kuzu...hiç mi kalbinde bir gülümseme yaratmadım hıı????
söyle hiç mi sevmedin beni????
ben seni çok sevmiştim be kuzu???
beni hiç üzmeyecektin, hiç kırmayacaktın, beni hiç yanız bırakmayacaktın? ben senin gözyaşına kıyamazdım be canımın içi,,,,bu ne böyle,söksünler kalbimi çıkartsınlar seni içimden,,,,ne olurrrr????
şimdi artık neye inanacağım bilmiyorum öyle bir boşluktayım ki..anlatamıyorum sesimi duyuramıyorum...bir ayrılık bu kadar etkilermi insanı..ben kendimi bıraktım onun canı oldum...öyle sandım...yazık değil mi..günah değilmi...beni gören allah herkesi görmüyor mu?

bıcırcım söylediklerinde yerden göğe kadar haklısın..teşhislerinde de..daha fazla üstüne gtmek çözüm değil,belirsizlik biran önce sonuçlansın diye çabaladım hep ama sonuç alamadım..sözünü dinleyip hiçbirşey yapmayacağım..söz veriyorum..

senin hissettiklerinin aynısını ben de hissediyorum.bu kadar mı benzerlik olur ya inanamıyorum..benim içimden ona söylediklerimi yazmışsın resmen..

içim ürperdi gözlerim doldu yine...bir an o günlere döndüm.yaşadıklarıma döndüm..allahım nasıl bir çıkmazdı anlatılması çok zordu...
ne mi oldu...bana hiçbişey olmamış gibi küs değiliz vs... gibi oyalama mesajları geliyordu yine sevincimi bu topikte yaşadım üzüntümü de...
kendi kendime kurduğum senaryolardı iyi yaklaştım hep hayatım boyunca yediğim kazığı unutmam ben...
şimdi mi... ne mi oldu..biz ayrıldık hala aramadı ve açıklama yapmadı..ben bitti mesajı çekip tekettim onu zaten sevseydi beni bu şekilde yanlız bırakmazdı..nefret ediyorum hemde çok unutummu hayır...asla..

gelelim senin durumuna........
anlatmak istediğim... şu rahat bırak gitme üzerine bu kadar...ben günde 17 mesaj ve 25 mi ne çağrı yapardım..cevap gelmezdi..yada 1 mesaj gelirdi..hatta burada bile çok gülmüştük bu duruma...
bunları anlatıyorum ders al diye...bu topiğin yardımını ve güzelliğini şimdi değil daha çok sonraları tam anlayacaksın..benim gibi.. hayata yeniden güldüğünde anlayacaksın..ve şu an yaptığım gibi başka bir aşk magduruna yardım ederken hatırlayacaksın yaşadıklarını...:a015:

arkadaslar mrb, ben bi kac gün önce barıstıgımızı söylemiştim. o ilk gün iyiydi ama sonra anladım ki bi kere ayrılık girince eskisi gibi olmuyor. suan sözde birlikteyiz ama cok soguk. bende de kırgınlıgımdan sevgisi giderek bitiyor

jelibonumda gelmiş....hoşgeldin jelibonum..bizim topiğin en vazgeçilmezindendir kendisi...
o da kolay günler yaşamadı ama güçlüdür benim arkadaşım dimi kızŞeniz

Sana aynı acıyı tekrar yaşattığım için çok özür dilerim güzelim..Canını yeniden acıtmak istemezdim..açıkçası o gücü bulabilirsem kendimde ben de senin yaptığın gibi bir süre bekleyip bir bitiş mesajı göndermeyi düşünüyorum..

boşuna dememişler..ESKİNİN YENİSİ OLMAZ diye..
hakkına hayırlısı olsun canım..ama ilişkide bir kırgılık yaşanınca eskisi gibi olmuyor olur ama nasıl..senin gibi karşıdaki kişide mücadele verirse olur..bence karşıdan aynı ilgi ve sevgiyi görmüyorsan bırak ve arkana bakmadan çek git derim..zaten seviyor ve seni kaybetmek istemiyorsa asla seni bırakmaz emin ol...:teselli:
bücüüğüüüm nasılım ama...kaydirigubbakcemile2

dinleme aferin ... ben ilk başlarda hareketli şarkılarda ; hatta kapı gıcırtısına ağlıyordum kaydirigubbakcemile3 evet o arabesk halden vazgeçemyi düşünüyor olman bile güzel...
valla bu grubun en sosyal yanı buralarda olmamız... sen de niye bursa yazıyor bu arada ?
çalışıyor musun ; okuyor musun ?

bicirikim benim yaaa ... kıyamam sana :teselli:

biraz zamana bırak canım... senin öyle hissetmen normal çünkü soruyu sorduğunda

" evet seviyorum seni " diye bir cevap veremedi... elbette artık sen de temkinli davranacaksın... bence biraz zamana bırak ... hatta bu güzel bile oldu sanki... bakalım üzerine düşecek mi ? bence düşecek ... bu arada sen de daha objektif bakarsın duruma... sengözlerimebaksanab

geldim bicirkiz yazilanlari okuyordum kizlar temizlik yapicam sonra burdayim yaaa ben iki kere ayni seyi yasiyorum birde güya baristiyorduk yine uzak ol dedi bana bicir kiz sende cok güclüsün banada bitti demedi ama uzak ol dedi yine süper dimi olan bana oldu ruh gibiyim yine allah bize sabir versin

süpersin şekerim... sen zaten süperdin ki ...
canın yandı ama doğruyu yaptın sen kaydirigubbakcemile5

amanıın toplaşmışız yineee :))

ya bu arada topikte 2 hatunu tek geçerim temizlik konusunda...

ebru ve jeli.... :))

bu arada ebru nerde yaaa ???

Off bicirkiz naaptinsenağlamasenağlamasenağlama
Butun gece agladim zaten uyuyamadim hic:mymeka:. Simdi biraz acildim derken senin yazin mahfetti genesenağlama

burasi acik ben temizlik yapiyorum bir yandan ama gelip burayada bakiyorum yani sizden ayrilamiyorum bicirkiz bence senn cookkk güclüsün ben senin yaptigini yapamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…