Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Off bicirkiz naaptinsenağlamasenağlamasenağlama
Butun gece agladim zaten uyuyamadim hic:mymeka:. Simdi biraz acildim derken senin yazin mahfetti genesenağlama

yok ağlamak... hemen gidip burnunu siliyorsun ... hadiiii sengözlerimebaksanab

bicirik onu redsonja anlasın die yazdı... amaçtan sapmayalım höttt :mymeka:

Birden daldim ama nasilsiniz kizlar:1hug:

Canim hep oyle olur. Baslarda soguk gecer ama zamanla duzelir. Bu sogukluklar yuzunden bazen gene ayrilik yasanabiliyo(yasadigim icin biliyorum). Sabret biraz canim. Duzelir insallahh..

selin toipiğimizin kırmızı gülü..aynı zamanda kaktüsü:))) Şeniz
ona bakın ilham alın:))
redsonjia canım unuttum gitti ben bitti dediysem bitti...keşke bu erkek denilen kalaslarda senin gibi düşünceli olabilse..klava:
jelinin ki bittimi kızlar....ben takip edememiştim..:1no2:

çukulata ne yaptım kıssss noldu anlat canım..:uhm:
ohoo bu topikte ne hikayeler var..

yok ağlamak... hemen gidip burnunu siliyorsun ... hadiiii sengözlerimebaksanab

bicirik onu redsonja anlasın die yazdı... amaçtan sapmayalım höttt :mymeka:

Aslinda amactan sapilmamasi icin okumayim dediydim ama tutamadim gene kendimi.
Boyle bi yazi buldummu sipp damliyorum böcüküm ya. Nolucak benim bu halim:mymeka:

Aslinda amactan sapilmamasi icin okumayim dediydim ama tutamadim gene kendimi.
Boyle bi yazi buldummu sipp damliyorum böcüküm ya. Nolucak benim bu halim:mymeka:

valla sen söle nolucak benim halim ; o zaman ben de sana söylerim kafamçokkarıştı

geçecek canım ... sen biraz sabırlı ol bakalım... senin ki hala belirsiz...

çukulata ne yaptım kıssss noldu anlat canım..:uhm:
ohoo bu topikte ne hikayeler var..

Onceki sayfadaki yazin mahfetti onu demistim canim. Azcik benim olaya benziyo. Oda bir anda butun iliskiyi kesti benimle. Aradim acmadi mesaj cektim cikmadi. 1 hafta sonra anladimki bitmisiz artikksenağlama

Neyse baslamiyim gene:mymeka:

jelininki yine kötüyüm ben dedi... allahın baytarı işte... ne zaman iyi olacak bilinmez...
bizim jelbonbon da eriyip gidiyor ayol ... şekil şemal dağılcak ona üzülüyorum ben...

ayy bu arada ben kolalı jelibonu pek severim ... o geldi aklıma :roflol:

nöbet sonrası ayarın bozulup zıvanadan çıkıldığı psikolojiye örnek benim bugün -tatlicadiarzu-

ya arkadaşlar sizlere tekrar acılarınızı hatırlattığım için gerçekten çok ama çok üzgünüm..çok özür dilerim..ama şunu söylemeliyim ki en candan dostlarım bile sizin kadar içten davranmadı bana..
"senem81 kullanıcısından alıntı
arkadaslar mrb, ben bi kac gün önce barıstıgımızı söylemiştim. o ilk gün iyiydi ama sonra anladım ki bi kere ayrılık girince eskisi gibi olmuyor. suan sözde birlikteyiz ama cok soguk. bende de kırgınlıgımdan sevgisi giderek bitiyor"
senemcim sana gelince herşeyin birdenbire eskisi gibi olmasını beklemek yanlış olur..aylarca hatta yıllarca ayrı kalıp tekrar biraraya gelen ve evlenen arkadaşlarım var..hikayenizi bilmiyorum çok yeniyim burda ama biraz sabır güzelim..herşey düzelip eskisinden de güzel olabilir..

valla sen söle nolucak benim halim ; o zaman ben de sana söylerim kafamçokkarıştı

Belirsiz, umitsiz, amacsiz......

Kelin ilaci olsa kendi basina surermis hesabi... Neyse bunlarda gecicek insallahh:Saruboceq:

canim biz barisiyor gibi oluyorduk yine aynisini yapti ne bitirdi ne benimle tabi olan bana olan oldu ben yine hayaller kurdum sevindim filan kisacasi böyle ben seni hic bitirmedim diye geldi birden yine basa sardik sok oldum

ben diyim halinizi...
YENİ BİR AŞK YENİ BİR İŞ(Varsa hazırkide olur) ..KISACASI KENDİME YENİ BİR BEN LAZIMMMMMMMMkaydirigubbakcemile3

üzülme canım yaaa... biz her gün hatırlıyoruz ki ... dert etmiyoruz böyle şeyleri...
dedim ya beraber ağlarız ; güleriz ; geyik yaparız ; dağıtırız filan... :teselli:

sen kafana göre takıl ... ama kendini yıpratmayacaksın ona söz ver yeter ...

sevgilisinden ayrılanlar kulübünün ilk kuralı ; kendini yıpratmayacaksın...

sevgilisinden ayrılanlar kulübünün ikinci kuralı ; kendini yıpratmayacaksın...

sonraki kuralları hatırlamıyorum ben -tatlicadiarzu-

valla dagildim yineeeee

bende jelibon puffy mi neydi onu severim kalpli böyle alirdi bana yerdim ben :)

ah ah artik bana kim jelibon alicakkk

len git bakkala al kendine jelibon ; bonibon ; topitop ne istiyosan ... :mymeka:
bakkala gitmek için ona ihtiyacın yok şekerim ; jelibon şekerimmm yerimseniben

canim biz barisiyor gibi oluyorduk yine aynisini yapti ne bitirdi ne benimle tabi olan bana olan oldu ben yine hayaller kurdum sevindim filan kisacasi böyle ben seni hic bitirmedim diye geldi birden yine basa sardik sok oldum
hayatta herzaman kararlı olmalıymışsın ben bunu öğrendim..kararlı olursan sen izin vermezsen kimse seni üzemez...
izin vermeyin erkekler kararlı bayanlara saygı duyarlar kızlar..bittiyse bitti..varsa var yoksa yok..bu kadar kolay mı dediğinizi duyar gibiyim..hayır değil..acınızı içinizde yaşıyoruz ama her defasında acaba bu denemede tekrar eskisi gibi olurmuyuz dediğiniz anda(ki önceden denemeler yapılmış ve sonuç alınmamışsa) tekrar etmenin bir anlamı yok..huylu huyundan vazgeçmez..
ben 10 u 5 i bilmem
ULEN :roflol: :roflol: ben seviyorsam önümde kimse duramaz be...(erkeğin önündemi engel olacak allahını seversen yahuu...)
klava:klava:
off offf insaın mesleğide etkilermiş yaşamını...hayvanlarla uğraşa uğraşa kendide nasiplenmiş(jeliciğim ksrabakma baytara dedim)
bende jelibonu çok severim eline alınca pürüzsün bir dokusu varya..ondan seviyom miss gibi kokuyo..
jelibonum sana topik olarak 14 şubatta bir paket jelibon alalım barihihoyyyt

len git bakkala al kendine jelibon ; bonibon ; topitop ne istiyosan ...
bakkala gitmek için ona ihtiyacın yok şekerim ; jelibon şekerimmm

hihoyyyt :dance: :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…