burasi acik ben temizlik yapiyorum bir yandan ama gelip burayada bakiyorum yani sizden ayrilamiyorum bicirkiz bence senn cookkk güclüsün ben senin yaptigini yapamadim
Off bicirkiz naaptinsenağlamasenağlamasenağlama
Butun gece agladim zaten uyuyamadim hic:mymeka:. Simdi biraz acildim derken senin yazin mahfetti genesenağlama
arkadaslar mrb, ben bi kac gün önce barıstıgımızı söylemiştim. o ilk gün iyiydi ama sonra anladım ki bi kere ayrılık girince eskisi gibi olmuyor. suan sözde birlikteyiz ama cok soguk. bende de kırgınlıgımdan sevgisi giderek bitiyor
bende yapamadım bende..
yok ağlamak... hemen gidip burnunu siliyorsun ... hadiiii sengözlerimebaksanab
bicirik onu redsonja anlasın die yazdı... amaçtan sapmayalım höttt :mymeka:
Aslinda amactan sapilmamasi icin okumayim dediydim ama tutamadim gene kendimi.
Boyle bi yazi buldummu sipp damliyorum böcüküm ya. Nolucak benim bu halim:mymeka:
çukulata ne yaptım kıssss noldu anlat canım..:uhm:
ohoo bu topikte ne hikayeler var..
selin toipiğimizin kırmızı gülü..aynı zamanda kaktüsü:))) Şeniz
ona bakın ilham alın:))
redsonjia canım unuttum gitti ben bitti dediysem bitti...keşke bu erkek denilen kalaslarda senin gibi düşünceli olabilse..klava:
jelinin ki bittimi kızlar....ben takip edememiştim..:1no2:
çukulata ne yaptım kıssss noldu anlat canım..:uhm:
ohoo bu topikte ne hikayeler var..
valla sen söle nolucak benim halim ; o zaman ben de sana söylerim kafamçokkarıştı
geçecek canım ... sen biraz sabırlı ol bakalım... senin ki hala belirsiz...
valla sen söle nolucak benim halim ; o zaman ben de sana söylerim kafamçokkarıştı
geçecek canım ... sen biraz sabırlı ol bakalım... senin ki hala belirsiz...
ya arkadaşlar sizlere tekrar acılarınızı hatırlattığım için gerçekten çok ama çok üzgünüm..çok özür dilerim..ama şunu söylemeliyim ki en candan dostlarım bile sizin kadar içten davranmadı bana..
valla dagildim yineeeee
bende jelibon puffy mi neydi onu severim kalpli böyle alirdi bana yerdim ben :)
ah ah artik bana kim jelibon alicakkk
ben diyim halinizi...
YENİ BİR AŞK YENİ BİR İŞ(Varsa hazırkide olur) ..KISACASI KENDİME YENİ BİR BEN LAZIMMMMMMMMkaydirigubbakcemile3
hayatta herzaman kararlı olmalıymışsın ben bunu öğrendim..kararlı olursan sen izin vermezsen kimse seni üzemez...canim biz barisiyor gibi oluyorduk yine aynisini yapti ne bitirdi ne benimle tabi olan bana olan oldu ben yine hayaller kurdum sevindim filan kisacasi böyleben seni hic bitirmedim diye geldi birden yine basa sardik sok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?